• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yiyemiyorum çok kötüyüm çok ...

E şimdi adamlara ben değerli değilim ,sevilmeye layık değilim mesajı vermişsin. Onlar da seni dinlemişler ve seni sevmemişler üzgünüm direkt yazdım kalbini kırdım ama :(
Önce kendini sev kendine değer ver
Hangi şehirdesin büyük bir şehirse psikolog, nefes terapisi, yaşam koçu.... hepsi var
Hangisi aklına yatarsa ona derhal başla.
Ben nefes terapisi ile düzeldim.
Bendeki sorunlar sağlığımı etkiliyordu
İnan tüm kadınlar seninle aynı yollardan geçtik.
Kimi ömür boyu değişmedi kimi kendi keşfetti değişimi
Sen mutlaka yardım almalısın sızlanarak mızmızlanarak olmaz güçlü ol
Kararlı ol
Yanımda olsan seni omuzlarından sarsardım kendine gel diye
Yazdıklarını bi baştan sona oku
Yazıyı yazan kadın nasıl biri?

E şimdi adamlara ben değerli değilim ,sevilmeye layık değilim mesajı vermişsin. Onlar da seni dinlemişler ve seni sevmemişler üzgünüm direkt yazdım kalbini kırdım ama :KK43:
Önce kendini sev kendine değer ver
Hangi şehirdesin büyük bir şehirse psikolog, nefes terapisi, yaşam koçu.... hepsi var
Hangisi aklına yatarsa ona derhal başla.
Ben nefes terapisi ile düzeldim.
Bendeki sorunlar sağlığımı etkiliyordu
İnan tüm kadınlar seninle aynı yollardan geçtik.
Kimi ömür boyu değişmedi kimi kendi keşfetti değişimi
Sen mutlaka yardım almalısın sızlanarak mızmızlanarak olmaz güçlü ol
Kararlı ol
Yanımda olsan seni omuzlarından sarsardım kendine gel diye
Yazdıklarını bi baştan sona oku
Yazıyı yazan kadın nasıl biri?
çok haklısın canım yazdıklarında kesinlikle ben kendimi çok değersiz görüyorum 1 erkek tarafından sevilmek değer görmek bir erkeğin hayatı olmak istiyorum sanırım olmayacak.
sen çok güçlü duruyorsun yazdıklarında maşallah diyeyim ama yaşadığım yer itibariyle destek almama imkan yok :( keşke değiştirebilsem bazı şeyleri çok isterdim keşke...

çok haklısın canım yazdıklarında kesinlikle ben kendimi çok değersiz görüyorum 1 erkek tarafından sevilmek değer görmek bir erkeğin hayatı olmak istiyorum sanırım olmayacak.
sen çok güçlü duruyorsun yazdıklarında maşallah diyeyim ama yaşadığım yer itibariyle destek almama imkan yok :KK43: keşke değiştirebilsem bazı şeyleri çok isterdim keşke...
Sen benim yaşadıklarımı bir bilsen üç cilt roman olur.
Ama elimdekilere çok şükür diyorum. Çok iyi bir evliliğim , çocuklarım, işim var ve hepsini Allah'ın yardımıyla ben istedim ve oldu
Sen de iste ne olursa ve başar.
O güç sende de var
Yeter ki ben güçlüyüm de
Küçük şehirde yaşıyorsan "özgüven özsaygı kendini sevmek" diye arat internetten
YouTube videoları izle
Sipariş ver kitapları oku sırayla
Kendine acıyıp oturacağına harekete geç
Hiç birşey yapamıyorsan dışarda yürü
O adam yok artık çıkart hayatından

Canim sen cok iyi bir ruh haline sahip oldugunda bubadami istemeyeceksin bile hatta nerden sevdim diyip yuzune bile bakmicaksin bence
Oyle mi dersin insallah oyle olur canim aslinda imkanim olsa 2 ayligina yurtdisina cikmak isterdim ingiltereye gitmek mesela orda yasamak isterdim her seyi arkadamda birakmak kisa sureligine de olsa bana eminim cok iyi gelirdi ama imkan yok malesef

Oyle mi dersin insallah oyle olur canim aslinda imkanim olsa 2 ayligina yurtdisina cikmak isterdim ingiltereye gitmek mesela orda yasamak isterdim her seyi arkadamda birakmak kisa sureligine de olsa bana eminim cok iyi gelirdi ama imkan yok malesef
Gun7birlik tatil de olabilir canim bulundugun ildeki etkinlikleri arastir kurslara bak
Bence psikolojin adina destek olacak illaki uygun bir danisman bulabilirsin telefondan hizmet veren kisilerde varvarastirman gerekli

Gun7birlik tatil de olabilir canim bulundugun ildeki etkinlikleri arastir kurslara bak
Bence psikolojin adina destek olacak illaki uygun bir danisman bulabilirsin telefondan hizmet veren kisilerde varvarastirman gerekli
Evet çok iyi bir fikir bu konuda internetten ve telefonla terapiler de var.
Haftalık ödevler veriyorlar. Haftada bir 1 seans alıyorsunuz
Lütfen bunları bir araştırın.

Bu ne özgüvensizlik, bu ne bağımlılık, bu be acizlik? Çengelde kokmuş etin mi var da elin adamının egosunu besleyip tavan yaptırıyo kendi ellerinle sonu hazırlıyosun?
Hakikaten C cimenyesili1 bir erkek seni neden sevmesin, neyin eksik , neyin fazla?
Ben de şaşırıyorum bu kadar çaresiz olmana.

İnsanlar depremde ya da başka bir afette tüm ailesini kaybediyor yine de hayata devam ediyor , yine yüzleri gülüyor.
Geçen hafta bir ailenin iki çocuğu aynı anda boğulmuş ,haberini okudum . O aile yine bir yolunu bulacak ayağa kalkacak.

Fazla övmüşşün sen onu. Olmamış bu ilişki.
Erkeğe fazla yüz vermiycen. Zavallıların afedersiniz bi tarafları kalkıyor. Sonra elindekileri begenmiyirlar :deli:haspam
Cem yilmazin bir esprisi vardı : kadınlar çok akıllı varliklardir. Erkeklerine evet yakisiklisin ama benceee derler. Yani sadece bence yakisiklisin . Yani sadece benim yanımda bi giderin var :KK53: birdaha sevgilin olursa ona bayilsan bile belli etme sev hayran ol aşık ol aşkını belli et değer ver ama asla poh pohlama. Göklere çıkmasın :KK70:ezik:KK67:

aslında çok sık konu açıyorum belki ama affola...
38 yaşında biri ile beraberdim.ilk başlarda direkt evlenme amaçlı yaklaştı önceki konumda da anlatmıştım zaten sizlere.
sonra yaşayalım karar verelim gibisnden konuştu 6 aydır beraberiz ama ona karşı bir yanım güveniyor bir yanım güvenmiyor.
ben şu an evlilik düşünmüyoruım ama ilerde ne olur bilemem dedi.
bend e defalarca ona beni bırakma benden ayrılma ilerde benden ayrılır mısın dedim durdum.her seferinde yok dedi ama üzülme ayrılmayacsağız da demedi.
en son yine dedim beni ilerde bırakırsın zaman gelir ben başkasına aşık oldum der beni bırakırsın dedim bunu sen de diyebilirsin dedi ben demem dedim.
e ne istiyorsun sen ne dersen o olsun dedi.
bırakacak mısın beni dedim evet dedi.son sözün bu mu dedim evet dedi.
aslıda aynı memleketteniz ve durumalrımız elvlilik için çok müsait.
kendimi çok kötü hissediyorum.bana saygısı kalmadı gibi.her defasında onu yücelttim kültürlü bilgili biri bu durumu her defasında dedim sana bişey olursa kafayı yerim seni çoks eviyorum dedim.
ve ada bana sabahları mesaj atmıyor ebn atmadan günde bir kez arıyor ama bilmiyorum gelecek ne olur ne yapmalıyım birkaç saat önce konuştuk en son yazdıklrımı ayrıldık mı biz şimdi bilmiyorum onu da beraber gezi planlarımız vardı bir sürü şey..
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum...bana da yardım edin ne olur onu gerçekten sevmiştim o da bana ara ara sevdiğini söyledi ama bilmiyorum:KK61: :KK61::KK61:bana yol yorda gösterin.
Ustune dusmeyin. Kacan kovalanirmis. Birakin o sizin pesinize dussun.

Neden kendinizi bu kdr yerlerde surundurdunuz?
Uff. Cekilmz bi davranis sergilesmissiniz.
Bi erkek bana boyle yapsa ben " ozguven eksikligi" nden terkederim. Bi insanin kendisine saygisi olmali ya.

ama benim bunu deme sebebim şu
adam önce ilerde evlenine düğün yapmam kızıma şu ismi koyarım diyor ardından ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum diyor ve benimle birlikte sen olsan kafayı yemez misin? sevdiğin bir adam bu üstelik?
Yeni moda bu; ''evlenmem ben, ıssız adamım'' ama iş hayallere gelince ''çocuğum olsun, kızım olsun'' cart curt. Adamların şu kirli, başkasını mutsuz ederek cilaladıkları ruhlarını beslemeyin. Adam neredeyse 40 yaşında, 25 yaşında ergen hayalleri kuruyor. İstatistiklere göre ölüm yaşı yaklaşıyor haberi yok.

Bu olay ancak karşındakini sensizlikle cezalandırırsan çözülür. ''Eh senle mi uğraşacağım ya çocuk doğurma yaşım geçiyor'' de. Bas tekmeyi. Bu kadar zaman onun kurallarıyla denemişsin olmamış. Biraz da sen yaz kurallarını, belki olur.

aslında çok sık konu açıyorum belki ama affola...
38 yaşında biri ile beraberdim.ilk başlarda direkt evlenme amaçlı yaklaştı önceki konumda da anlatmıştım zaten sizlere.
sonra yaşayalım karar verelim gibisnden konuştu 6 aydır beraberiz ama ona karşı bir yanım güveniyor bir yanım güvenmiyor.
ben şu an evlilik düşünmüyoruım ama ilerde ne olur bilemem dedi.
bend e defalarca ona beni bırakma benden ayrılma ilerde benden ayrılır mısın dedim durdum.her seferinde yok dedi ama üzülme ayrılmayacsağız da demedi.
en son yine dedim beni ilerde bırakırsın zaman gelir ben başkasına aşık oldum der beni bırakırsın dedim bunu sen de diyebilirsin dedi ben demem dedim.
e ne istiyorsun sen ne dersen o olsun dedi.
bırakacak mısın beni dedim evet dedi.son sözün bu mu dedim evet dedi.
aslıda aynı memleketteniz ve durumalrımız elvlilik için çok müsait.
kendimi çok kötü hissediyorum.bana saygısı kalmadı gibi.her defasında onu yücelttim kültürlü bilgili biri bu durumu her defasında dedim sana bişey olursa kafayı yerim seni çoks eviyorum dedim.
ve ada bana sabahları mesaj atmıyor ebn atmadan günde bir kez arıyor ama bilmiyorum gelecek ne olur ne yapmalıyım birkaç saat önce konuştuk en son yazdıklrımı ayrıldık mı biz şimdi bilmiyorum onu da beraber gezi planlarımız vardı bir sürü şey..
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum...bana da yardım edin ne olur onu gerçekten sevmiştim o da bana ara ara sevdiğini söyledi ama bilmiyorum:KK61: :KK61::KK61:bana yol yorda gösterin.
Ayrılman en doğrusu.... Evlenmeyi düşünmüyor ama sende vakit geçiriyor. Bırak ne hali varsa görsün .

Back
X