yemek yemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gocum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu gazla aksama plav tavuk salata yapasım geldı bakalım yapalıcek mıyım tesekkurler

Uf ben pilavı yaparken pirinçlerle arpa şehriyelerini bir arada attım bir panik annemi arıyorum anne bu arpalar koyulaşmıyo sapsarı bir de bekledim başında bi saat koyu renk olcaklar diye Bir de hemen suyunu çekmeden altını kısmıştım bekle Allah bekle pişmediler Bir baktım top gibi bir pirinç yığını olmuş atsan kafa kırar yahu

Son düzenleme:

pilav çok basit gibi görünse de çok uğraştırıcı bir şey herkes pilavı güzel yapamaz kıvamı ayarı lezzeti tutturamaz zaten :26:

püf noktam yok zaten pek beceriklide sayılmam ama kendimce yazayım bi kere ben fındık yağı kullanıyorum et yemeklerinde tuz pişmeye yakın konur diye biliyorum kavurmalarda falan eti sertleştirmesin diye, başkaaaa karabiber çok kullanırım, salçam akfa aman be canım beğenmeyen kendi yapsın her yemeğin özü soğanları pembik yap salçayla kavur ot ya da eti kat az da su tamam işte

valla bu kulupte yemek ogrenmek istersen ellosqyi yada nevresteyi bulacaksin.

Benim puf noktam valla ben her yemege domates rendeleerim bol salcali yaparim eksitmeden.

Artik tuzda elinin ayarina guveneceksin. Tuzduz oldumu krallara da yapasan tadi olmaz.

Yaptigin yemegi bugunde begrnmez diye yapma surekli yapiyorsun bugun daha guzel olacak de sonucta kimse anasinin karnindan asci dogmaz.

Duduklu kullanirim hemen hemen her yemege nor tencerede yapmam. Miss olur olur miss neete 10dk pisir yaziosa ben 20dk pisiriyorum daha guzel oluyor.

Allah'tan benim kv nin yemekleri berbat,ben ordan yırtmıştım.
Ne zaman kv lere gitsek(3 yada 4 kere gittik) kadının yanında" true daha güzel yapıyor "diyor.
Zor tutuyorum kendimi kahkaha patlatmamak için.

ay cok tesekkür ederim annem köyden tereyağı getıttıryo kendısınede banada onu kullanıyorum orkide zeytınyagının kücüklerinden varsa deneme amaclı alacagım cok tesekkur ederım ilginiz için

tabisiiiii pritnisaya üzerime kimseyi tanımam

bir de şey modası var ya şimdi.. meksika usulu bilmem ne..bildiğin mesela krebin üstüne beşemal sos koymuş biraz acı meksika mutfağı acı olur ya.. adını koymuş meksika usulu.... isim afilli.. ben de bir ara değişik yemeklere sarmıştım evde.. artık normal türk yemeği yapmıyordum. eşim dalga geçiyordu artık. mesela bildiğin havucun sotelenmesine havuç tarator diyoruz ya.. erkeklere komik geliyor.. ben dedim ki: ee olcak o kadar ben türk yemeği pek bilmiyorum hayatım hep avrupada dolaşarak geçti anam babam ateşe yaaa diyordum.

eşim cok yemek secıyo sorunda sadece orda baslıyo once yaptıgım yemegı koklar kokusu hosuna gıttıyse yer,
binbr emekle yemek yaparım begneyınce benımde pek yapasım gelmiyo nasıl olsa begenmıyecek yıne diye

bir yemeğin özellikle zeytinyağlıların en büyük ve en küçük sırrı iyi bir zeytinyağı kullanmaktır. sızma..
hepsini denemiş biri olarak komili'nin mor şişesini tek geçerim. sızma olan...

eşim cok yemek secıyo sorunda sadece orda baslıyo once yaptıgım yemegı koklar kokusu hosuna gıttıyse yer,
binbr emekle yemek yaparım begneyınce benımde pek yapasım gelmiyo nasıl olsa begenmıyecek yıne diye

Yemek seçen erkek zor ya benimki de etçil mesela tatlı sevmez salam kalın kesilsin yemez Yapmadan önce sor beyfendilere madem ama sen bizi dinle bak resimli yemek tariflerine bak bi süre sonra alışacaksın burdan site ismi vermek yasak olabilir diye veremiyorum da sen yaz googlea çıkar

hah işte benim pritnisayıda patatesi rendeliyorsun soğan baharat vs kızartıyorsunnüzerine srımsaklı yoğurtttt mis mis

hah işte benim pritnisayıda patatesi rendeliyorsun soğan baharat vs kızartıyorsunnüzerine srımsaklı yoğurtttt mis mis

adını şaka sanmıştım.. gerçekmiş
hangi ülkenin yemeği bu böyle..
en dayanamadığım nefret ettiğim hint mutfağı. inanılmaz ağır baharatları.

bulum siteyi bakıyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…