yemek yiyemiyorum

karakumru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
1.565
10
0
Bingöl
arkadaşlar kilom tam olarak kaç bilmiyorum ama qittikçe zayıflıyorum ve yemek yiyemiyorum mesela sabah bi poğaçayı bile bitiremem yarısı durur ne olacak benim bu halim bilmiyorum sanırım midem küçüldü hangi doktora gitmeliyim düzelir miyim bilmiyorum arkadaşlar ....Var mı benim derttaşım? Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum....

durumun ciddi gözüküyor, sıkı diyet yapan insanlarda ya da ciddi psikolojik sorunlar sonucunda rastlanan bir durum ve eğer bu sebeple oluştuysa adı anoreksiya, her ne sebeple oluşmuş olursa olsun bir hastanenin diyetisyeniyle görüş ve ona seni uygun yere sevketmesini söyle

tesekkür ederim su an mesela acım kahvaltıdan bikaç patates yiyerek kalktım of yaa

stres de yapıyo öyle.bi dönem bende de olmuştu aç kalkardım masadan bişey yiyemeden..sık sık bişeyler atıştırarak mideni büyültmeyi denesen nasıl olur

stres de yapıyo öyle.bi dönem bende de olmuştu aç kalkardım masadan bişey yiyemeden..sık sık bişeyler atıştırarak mideni büyültmeyi denesen nasıl olur
ewde olursam tost flan yapıyorum ama o da ekmeğin yarısının yarısı bi iskender yerim yarım porsiyon...bu aralar da acaip susuyorum ya inşallah şeker hastası falan değilimdir annemde falan var bu hastalık

aynen tamamen katılıyorum sabah kalkarım ki ilk yemegimi saat 3 de yerim sonrada belki yerim belki yemem düşünün günlük bir öğün doktor kilomun normal oldugu söylüyo. ama bende bir iştahsızlık var ki sormayın hele kahvalı hiç yapmıyorum. sevdigim bişi olursa güzel yiyorum ama sonrası hep aynı.. iştah acıcı ne yesem kii ??

benim kızkardeşim daha fena ya bi görsen kollarını afrikalı cocuk gibi kız balık yağı falan içti neler yaptı nafile aynen ben de sevdiğim çorba olsa iki tabak yerim mesela ama sonrası hep hüsran biraz da ben kemdim bozdum midemi hergün iki paket cips çikolata kola ne bulsam yerdim şimdi azalttım ama midem küstü bana sanırım

canım bu kısır döngü aslında..ymedikçe miden küçülüyo küçüldükçe yiyemiyosun.seni anlıyorum ben de aşırı zayıfım.bir hafta yemek lafını duyduğumda midem bulanır bi şekilde dolanmıştım ortalıkta.iskelet gibi...artık o kadar değil tabi.dönemlik bişey olabilir.beyninden yiyemiyorum düşüncesini atmalısın çünkü devamlı böyle diyince beyin ona odaklanıyo.az az ama sık sık yemeye calış

yesem de dediğim gibi çikolata eti puf falan komik ama gerçek of

yook hic komik değil.benim de bi kekle bi meyvesuyuyla gecirdiğim günler oluyodu.ayrıca ben bu abur cuburlarla büyüdüm diyebilirim.ve o yüzden bu haldeyim.düşünsene hep böyle mi devam ediceksin bi yerden başlamamız lazım

katılıyorum canım evde yemek olmasa aramam yani o kadar...ben de aburcuburla büyüdüm aynen bi markete gireerdim 20 30tl sirf ıvır zıvır şimdi neyseki biraz azaldı

Canım iştahsızlığını kafana takma, yemek için değil yaşamak için ye. Ben valla günde bir öğün yesem hastanelik olurum sanırım açlığa öyle bir tahammülsüzlüğüm var, ama sorun bakalım ne zaman acıkıyorsun, vallahi hiç bir fikrim yok zorla kahvaltı yaptırırım kendime ama öğleyin hiç bişey yemem, öğleden sonra 15:30 - 16:00 gibi midem kazınır, gider bir güzel tıkınırım. Sonra eğer uyanıksam gece 24:00 da falan atıştırmalık bi şeyler yer yatarım.

Eğer sen de böyleysen endişelenme, ve illa da iştahım açılsın diye de kendini zorlama, bir poğaçayı yarım bırakmamayı dene, ve eğer çok yavaş yiyorsan biraz hızlandır. Önüne konan tabağın hepsini bitirmeye çalış ama çok ta zorlama, öyle öyle o iştah açılır gider.:82:

çok sağol canım aynen ben de dediğin gibiyim şimdi midem kazınıyo mesela ama yarım ekmek arasını bitiremem akşam yemem gece uyanır yerim bazen gittikçe zayıflıyorum bakalım nolacak:90:

katılıyorum canım evde yemek olmasa aramam yani o kadar...ben de aburcuburla büyüdüm aynen bi markete gireerdim 20 30tl sirf ıvır zıvır şimdi neyseki biraz azaldı

aynen aynen:26:market alışverişinde böyle iki poşet falan benim abur cuburlarım olurdu:) zayıfların tümü aynı heralde:)yemek aramamak,iştahsızlık flan filan.biraz da üşengeçlikten oluyo bunlar.yemyi sevmiyoruz hazrlamaya da üşeniyoruz

yok mesela ewdeysem patates salatası falan yaparım oturur tek başıma bi güzel yerim ama işte anca günde bir defa böyle yiyebiliyorum artık bakkaldan eti puf eticin çokomel almaktan bıktım hee bu aralar topitop da alıyorum uf yaa

canım dikkat et kendine ikimizn sorunu zıtmış bende durma kilo alıyom ve iştahım yerinde :2:

walla aynı durum bndede war canım doktora qttm tahlil falan yaptı hersey normal dedi ilac wermedi.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…