• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yiyemiyorum çok kötüyüm çok ...

Sizin bu yasta cok daha tecrubeli ve mantikli olarak yaklasmaniz gerekir iliskilere. Belki iyi gidebilecek bir iliskiyi ortada hic bisey yokken "nolur beni birakma" diye diye acizliginizle itici kilmissiniz sanki.
Karsimda ki erkek ozguvensiz bir sekilde ikide bir beni birakma, birakmayacaksin degil mi dese kacardim muhtemelen.
Daha once iliskiniz olmadi mi hic. Lutfen kendinize guvenin kimseye muhtac degilsiniz

Sizin bu yasta cok daha tecrubeli ve mantikli olarak yaklasmaniz gerekir iliskilere. Belki iyi gidebilecek bir iliskiyi ortada hic bisey yokken "nolur beni birakma" diye diye acizliginizle itici kilmissiniz sanki.
Karsimda ki erkek ozguvensiz bir sekilde ikide bir beni birakma, birakmayacaksin degil mi dese kacardim muhtemelen.
Daha once iliskiniz olmadi mi hic. Lutfen kendinize guvenin kimseye muhtac degilsiniz
peki bundan sonra söylemesem o sözleri iyi gider mi? var mı öyle bir ihtimal?

peki bundan sonra söylemesem o sözleri iyi gider mi? var mı öyle bir ihtimal?
Bakin kendimce gercek olarak girdugumu soyleyeyim. Bu iliskide bir kere o acziyetinizi gostermissiniz ya ne yaparsaniz yapin olmaz. Bu isler zorlama ile zoraki stratejilerle olmuyor.
Adam bilincli bir sekilde sizi umutlandiriyor kismen evlilik planlariyla ilgili konusarak. Yarin obur gun boyle demistin desen seni dahil etmedim hicbir zaman planlarima der ve siz de hicbirsey diyemezsiniz.
Bu iliskiden artik bisey olmaz. Adam elinizi bile tutmuyor sokakta diyorsunuz.
Birakin ve hayatiniza bakin.
Hem siz bosanirken ne yaptiniz merak ediyorum bunda bu kadar uzuluyorsaniz.
Eger bosandiginiz zaman da cok uzulduyseniz o zamanlari dusunun bu da gececek illa ki. Ama gecmesi icin artik sonlanmasi gerekiyor once bunu kabul edin.

Bakin kendimce gercek olarak girdugumu soyleyeyim. Bu iliskide bir kere o acziyetinizi gostermissiniz ya ne yaparsaniz yapin olmaz. Bu isler zorlama ile zoraki stratejilerle olmuyor.
Adam bilincli bir sekilde sizi umutlandiriyor kismen evlilik planlariyla ilgili konusarak. Yarin obur gun boyle demistin desen seni dahil etmedim hicbir zaman planlarima der ve siz de hicbirsey diyemezsiniz.
Eger bosandiginiz zaman da cok uzulduyseniz o zamanlari dusunun bu da gececek illa ki. Ama gecmesi icin artik sonlanmasi gerekiyor once bunu kabul edin.
peki sokakta elimi tutmaması büyük bir işaret mi? sevmediğini söylüyordu el ele tutuşmayı?

bilinçli bir şekilde sizi umutlandırıyor dediniz kısmen evlilik planlarından bahsederek dediniz peki bunu neden yapıyor sence canım?

yok zaten uzak bir ilde yaşıyor aynı memleketteniz ama en yakın arkadaşına söylemiş canım
Soylemis kismini gecin bence o yuzden sordum kimseyle yuzyuze tanistirdi mi diye.
40 yasinda ki adam ciddi gordugu bi iliskisinde mutlaka tanidiklariyla yuzlestirirdi sizi.
Sizinle iyun oynuyor inanin

bilinçli bir şekilde sizi umutlandırıyor dediniz kısmen evlilik planlarından bahsederek dediniz peki bunu neden yapıyor sence canım?
Cunku sizi boyle bir arada derede koyarsa sizi parmaginda oynatmasi daha kolay.
Ne tam umit verse olur ne de hic umit vermese ara bir noktada tutuyor ki siz heo elinin altinda olun

Cunku sizi boyle bir arada derede koyarsa sizi parmaginda oynatmasi daha kolay.
Ne tam umit verse olur ne de hic umit vermese ara bir noktada tutuyor ki siz heo elinin altinda olun
yazıklar olsun neden böyle bir insafsızlık yapıp duygularımla oynuyor gerçekten yazıklar olsun.ben bunu haketmiyorum.

yazıklar olsun neden böyle bir insafsızlık yapıp duygularımla oynuyor gerçekten yazıklar olsun.ben bunu haketmiyorum.
Etraf boyle insanlarla dolu allah iyilerle karsilastirsin. Siz bunu haketmiyosunuz ama bunu baskalarinin insafina birakmayin. Hayatta hersey tecrube.
Bu da bana bir tecrube oldu artik daha dikkatli olacagim diyin. Insallah en yakin zamanda karsiniza mutlu olabileceginiz biri cikar. Bu islerde inanin ne zaman ne olacagi belli olmuyo.
Kendi yolunuzu cizin inanin su andakinden daha mutlu olacaksiniz.
O adami da birakin baska oyuncaklar bulsun kendine

Etraf boyle insanlarla dolu allah iyilerle karsilastirsin. Siz bunu haketmiyosunuz ama bunu baskalarinin insafina birakmayin. Hayatta hersey tecrube.
Bu da bana bir tecrube oldu artik daha dikkatli olacagim diyin. Insallah en yakin zamanda karsiniza mutlu olabileceginiz biri cikar. Bu islerde inanin ne zaman ne olacagi belli olmuyo.
Kendi yolunuzu cizin inanin su andakinden daha mutlu olacaksiniz.
O adami da birakin baska oyuncaklar bulsun kendine
Allah razı olsun yorumunuz için çok sağolun güzel bir akşam sizin olsun.

C cimenyesili1 daha önce bahsettiniz mi bilmiyorum , çalışıyor musunuz?
Bir mesleğiniz , bir hobiniz, bir aileniz var mı?
Bu adamdan başka birşey var mı hayatınızda ona göre konuşalım.
canım çok şükür iyi bir mesleğim var ama aile yöününde çok çok sıkıntılıyım dağınık bir aile zaten ve ailede kötüye giden durumlar var zaten de ben iki taraftan da sevgi ilgi görmeden büyüdüm şimdi de öyleyim.tek başımayım :(

canım çok şükür iyi bir mesleğim var ama aile yöününde çok çok sıkıntılıyım dağınık bir aile zaten ve ailede kötüye giden durumlar var zaten de ben iki taraftan da sevgi ilgi görmeden büyüdüm şimdi de öyleyim.tek başımayım :KK43:
Hayır tek başına değilsin. Seni senden daha çok seven bir Yaradanın var.
Önce bir silkelen ve önce kendini sev.
Senin hiç kimseye ihtiyacın yok.
Sonra o adamla bir daha iletişim kurmamaya karar ver. Artık öyle biri yok hayatında. 1-2 hafta üzücü geçer ama sonra daha güçlü bir kadın olursun.
İlk eşinle beraberken de mi bu gibi olumsuz duygular hissediyordun?

Hayır tek başına değilsin. Seni senden daha çok seven bir Yaradanın var.
Önce bir silkelen ve önce kendini sev.
Senin hiç kimseye ihtiyacın yok.
Sonra o adamla bir daha iletişim kurmamaya karar ver. Artık öyle biri yok hayatında. 1-2 hafta üzücü geçer ama sonra daha güçlü bir kadın olursun.
İlk eşinle beraberken de mi bu gibi olumsuz duygular hissediyordun?
evet ama onunla aramızda başka sorunlar vardı

Back
X