- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
-
Ayy boşver kiz yiyip ne yapacaksın.Yasin çok genç galiba o yaşlarda öyle oluyor sonra ise tam tersiArladaşlar ben çok ağladığım günler sürekli midem bulanıyor ve bi lokma bişey yesem o bi lokmayı bile direk kusuyorum (çok afedersiniz).
Bugün mesela sabahtan beri bişey yiyemedim ve yiyemiyorum da. İçinizde böyle olan var mı nasıl yiyebiliyor.
Canim sinir aitresten oluyor.bulimiya olursun allah korusun en azindan sekerli su ic enerji verirArladaşlar ben çok ağladığım günler sürekli midem bulanıyor ve bi lokma bişey yesem o bi lokmayı bile direk kusuyorum (çok afedersiniz).
Bugün mesela sabahtan beri bişey yiyemedim ve yiyemiyorum da. İçinizde böyle olan var mı nasıl yiyebiliyor.
napolyan para demiş ben stres stres stres diyorum.Arladaşlar ben çok ağladığım günler sürekli midem bulanıyor ve bi lokma bişey yesem o bi lokmayı bile direk kusuyorum (çok afedersiniz).
bir folic asit mağduru da ben. İştahım öyle aman aman açılmadı, yani iştahsız değilim eski halinde devam ama kilo aldım çok :/Ben de öyleydim sinir direkt mideme vuruyordu ve kusuyordum.
Daha sonra hamilelik planladığım için folik asit kullanımına başladım iştahımı açtı kusma artık yok ama kilo aldım bayağı
Evet aynen 5 ayda 10 kilo aldım şimdi ne kadar da az yesem veremiyorum 5 haftalık hamileyim ve hala kullanmak zorundayımbir folic asit mağduru da ben. İştahım öyle aman aman açılmadı, yani iştahsız değilim eski halinde devam ama kilo aldım çok :/
Folik asit nedirBen de öyleydim sinir direkt mideme vuruyordu ve kusuyordum.
Daha sonra hamilelik planladığım için folik asit kullanımına başladım iştahımı açtı kusma artık yok ama kilo aldım bayağı
Aşabildiniz mi ve nasıl bir tedavi gördünüz gerçekten önemli de benim içinBenim de moralim bozuk oldugunda midem kilitleniyor. Sirf onun icin senelerce tedavi gordum.
Gerçekten miAyy boşver kiz yiyip ne yapacaksın.Yasin çok genç galiba o yaşlarda öyle oluyor sonra ise tam tersi
Çok kötü ama hep zayıflıyorum bitkin düşüyorumKeçke bendede olsa dicem, bendede strezdeyken ,üzülsem bir iştah nerden geliyor bilmiyorum, ayyyy doymak bilmiyorum imrendim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?