yemek yiyemiyorum çok kötüyüm çok ...

yok cnaım inan ki bugün sensiz yaşayamam demedim kendimi geri çekeceğim aynen dediğin gibi.bakalım neler olacak.

Daha çok yeni 6 ay olmuş sadece sanki biraz da sıkmışsınız adam 38 yaşında tanımak istiyor zaman istiyor siz şimdi evlilik düşünmüyorum diyorsunuz ama bir yandan da bırakcaksın beni diyip duruyorsunuz.En son adam da evet demiş, zamana bırakın biraz özgüvenli olun bırakırsada bıraksın kısmet bu işler.Belki de ileride sizin fikriniz değişecek kim bilir.Ayrıldıgınız da düşünmüyorum.

canım ben istiyorum evliliği o şimdi düşünmüyorum diyor ilerde ne olur bilemem diyorr kıskanmıyor beni mesela bilmiyorum özgüvenli güçlü durmak en iyisi haklısınız.kendimi geri çekeceğim bakalım göreceğim olacakalrı.sokakta yürürken de elimi tutmuyor mesela sonra da ben dırdırcı oluryorum

Adam son sözü söylemiş gibi.Neden özgününüz bu kadar yerlerde?Bence bu adama artık hiçbişey söylemeyin.Kenara çekilin.
canım evet hiçbişey söylemeyip kenara çekileceğim ben de dediğin gibi.bakalım göelim neler olacak.hayırlısı olsun inşallah hakkımda.

canım ilişkiye başlayınca bir sahiplenme olmaz mı bir güven duygusu zor günlerimde arkadamda duracak biri var diye düşünür insan gelecek planları kurar değil mi ister istemez yapar bunu ama bu adam şu an evlilik istemiyorum ilerde ne olur bilmem diyor sonrada neyin garantisi var ki diyor.ama yeri gelince de ilerde kızım olunca adını şunu koyarım diyor inan ki bu huysuzluğumda ben de haklıyım.

Kızım olunca diyor adam "kızımız olunca" demiyor :) hayal kurması illa sizinle gerçekleştireceğini göstermez ki..herkes hayal kurar ama kiminle o hayalin gerçeğini yaşayacağımızı bilemeyiz :)
Merak ettim bu şahıs daha önce evlilik yaşamış mı? peki ya siz?

ben evlilik yaşadım o yaşamamış evet değil mi kızımız demiyor.yazık çok yazık ama beni bırakacak mısın diye sorduğumda da hayır diyordu.taaa en başında da ben ikiz çocuklarım olsun isterim demiştim o ise gel üçte anlaşalım demişti.bu ne demek bu ümit vermek olmadı mı en baştan?

Platonik aşıklar gibi "beni sevmese şunu demezdi" diye herşeyi beni seviyora yorarak ondan kopmamak adına bahane arıyorsunuz.baştan herkes tavlamak,iyi vakit geçirmek adına atar tutar..biz bu adamlarla evleniriz sonrada "adam çok değişti" deriz..aslında bu değişim değil..flört dönemindeki cicim zamanlarından gerçek hayata geçiş.
Sizi kırmak istemiyorum fakat bazı aileler oğullarının evlilik geçirmiş biriyle evlenmesini istemiyorlar.adamda sonu olmayacağını bildiği için baştan sınır koyuyor olabilir..ama siz neden "evlenmeyeceğiz ama takılalım" diyen biriyle vakit kaybetmekte ısrarcısınız? anlaşılan fena aşıksınız ama adam gözgöre göre üzeceğini,terkedeceğini söylüyor..lütfen daha fazla bağlanmadan şu adamı postalayın.

Ay kaç yaşındasın yahu ergenler gibi benden ayrılıcan mk bırakıcan mı bu ne yahu
daha önce evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş ama sayısız kızla ilişkisi olmuş o yüzden acaba beni ciddi düşünülecek kadın kategorisine koymuyor?

daha önce evlenip ayrıldım o hiç evlenmemiş ama sayısız kızla ilişkisi olmuş o yüzden acaba beni ciddi düşünülecek kadın kategorisine koymuyor?
Siz bu adamdan mı bebek aldırdınız boşanmış olmanız birşeyi değiştirmez normal insanlar için ama özgüvenin sıfır 36 yaşındaymışsın çok şaşırdım yazdıkların 16 yaşında bir kız gibi

ama güven nerde kaldı ilerde bir gün herhangi bir sebeple bırakabilir gibi davrandı bana hep.gelecek hayallerinde ben yok muyum dedim başını salladı.
İnsanlar kaç yılık eşlerine güven konusunda acaba diyebiliyor? Güven zor birdurum
Fikrim, daha çok yıpranmamak içini yaşadığın
durumda bırak, kendine eziyet etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…