Yemek yediremiyorum

İşte memeye bişey sürme işi bu yüzden oluyor sanırım
Konuşmayı kabul etmemiş,aç kalmış yine de pes etmemiş. Bu durumda geriye ne kalıyor acaba ekşi bişey mü sürseniz
Nar ekşisi ya da limon gibi

siz de ortalik cok karismis ya. kontrolu elinize almak zorundasiniz. O yastaki cocuk kendisine bir lider ariyor genelde. Benimkiler mama iciyorlardi. Oglen uykudan once verdigim mamayi bir gunde kestim. 2 gun agladi, 3. gun kabul etti. Esime kalsaydik, asla dayanamaz verirdi. Emzik konusunda da sadece aksam uykusundan once veriyorum. Onun icin 1 hafta ugrastim. cok sinirlendi, sinirini yatistiramadi. Bagirdi cagirdi, sinir krizleri gecirdi ama vermedim. Aksam uykusunda emzik kullanicaksin olmaz bu sekilde dedim. Bagirdi cagirdi. direndim. 1 hafta hayatimizin icine etti ama ben direndim. Esim verelim mi ya cok agliyor dediginde bile onu karistirmadim.
Sonrasinda kabullendi. Bizim emzik durumumuza donmussunuz siz. Bu surecte fark ettigim sey ise susamis oldugunda bile emzik istiyormus megersem cocuk. Acikinca emzik istiyor, susayinca emzik istiyor, morali bozulunca istiyor. 1 hafta boyunca isteklerinin ne oldugunu kategorize etmeye ugrastik. Su verdim, yemek verdim, siniri bozuksa sinirini yatistirmaya ya da bagirip cagirmadan isteklerini soylerse yapabilecegimi soyledim.
Simdi sabah kalktiginda kendi eliyle emzigini veriyor ve aksam uykudan once emzigini istiyor.
Boyle rahat rahat yaziliyor bu seyler ama o 1 hafta perisan oldum. Esimde cok yuz verdiginden ona aglayinca isteklerini yaptirabilecegini biliyor ve esim evdeyken cok daha buyuk krizler yasaniyorken yaptim bu isi.
Kararli olmalisiniz. kestiyseniz kestiniz ve bu isin geri donusu yok oyle dusunun. geri adim attiginiz an o savasi ve bir cok benzeri savasi kaybetmis olursunuz.
Eninde sonunda da yemek yiyecektir merak etmeyin. Ac kalacak hali yok ya.

Aynı durum gerçekten susuyor acıkıyor canı sıkılıyor emmek istiyor farkındayım ama dışarıdan müdahale olunca cesaret bulup daha çok kriz çıkarıyor öyle olunca sanki ben kötüymudum gibi geliyor cunku eşim veya annem evde olursa ver ya çok ağladı cocuk aglatma deniyor oda daha çok ağlıyor verene kadar tek seferde kesmem cok zor çünkü uyku içinde emiyor ama en azından sınırlandırirsam gerisi gelir diye düşünüyorum 3 gündür uyanınca kahvaltı yapmayıp 1 muz yiyor kendi istiyor gerisi yok zaten

Okadar iyi anlıyorum ki bende çok etkilendim malesef psikolojik olarak sinir gelmeye başladı artık emerken çünkü hiç birsey yapamıyorum uyanıkken hep yanımda zaten uyurken bir şansım var ondada sürekli uyanıp meme istemesi çok strese sokuyor bu sefer oğluma yansıtıyorum sizinki anlamış kabul etmiş ne güzel malesef oğlum bunu kabul etmiyor istediği an istediği kadar emmek istiyor şuan anlaşmamız yemekten sonra ve uyurken bırak dediğimde bırakacak ama tabiki kabul etmiyor

Yemek yemediği zaman sizin emzirdiğinizi keşfetmiş olabilir. Yemezsem annem emziriyor yersem emzirmiyor diye kodlamıştır.
Aslında yesede emziriyoldum bugün artık makarna yaptım sevdiği şey olsun diye kendi yedi normalde ben yediririm koydum önüne isrsfdevetmedim yedi biraz sonra biraz zaman testi meme istedi verdim öncesinde çünkü meme için krizi girdi artık kendisi üstümü açmaya çalıştı bende yemeklerden sonra ve uyurken meme var başka yok yemeğini ye em dedim şimdilik böyle böyle olacak sanırım yoksa imkanı yok kendini yerlere atıyor

Aksam uykusundan once ve oglen uykusundan once emzirmeyi anlatin ve bu sekilde kesin bence. Ben bu sekilde kestim. Uyku saati geldi hadi bak emzigin dedim.
Ya bizim evde de esim iste biraz sorun. Onun yaninda zivanadan cikiyor cocuk cunku yaptirabilecegini biliyor. Onu da cektim kenara 3 haftadir sen evde yoksun ben cocuklarla gul gibi gecinip gittim kaos yok kriz yok sen geldin basladi diye. Kendisine ceki duzen vermesi gerektigini soyledim. Ama allahtan onun disinda kimse yok.
Ya yemek konusunda da benim kizim biraz uyuzlanir iste. Onun icin de ortaliga atistirmalik birakiyorum. Tezgahin ustunde falan hep atistirmaliklar oluyor.
Kilosu ve boyu normal ise yemege cok takilmayin. Emmeyi kesince yemek yemesi de duzelir.
1 hafta sabrediceksiniz Allah kolaylik versin cok zor 1 hafta oluyor cunku

Kilo boy normal sorun yok yeni kontrolumuz vardı kan değerleri falan iyi ama işte hep zorlamayla şimdi artık ısrar etmiycem yemedi içinde çünkü oda ise yaramıyor bende uyku zamanı vermeyi düşündüm sadece ama yok ikna olmuyor hiç susmadı şimdilik istemiyor bakalım akşam yemeğini parkta yedirebilirsem onu atlatır uyku zamanı veririm bir tek öyle öyle azaltılır diye umuyorum

bugun susmaz ama yarin susacaktir. Kararli olun siz. Sizin kararli ve ne yaptiginizi iyi bilmeniz lazim. Yoksa o kadar iyi adam kullaniyorlar ki elinde oynatir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…