- 20 Mart 2008

- 142.164

- 214.448

- 1.423

- 61

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy verenlerin hepsi katılsın o zaman.Ben de çorbalar veya şerbetli tatlılar istiyorumAma pasta sever daha fazla galiba
![]()
Evet Ablacım onuda yapmadıkYumurta diyorum hiç yapılmayan bir kategori,değişik tarifler gelebilir..
Haşlaması salatası filan![]()
Adra'cım dur o benim son sözüm şimdi söylemiyorum korkmasınlarOy verenlerin hepsi katılsın o zaman.![]()
Evet Ablacım onuda yapmadıkGüzel tarifler çıkabilir
Adra'cım dur o benim son sözüm şimdi söylemiyorum korkmasınlar![]()
Ablacım anket sonucuna göre yeni kategoriyi belirleyeceğiz.Değişik olur bu sefer,hemde masrafsız ve pratik yani![]()
Ablacım anket sonucuna göre yeni kategoriyi belirleyeceğiz.Çoğunluk ne derse o olacak
Bakalım yumurta tarifleri olacak mı![]()
Evet Ablacım onuda yapmadıkGüzel tarifler çıkabilir
Adra'cım dur o benim son sözüm şimdi söylemiyorum korkmasınlar![]()
Haklısın AblamOlsun nevoş yaaaa kızları gaza getirmek lazım demi![]()
çorba çorbaYaa bi tek ben yöresel yemek demişim yaaaaaa lütfen siz de söyleyin. Ya da kurabiyeler olsun ama pasta hic yapamam haberiniz olsun. Mezeleri de sevmem. Yaaa banane bananeben de katilmak istiyoruuummmmmm
![]()
Haklısın Ablam![]()
kategori "yumurta tarifleri" olursa yarışmanın cingılı da hazır "civciv çıkacak kuş çıkacak"
hatta ben yumurtanın kartonundan bile faydalanabilirim sunum için
mesela
![]()
![]()
Niye kopya veriyorsunkategori "yumurta tarifleri" olursa yarışmanın cingılı da hazır "civciv çıkacak kuş çıkacak"
hatta ben yumurtanın kartonundan bile faydalanabilirim sunum için
mesela
![]()
![]()
Başla AblacımVaatlere başlamak lazım demi
Ne güzel olmuş bunlar böyle![]()