AblaaaaKalpten götürücen beni Zaten dün gece Nevoşla konuştuktan sonra yatıp gözümü kapatınca acaip acaip korkunç kafalar geldi gözümün önüne
YIMIRTAAAAAAAAAA
Neyse ki gece eklemedin ablaAaaaaaa olmadı ama
O9kudum sabah ondan şey ettim yaniii göstereyim dedim
Yımırtaaaaaaaaaa diyommmm bendeeee
Rica ederim. İlk sizin tarifinizi sevmiştim, fikrim değismedi zaten.Oyun içinde tekrar teşekkür ederim sağol varol
Bende yumurta dedim,dün baktım nette çok güzel tarifler var..
Rica ederim. İlk sizin tarifinizi sevmiştim, fikrim değismedi zaten.
Yumurtalar konusunda yaratıcı tarifler iyi olur. Belki burdan güzel tarifler çıkar, bendr bu vesileyle kızıma yumurta sevdirebilirim
Hayırlısı artık, hangi kategori olursa hepimiz için ama çorbada pek sansım olmaz, benim corbalar hep mama kıvamındaTekrardan teşekkürler ediyorum.
Bu sefer değişik olsun dedik ama çorbalar önde gidiyor,bir atakla yumurtayı lider yapmamız lazım..
Yumurta yemiyorsa işin zor,benim kzıım ilkokula filan gidiyordu omlet yaptım,ne var içinde dedi.
Yoğurtlu börek dedim,malzemeleri saydırdı tabi,yumurtayı söylemedim çok uzum bir süre.
Adı da yoğurtlu börek kaldı,sonra öğrendi ama .
Hayırlısı artık, hangi kategori olursa hepimiz için ama çorbada pek sansım olmaz, benim corbalar hep mama kıvamında
Çok zor valla, zaten yemeyen bir çocuk, 26 aydır yediremedim, artık tarhanada falan anlayıp yemiyor bile. Napayım şaşırdım. Bir mücverde yiyor, onuda her zaman yemez
Neyse sağlıklı olsunda ben takmıyorum artık, napayım.
Allah bağışlasın kuzunuzu öncelikle.Yemeyen çocuk cidden zordur,uğraş dur işte,siniride cabası yani..
Tabiki önemli olan sağlıklı olmasıdır,yinede her yemekten az da olsa yemesi lazım ki,bütün vitaminleri proteinleri alsın..
Olan anneye oluyor geriliyor sinirleniyor işte.
Ben atlattım artık yıllar önce bunları..
Allah bağışlasın kuzunuzu öncelikle.
Cok zor yemeyen çocuk, yaşayan bilir. Bir anneye yapılacak en kötü beddua sıralamasında 1.olur 'çocuğun yemek yemesin'o derece.
2 senedir tahlillerini yaptırıyorum degerler normal çıkıyor sanırım ondan rahatladım biraz. Birde zorlamak, kızmak, yıpratmak ve tabiki yıpranmak istemiyorum.
1 sene önce mutfaktan çıkamayan bir insana donmüştüm onu yemezse buda olsun, bunu yemezse şu alternatif de bulunsun diyeelimde tabak geziyordum.
1 yıldır soruyorum, alternatif sunuyorum birini istiyor azda olsa yiyor. Ama hala bana karşı kullanıyor açlık konusunu. Uyku saati karnını tuta tuta geliyor anne karnım çok acıktı diyesirf zaman kazansın uykudan yırtsın diye. Zaafımı biliyor tabi.
Keşke olmasaydı böyle bir zaafım.
Pastalar öne geçti hemşomDiyet yemekleribeni oklavayla kovalar kk
Maşallah ya. Ne güzel boyunuzca büyütmüşsünüz, okutmuşsunuz.Amin sağolun,benim kuzucukta 25 yaşını bitiriyor artık,çalışıyor parasını kazanıyor,okulunuda bitirdi çok şükür.
Gerçekten yemeyen çocuk zordur,anne elinde tabak köşe kapmaca oynar,sadece 1 kaşık ta olsa yeter ki yesin mantığı ile hareket ediyoruz.
Şimdiki çocuklar cin,nasıl kandırcaklarını iyi biliyorlar,parmaklarında oynatıyorlar resmen.
Ama uyku da yemek kadar önemlidir,tam uykusunu almayan çocuklar anneyi daha çok geriyorlar..
Hepimiz yaptık zamanında o hataları,düzeltmekte bizim elimizde zaten..
EvetPastalar öne geçti hemşom
Çorbalar sanada uygun olurdu
Maşallah ya. Ne güzel boyunuzca büyütmüşsünüz, okutmuşsunuz.
Rabbim banada göstersin o günleri inşallah.
Evet çok haklısınız parmağında oynatma teşebbüsü bizdede fazlasıyla var. Ama artık biliyorum açmı değilmi? Amaç ne çözdüm. Ama çözene kadar gece 2de kalkıp makarna pişirdiğim günler oldu
HayırEvetpastalar güzel olur
Evet benim diyetimde var aslında ablaçığımEvet büyüdü kocaman oldu artık,darısı sizlere,yllar su gibi akıp geçiyor gerçi.
Zamanla tecrübe ediniyor annelerde,ondan sonrası düzene giriyor.
Hep derim annelik gerçekten zor,sabır ister emek ister.
Ama bambaşka bişey yinede..
Hayıryımırtalar güzel olur
İyi Akşamlar AblamBana müsade sofrayı hazırlayayım,kızımda gelir şimdi,iyi akşamlar görüşmek üzere
İyi akşamlar, afiyet olsun.Bana müsade sofrayı hazırlayayım,kızımda gelir şimdi,iyi akşamlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?