yemek yemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gocum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yapa yapa öğreniceksin sonuçta sende o da biraz emeğine saygı duymalı ama gönlün kırılmasın diye ses etmemeli

Herkesin damak tadına göre değişir

Ben zaten sulu yemek te pek sevmem
Kızartmalara ve hamur işine bayılırım
Evlenmeden önce yumurta kırmazdım, şimdi çeşit çeşit hamur işi tarifleri yapıyorum

Pilavda tereyağı ve azıcık sıvı yağ iyi oluyor
Diğer yemeklerde de soğan+salça isteğe göre baharat
Ben çorba da sumağa bayılırım mesela ama sevmeyen olabilir diye sondadan kendi kaseme eklerim sadece

Birde elinin lezzeti olmasi lazim..

Elin bir alistimi varya. Ben 2sene once. Hazir mantiyi bile pisiremezdim simdi baklava actigim dogrudur

vllaha birkere heveslen varya onune gecemezdin yapma insanlari doyurmak cok keyiflii

adını şaka sanmıştım.. gerçekmiş
hangi ülkenin yemeği bu böyle..
en dayanamadığım nefret ettiğim hint mutfağı. inanılmaz ağır baharatları.

bulgaristan tarafı.aslında çogu yemeğin görüntüsü aldatıyor beni
görüntü mikemmel ama tat 0

Son düzenleme:
İstersen ne tür yemekleri öğrenmek istediğini yaz
Ona göre yardımcı olsun arkadaşlar

Ya da yemek topiklerini takip et, konu sahiplerine detayını sorarsın sonra

Güzel yemeğin sırrı annesinin evinde güzel yemek görmemiş erkektir.

aaa bunu görmüştüm bir sitede.. bu akşam yapsam mı ne.. kolay geldi

ben taaaaa bilmem kaç yaşındaydım trt de bi bayan yemek programı sunardı .dünya mutfaklarını gezerdi ordan şeyetmiştim

pilav demişken bir iki şey de ben söyleyeyim. tavuk suyu klasik zaten varsa iyi olur.. yanında suyuna bir tutam şeker ve yarım tatlı kaşığı limon koyuyorum. deneyin derim.

yapa yapa öğreniceksin sonuçta sende o da biraz emeğine saygı duymalı ama gönlün kırılmasın diye ses etmemeli

bazen yer allah razı olsun elıne sağlık der
bazende bu yemek ne boyle dıye benım gururumu incitir
bende lafımı verırım bunu bulamayanda var ye derım ben yerım ben yaptıgımdan mı bılmıyorum bı guzel yerım eşim agzına sürmez
dün mesela sağan sarması yaptım ben cok severım annem cok yapardı
aksam hıc agzına bıle surmedı ben bılmedıgım seyı yyemem dıye
artık dedım annen hergun kuzu mu cevırıyodu sana diye
sırf yemek konusunda haftada 3 gun kucukde olsa münakaşamız oluyo

aaa bunu görmüştüm bir sitede.. bu akşam yapsam mı ne.. kolay geldi

bak buna benzer bir şey vereyim sana... evde ne varsa koyabilirsin. havuç, kabak, patates.. hayal dünyana göre rendele bunları baharat koy sotele... tavuk da yakışıyor.. bir gün önceden kalırsa da kullanabilirsin..
sonra krep yap. yarım ay şeklinde koy üstünü kapat diğer yarısıyla.. tost makinasında şekli çıkana kadar bastır ama kuvvetli değil. içindekiler özdeşleşsin.. sonra kesebilirsin ya da aynen öyle kalsın.. sarımsaklı yoğurt dök... fevkaledenin fevkinde basit ama güzel

De ki biraz da sen yap ben tadına bakayım güzel mi değil mi diye

sumak vardı evde soğan salatasına katıyodum sadece bugun bırde yemekde denıyım tesekkur ederım ilgin için

ozamn canım oturun ortak sevdiğiniz yemeklerin listesini çıkarın.senin işin daha kolay olmuş olur.yada yapmadan sor istediği bi yemek varmı

pardonn pardon o nasıl bir yemek. anlatır mısın biraz?

Birde elinin lezzeti olmasi lazim..

Elin bir alistimi varya. Ben 2sene once. Hazir mantiyi bile pisiremezdim simdi baklava actigim dogrudur

vllaha birkere heveslen varya onune gecemezdin yapma insanlari doyurmak cok keyiflii

hevesım var cesıt ceşit yapma hevesı var içimde ama gelın gorun eşim bınbır emekle yaptıgım yemegı yemeyınce butun hevesım kırılıyo

damak tatlarınız birbirini tutmuyor olabilir mi?
aynı memleketten misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…