yemek yiyemiyorum çok kötüyüm çok ...

"Beni bırakır mısın", "beni bırakma", "sana birşey olursa kafayı yerim"... kaç zamandır tanıdığınız insan için ettiğiniz laflar nedir? Hiç mi hayatınıza giren olmadı, ilk kez yaşar gibi davranmışsınız.
Lütfen ama lütfen artık en çok kendinizi sevmeniz gerektiğini anlayın. Kimse için hayat kurulmaz, her zaman kendiniz için bir hayatınız olacağını bilin. Bana birisi dese beni bırakma diye bu kadar sık, ben bile uzaklaşırım. Evcil hayvan mısınız siz çöp kenarına bırakıp gitsin, öz saygınız olsun kendinizi çok çok sevin

Bu soru 10 yıllık evlilikte sorulsa bile ters teper , daha 6 aylık beraberlikte, " beni bırakacak misin ? " diye hiç sorulmaz zaten.

Maça 1 0 başlamışsınız. En korktuğum insan tipi bağımlı olanıdır.

Boşver sepetle gitsin.cok hoşlanmış olabilirsin aşık olmuş olabilirsin illaki bu adamla evlenecen diye birsey yok.bide şu erkek milletine görgülü kültürlü diye ayri bir saygi duyup pohpohlamıyormusunuz şaşıyorum,en nihayetinde bir erkek bi taraflari kabarıyor....
Kendi degerinizi kiymetinizi bilin lutfen

Sürekli beni bırakıcak mısın diye sormanız sıkmış olmalı.
Bi de sizi cepte biliyor resmen ondan bu güveni.
Kendinize yazık etmeyin,yol verin en güzeli

Siz niye durmadan benden ayrılma tamam mı ayrılırsın ama ayrılıcan değil mi deyip durdunuz ki?

kendi yolunu çiz bence

Sadece bir kadin olarak söylüyorum; Yapmayın bunu kendinize ya...ne bu eziklik ne bu muhtaclik. ..kim bu adam da bu kadar ulvilesmis gözünde? Vallahi erkeklere kızmıyorum artık azıcık akıllı olun da paspas etmeyin kendinizi ya. .stokholm sendromu bu ;katilini sevmek! Kendine bunu reva gören kadına ya da adama ben zirnik saygı duymam. ..bir saniye de hayatımda tutmam...KULLANILIYOR OLDUĞUNUZUN FARKINDA MISINIZ? VE TEK BİR SORUMLULUGU YOK ZAT-İ MUHRETEMİN!

Sık boğaz etmişsin arkadaşım yanlış davranış! Bu sadece erkeği değil bir bayanıda soğutur , arada yaş farkı var belki diyeceğim ama olsa zaten sen 1-0 öndesin adam 5 yıl sonra şuanki gibi kalmayacak ama senin önünde uzun bir zaman olacak.. veya seninde yaşın geçmiş artık evlenemem endişesiyle adama dört elle sarılmışsın bırakma beni diye ..Ama kendini önemsemeni rica ediyorum senden ..Tek seçeneğin o olamaz onun içinde sen ! Hakkında hayırlısını dilemek en doğrusu..

Kusura bakmayin ama bu surekli bana yapilsa takintili halde beni birakmayacaksin degil mi sensiz olurum kafayi yerim baskasina asik olur musun falan fişman dese dursa inadina tersini yapasim birakasim gelirdi.

Kusura bakmayin ama bu surekli bana yapilsa takintili halde beni birakmayacaksin degil mi sensiz olurum kafayi yerim baskasina asik olur musun falan fişman dese dursa inadina tersini yapasim birakasim gelirdi.
ama benim bunu deme sebebim şu
adam önce ilerde evlenine düğün yapmam kızıma şu ismi koyarım diyor ardından ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum diyor ve benimle birlikte sen olsan kafayı yemez misin? sevdiğin bir adam bu üstelik?

Adamı kendinden zorla ayırmışsın valla sora sora.
İnanılmaz özgüvensizsin. Adamı madamı bırak kendi karakterine, kişiliğine yoğunlaş bir süre.
Ben de karsımda bu kadar kendini ezikleştiren, beni sıkboğaz eden birinin olmasını istemezdim.

Tabi ki uzulurum ama benimle birlikteyse ikimizin ortak planlari olmali. Benimle evlenmeyi dusunuyorsa dugun yapmayalim derdi. Planlarinda benim olmadigimi acikca belli ediyorsa ben onu bunaltmak yerine planlariyla onu basbasa birakip gitmeyi tercih ederdim. Neden kendinizi bu kadar uzuyorsunuz vazgecebilirsiniz ama cok mu seviyorsunuz..

evet inanki seviyorum benimle evlenmeyi düşünse düğün yapmayalım derdi değil mi beni de katardı işin içine?

Kimin üzerine bu kadar düşerseniz ters teper, zira herhangi bir kaybetme korkusu yaşatmıyorsunuz. Kendinizi değersiz buluyorsunuz, adama mesajınız bilerek ya da bilmeyerek "Ben sen varken değerliyim, sen yokken bir hiçim" oluyor. Tabi ki böyle şeylerin yaşanması normal, adam ne olursa olsun onu bekleyen birisi olduğunu, her koşulda kabul edecek birisi olduğunu biliyor. Kendinize biraz değer verin ki başkaları da size değer versin, bu dünyaya bir kez geliyorsunuz, bir erkek için mi harcayacaksınız bütün ömrünüzü?

şu dakikadan sonra ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz?

evet inanki seviyorum benimle evlenmeyi düşünse düğün yapmayalım derdi değil mi beni de katardı işin içine?
Tabi oyle olurdu dugun istemiyorum yapmayiz degil mi derdi ne bileyim kizimiz olursa adi şu olsun derdi derdi işte. Bence kendinizi frenleyin ustune gitmekten vazgeçin kaçan kovalanir siz vazgectiginiz an belki de o ayni seyleri senin icin dusunucek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…