- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Başla Ablacım
Bu neÇoğunluk pasta demiş, artık gına geldi pastalardan ya hu
Ben de Çorbalar diyorumÇorbalarMenüde en çok düşündüğüm çorba oluyor:) Belki değişik farklı tarifler gelir
Canım pasta yapmayanlar pasta yapmak istiyorlarBu neÇoğunluk pasta demiş, artık gına geldi pastalardan ya hu
Ne güzel olmuş bunlar böyle
Niye kopya veriyorsun
aslında daha ne guzel şeyler çıkar da sürpriz olsun :)
Pogacalara vermistim ama degistirerek yumurta tarifleri diyorum
Yumurta tarifleri de iyi ablacım ama çorbalar işimi görür benimÇalışmalara başlamam lazım
Onun için yumurta dedim değişik olsun diye,yada kebab ta olabilir
Evet çorbalarBen de Çorbalar diyorum
Canım pasta yapmayanlar pasta yapmak istiyorlar
Etkili olabiliroylamayı etkilemek için yaptım
belki yumurtayı işaretlerler diye
Diğerlerine katılırsın o zamanBen pasta yapamam, oylamada birinci olursa katilmam heralde,pasta diyenler yarismaya katilir umarim
Pogacayi guzel yapiyorum ama yumurta daha cazip geldi abla, gecenin bi vakti acsak evde de bisey yoksa iki yumurta kirar yeriz, aslinda ne kadar onemli bi yeri var hayatimizda di miNeler var başka,hadi süpriz olsun
İyi olmuş hayatım,hiç denenmeyen bişey yapılacak
Benim içinde farketmez yumurta tarifleride çorbalarda olurYumurta tarifleri de ablacım ama çorbalar işimi görür benim
Evet çorbalarHer gün ne çorba yapsam diye düşünmeye son:)
O zaman oy verenlerin hepsi katılsın
1 oy fark olursa ben fikrimi değiştirebilirimmezeciler ya da çorbacılar bize katılırsa pastaya rakip olabiliriz
Aman yarabbim ne tarifler var yumurtalarla ilgili
Gazagetirmeyeçalışanüyesmileysi
Pogacayi guzel yapiyorum ama yumurta daha cazip geldi abla, gecenin bi vakti acsak evde de bisey yoksa iki yumurta kirar yeriz, aslinda ne kadar onemli bi yeri var hayatimizda di mi
Haklısın canım yumurta olmazsa olmazPogacayi guzel yapiyorum ama yumurta daha cazip geldi abla, gecenin bi vakti acsak evde de bisey yoksa iki yumurta kirar yeriz, aslinda ne kadar onemli bi yeri var hayatimizda di mi
Yumurta tarifleri de iyi ablacım ama çorbalar işimi görür benim
Evet çorbalarHer gün ne çorba yapsam diye düşünmeye son:)
O zaman oy verenlerin hepsi katılsın
Yenilerini ogrenmek zaten en guzeli, merak ediyorum neler cikar diyeHaklısın canım yumurta olmazsa olmazÇok güzel tarifler var ayrıca yenilerini öğreniriz hep birlikte
Ben de bir karar veremedim
1 oy fark olursa ben fikrimi değiştirebilirim
Evet çok güzel tarifler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?