Ablam Çorba ilk yapılan yarışma 2 yıl olduÇorba daha önce yapılmıştı,oda olabilir ama ısrarala yımırtaa diyorum
Yumurta tarifleriyle mezeler çorbalara katılsınmezeciler ya da çorbacılar bize katılırsa pastaya rakip olabiliriz
Ablam Çorba ilk yapılan yarışma 2 yıl olduYapılma zamanı geldi aslında
Yumurtalar hiç yapılmadı oda olabilir
Makarnalarda ne güzel tarifler çıktı.Yenilerini ogrenmek zaten en guzeli, merak ediyorum neler cikar diye
Nevoş yan çizme1 oy fark olursa ben fikrimi değiştirebilirim
Evet çok güzel tarifler var
Oldu tabikiOldumu o kadar yahu,seçim yapmak lazım o zaman
Benim sağım solum belli olmaz bana güvenmeyinNevoş yan çizme
Bi de herkesin kolayca yapabilecegi bisey makarna olsun, yumurta olsun, hatta corba da oyle. Simdi pasta olursa ben beceriksizim uzerine afiyetMakarnalarda ne güzel tarifler çıktı.Yeni kategoride katılım fazla olursa yine güzel ,farklı,denenmiş tarifler öğreniriz
Bizim yumurtaya alerjimiz varÇorba daha önce yapılmıştı,oda olabilir ama ısrarala yımırtaa diyorum
Nevoş bir yerde karar kılAblam Çorba ilk yapılan yarışma 2 yıl olduYapılma zamanı geldi aslında
Yumurtalar hiç yapılmadı oda olabilir
İnşaallah canımBi de herkesin kolayca yapabilecegi bisey makarna olsun, yumurta olsun, hatta corba da oyle. Simdi pasta olursa ben beceriksizim uzerine afiyetYapamam katilamam, katilmak cok istiyorum ama her yarismaya. İnsallah herkesin kolayca yapabilecegi bisey olursa katilim da yuksek olur.
Vallahi yarın Pastalara oy veren biri beni o tarafa çekse ben o tarafa giderimBizim yumurtaya alerjimiz varÇorbalaaaarrrr
Nevoş bir yerde karar kılBırak şimdi yumurtayı sen çorbada kal
Şu oy değiştirme olayını me diye kattınızBenim sağım solum belli olmaz bana güvenmeyinKim çekse o tarafa giderim
Aslında o seçenek iyi oluyorŞu oy değiştirme olayını me diye kattınızBir kere tık dedin mi bitiyordu ne güzel
Canım yarışmalara hiç ara vermiyoruz bölüme bakarsan mutlaka denk gelirsinYa yarısma olursa biri bana bildirsin hep kaçırıom...
Ben çorbayı seçmemin gerekçesini söyledim ama çeşit bilmediğim içinVallahi yarın Pastalara oy veren biri beni o tarafa çekse ben o tarafa giderim
Vuslat çorbalar kategorisi yapılırsa katılmak zorundasın ona göre
Aaaa gerçi sen 15 yıl boyunca her kategoriye katılacaktın
Tamam çorbalar
Ha tamam o zamanAslında o seçenek iyi oluyor
Belki çorbalara dönmek isteyen olabilir
Bildiklerin bizim için yeterli olurBen çorbayı seçmemin gerekçesini söyledim ama çeşit bilmediğim içinHem sen niye konuyu dağıtıyorsun sıvışmak için beni ortaya atıyorsun yemezler
10 dakika sürmez bunları yapmakama kızlar bakar mısınız şunların şirinliğinee
sadece yumurta haşlama süresi kadar zaman harcayarak siz de bu tabağı koyabilirsiniz kahvaltı masanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?