Biber salçası kullanırım sadece.iyi gunler ablalarım kardeşlerim
benım elimin lezzeti mi yok yoksa yemek yapmasını mı beceremıyorum yoksa eşimemi beğendiremıyorum bilmıyorum
size bi sorum olacak yemek yaparken her kadının küçükte olsa bi püf noktası vardır
ne bılıyıim hangi yağı kullanıyosunuz
tuzu baharatı yemek pişmeden mı piştikten sonra mı koyuyosunuz
hangisalçayı kullanıyosunuz ne tür baharatlar yemegi daha lezzetli yapar
tecrubesi olan ablalarım kardeşlerin mutfakta ki sırlarınızı paylasırsanız cok ama cok mutlu olacam
bu konuda cok müzdaribim......
benim ilk kekim 0 kabarma ve yağı koymayı unutup en son koymamdan dolayı vıcık vıcık ortası bulamaç gibi bişeydi , ilk pilavımda lapa çorbası gibiydi
bir de sevdiğime ıslak kek yapmıştım (kek konusunda ısrarlıyım) oda baya bi ıslak kek olmuştu yutmadan kendiliğinden boğazından kayıyordu yedi tabiki garibim
Benim ilk patates kızartmama ne demeli katır kuturdu meğer içine patateslerin üstüne geçecek kadar yağ koyuyomuşuz hiç bilmiyodum ben dibine yağ gezdirdim o kadarAma yedi kocacım vallahi yedi Sebzeyi çiğ alcaksın zaten vücuda vitamini kaçmaz dedi
puhahahaa aferim yiyecek tabi
ben ilk patates kızarttığımda tül tutuşmuştuyağı kızdırıp patatesleri yıkayıp o kızgın yağa pat diye atmıştım bir ateş çıkmıştı ki hiç unutmam :18:
benim ilk kekim 0 kabarma ve yağı koymayı unutup en son koymamdan dolayı vıcık vıcık ortası bulamaç gibi bişeydi , ilk pilavımda lapa çorbası gibiydi
bir de sevdiğime ıslak kek yapmıştım (kek konusunda ısrarlıyım) oda baya bi ıslak kek olmuştu yutmadan kendiliğinden boğazından kayıyordu yedi tabiki garibim
Konu sahibi yalnız değilsin bak neler varNerdeyse hepimiz geçiyoruz bu yollardan
çokk iyiymişş eylül
ben de ilk patates deneyimimi anlatayım. patatesi kızartırken az yağ koyduğum için yağı kurudu. anneme sordum "anne yağ bitti ne yapayım?".. tip tip bakıp "su ekle" dedi ve ben bunu ciddiye alıp gittim kızgın yağa su ekledim. varın gerisini siz düşünün..
bende yöresel yemeklerde sıkıntı yokta nezamn sınırları aşsam başka ülkelerin yemeklerine sarsam sonu hep hüsran.geçen bi çorba yaptım tövbe nimet bişeyde diyemiyorsun hoş olmaış dedim.eşimm garibim yok gayet güzel devam devam dedi hehehehe ii gaz veriyo
bence elinin ayarı zamanla oturuyor.baharattı yağdı v.s
bence de kim bilir daha başıma neler gelicek evlenince
haa bir de ilk salata yaptığımda salatalıkları kocaman kocaman üç parçada atmıştım babam kişi başına bir salatalık düşüyo demişti
ben de ilk patates deneyimimi anlatayım. patatesi kızartırken az yağ koyduğum için yağı kurudu. anneme sordum "anne yağ bitti ne yapayım?".. tip tip bakıp "su ekle" dedi ve ben bunu ciddiye alıp gittim kızgın yağa su ekledim. varın gerisini siz düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?