- 30 Ağustos 2014
- 5
- 1
- 3
- 43
- Konu Sahibi Lotus_5151
-
zeytinyagını direk üreticiden alıyorum yazmıssınız nereden alıyorsunuz mesela? bizimde bulma sansımız olabıllırmı?Corbalarda tereyag sebze yemeklernde zeytinysg kullanyrum sadece kizartmalarda aycicek kullanyrum tabi yaglar pahali tereyagini annem kaymaktan yapiyo kilosu 17 ye gelmis oluyo zeytinyagini nida marketten degil direk ureticedn alyrum litrsi 10 tl aldim en son
Bende hep erak ediyordum en sağlıklı yağ hangisi diye?güvenilir bir kaynaktan mı öğrendin canım fındık yağının sağlıklı olduğunu?bide hangi markayı kullanıyorsun?hakiki soğuk sıkım taş değirmende üretilen organik zeytinyağı kullanıyorum her yemeğimde etli etsiz çorba kek böreklerde vs...kızartmalr için fındık yağı kullanıyorum ve pilavada zeytinyağı ile doğal tereyağını karıştırıyorum.
ayçiçek mısır özü margarin ,doğal olmayan tereyağ ve yine marketlerde satılan zeytinyağları ise asla ve asla önermiyorum.hele kızartmalarda ayçiçek ve mısır özü direk kanserojen tehlikesi çünkü o yağlar ısıya dayanıklı değiller...
Canım en sağlıklı yağlar dediğim gibi fındık ve zeytinyağ,ikiside ısıya dayanıklı kızartmalarda da kullanılması gereken yağlar bunlar.diğerleri nişadta daiçerdiğinden ısıya dayanıklı değiller.kaynaklar ülkemizin güvenilir profösörleri tatlım.ben fındık yağında çotanak kullanıyorm.Bende hep erak ediyordum en sağlıklı yağ hangisi diye?güvenilir bir kaynaktan mı öğrendin canım fındık yağının sağlıklı olduğunu?bide hangi markayı kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?