Yemek yiyemiyorum

Keşke bende de açsa

Ah be yüzümüzün güldüğü mü var her hün böyleyiz :d

L
Folik asit gebe kalmak isteyen ve gebe olanlar için vitamin takviyesi bebeğin beyin gelişimi için çok faydalı o yüzden gebe kalmak isteyenlere 3 aydan önce ve gebe kaldıktan sonraki 3 ay önerilir.
(hap gibi bişey)
Peki hamile olmak istemeyenler de kullanabilir mi

Gerçekten kilo aldırıyor mu ve yan etkisi var mı

Folik asit ihtiyacı olup olmadığı kan tahlili sonucu belirlenir, eğer ihtiyaç varsa zaten doktor kullanmanızı tavsiye ediyor. Folik asit depolarınız dolu olduğu halde kullanırsanız evet yan etkileri azımsanmayacak kadar fazla. Aman diyeyim...

Benim de ayni durum var. moralim bozuldugu anda mideme vurur. Ne yersem yiyeyim kusarim. Bir donem depresyon yasadim. 12 kilo verdim bi anda hayatimin en kotu donemiydi. cok sukur tedaviyle atlattim. psikolojimle birlikte bedenim de iflas etmisti resmen. Mutlaka destek alin. Hem psikologtan hem genel cerrahi yada dahiliyeden.

Bir dahiliye uzmanına gözük; tam kapsamlı kan tahlili iste.. Dediğin kadar az besleniyorsan, epey bir vitamin, mineral eksikliği vardır sende..
Doktor kontrolünde multivitaminler, mineral takviyeleri ile hem zımba gibi olursun hem kilo alırsın. Ancak spor yapmanı da tavsiye ediyorum. Ağırlık altına gir, kasların gelişsin . Madem çok incesin hem şekilli durursun hem de daha dolgun :)

psikolojik bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…