- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Babylicious
-
Misal köfte kızartırken yanına bir pilav salata tamamdır ayranda olur.
Tavuk baget alıp fırın poşetinde soslayıp fırında pişiriyorum.Yanın pilav cacık.
Sebzeleri bile düdüklüde pişiririm mesela çok zaman almaz.
İnternette yok yok. Görsel olarak bakarsanız daha kolay karar verebilirsiniz.Kizlar merhaba
Benim derdim yemek konusu. Çalışan biriyim bazen cumartesi bile çalışıyorum ve doğal olarak mutfağa temizliğe çok zaman ayiramiyorum bir yandan hamilelik derken çok sikintidayim. Bana haftasonları hazırlayıp buzdolabına atabilecegim yada günlük olarak yapabileceğim birkaç tarif fikir verir misiniz? Normalde yaptıklarım güzel olur yenir ama çeşitlilik yok malesef
Her gün ne yesek diye düşünmekten bıktım yine hergün yemek yapma vs derken çok zamanim gidiyor hiç dinlenemiyorum her tarafım ödem oldu.
ev yemeği yapan biryerler varsa orayla konuş haftada 3 kez ev yemeği getirt diğer 4 gun aparatif birşeyler yersiniz.
nette bolca tarif var,
ben yaptıklarımı söyleyeyim, domates konservem kalmadıysa domatesleri rondodan geçirip buzluğa atıyorum,
buzluğumda hep haslanmış kuru fasulye ve barbunya, kendi yaptığım köfteler olur,
superfreshin donmuş ıspanakları kurtarıcım.
full time çalışıyorken soğanları bile doğrayıp buzluğa atardım çünkü pişip beklemiş yemeği hiç sevmem, eve gelince 15 dk da pişireceğim şeyler hazırlamayı tercih ederim hep.
benim en buyuk sikintilarimdan biri bu taze yemek ikinci gune hayatta birakmam kalsada yiyemem
Çeşit değil de kendi yaptığımı söyleyeyim.Boş bi günümde eşim bebeğimize bakarken kızartabildiğim kadar patlıcan kızarttım soğuduğunda buzdolabı poşetine koydum,dolmalık biber doldurdum tencereye dizip dolaba koydum.kayınvalidem buzlular da koyuyor dolmayı çok duracaksa.
kolay bir Doğumun olur inşalalh
geri kızartmayı çıkartıp mikrodalgamı sokuyorsunuz yada kendi kendine mi çözünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?