Nevooşş senin yüzünden bir kahkaha attım eşim koltukta uyuyordu gözünü açtı şaşkın şaşkın ne oldu dediDün gece çok güldük vuslat kendinden geçtiKendi kabul etti Benim hiç suçum yok
Geceleri pek dolanmamak lazım beynim uyuyormuş demek kiEyvah eyvah.Bir gece foruma uğradı tuzağa düştü zavallı.
Gel buraya trip atmaTamam katılmayınBen pastaları seçeceğim Pasta yapanlar beni yalnız bırakmazlar
Tüh daha yeni kurabiye yapıp eklemiştimKurabiyeler de olur aslında.
Nevoş bize sponsor olur artık.
Aslında her yaptığımızı resimleyip bir kenara koymak lazım.Tüh daha yeni kurabiye yapıp eklemiştim
Siz olmadan olmuyor
Sanırım o ben oluyorumŞuan en çok Kim kelimesini kullanan
Hipnoz muBeni bilmeyen birşey sanacak
7 oldu
Çorbalar 7 oldu.
Şöyle içinizi ısıtan tarhana çorbası olsa içmezmisiniz?
Görüşürüz canımBen çıkıyorum sonra yine görüşürüz
Hatta aşamalarını bile çekmiştimAslında her yaptığımızı resimleyip bir kenara koymak lazım.Sakla samanı gelir zamanı misali.
Vuslat boşver oylamayı canın sıkılmasın.Adra ben oylamaya hiç bakmadım unuttum buraya dalınca
Ben kendim yapmadım hiç ama arkadaşım yapıyor her sene yolluyor bana daBen de bayılırım tarhanaya Vuslat.Biz her sene yaparız.Çok da faydalıymış bugün bir sürü faydasını okudum.Oy verecekler bunu dikkate alın.
Vuslat boşver oylamayı canın sıkılmasın.Dilara tatile gitti bile.
Gitti desene gül gibi resimler.Bir dahakine aklında olsun.Hatta aşamalarını bile çekmiştimAma sonra sildim zaten yarışmalarda resim ekleme zor dedim yapılmışını ekleyim yeter
Evet hak ediyor canım.Zor bir tarif yapmış.Dilara alsın hakediyorda hatetmeyip topiklerinde yarışmaya katıldım sizde bakın diyenler almasın
Evet yaGitti desene gül gibi resimler.Bir dahakine aklında olsun.
Adra sen 3, ben 3 kafa kafaya gidiyoruz
Boş ver zaten tatil işimizi görmüyorEvet hak ediyor canım.Zor bir tarif yapmış.
Gitti gül gibi kurabiyeler.Evet yaYoksa kurabiyede diretirdim
Damlaya damlaya göl olurHadi bakalım artar inşallah.
Geri geldimGüle güle Nevoş.
Gel tatlim gel biz seni yanliz birakmayiiiiz :)
Biz de bırakmayız.Onun gönlü çorbalardan yana.
Ben de gülüyorum eşim bana bakıyorNevooşş senin yüzünden bir kahkaha attım eşim koltukta uyuyordu gözünü açtı şaşkın şaşkın ne oldu dedi
Geceleri pek dolanmamak lazım beynim uyuyormuş demek ki
Gel buraya trip atmaDuygusal taraftan saldırıya geçtin yine bu sefer yemicem
Tüh daha yeni kurabiye yapıp eklemiştim
Evet bence de.Boş ver zaten tatil işimizi görmüyor
Ama şeflik gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?