yemeklerimden çıkan saçlarr

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
lütfen bu konudaki tüm yorumlarınızı esirgemeyin.
eşimizn benden 6 yaş küçük evli kuzeni var. sık sık görüşüyoruz arkadaş çevresi olmadığı içinevde çocuk bakmaktan sıkılıp bana sarıyor hep. neyse bende arkadaşlık yapıyorum arada ben giderim arada o gelir. ona her gittiğimde mutfakta beraber bişeyler hazırlarken yemekten saç kıl çıkar oda bana ayyyy nesnes saçın düşmüş yemeğee der öğürür lavaboya koşar. bi gün onlardayaken kayınvalidem ve k.validemin ablası da vardı sofrada ayyyy salatada saç var nesnes saçın düşmüş salataya dedi ben kıpkırmızı oldum. salatayaı beraber yaptık belki senin saçındır dedim o sırada lavaboya gitti. fazla şımarık yetişmiş bi kız herkesi tersliyo ve herkes alışmış onlara normla geliyo bu davranışları benim saçım düşmüşde olsa öyle söylenmez beni rencide ediyor hep. dün bize geldi annesiyle. patates salatası hazırlamıştım onlar gelince tuzunu yağını koyuyordum yanımdaydı oda tabaklara aktarırken saç gördük yine bu tabi lavaboya koştu hep saçların düşüyo seninde yüksek sesle ööğğğ ben yemem felan demeler beni yerin dibine soktu. bende dedimki ya anlıyorum seni düşmüş olabilir ama böyle söylenmez bende heryerde karşılaşıyorum bu durumla ama söylemiyorum ayıp çünkü dedim. ama bi yandan da çok utandım normalde hiç saç kıl çıkmaz ama hep o varken çıkıypr benim üsütüme kalıyor . dünün utancıyla gece uyuyamadım sabah ezanından beri ayaktayım çok utandım hakkımda ne düşüncekler diye. ya birdaha çıkarsa adım pasaklıya çıkar diye üzülüyorum

cnm ya kıyamam:)seni üzen insanla vakit geçirmek kendini yıpratmak zorunda değilsin
ya neler neler okuyoruz normalde çıkmıyo demişşin belkide seni kıskanıyor o iliştiri veriyo
yemeklerin arasına kadın kısmı yapar
beklerim yani hiçte sasırmam

Yemek yaparken saclarınızı toplayın ya da basınıza bişi örtün. Denk gelmiş. Yani kusura bakmayın ama ben de denk gelsem ben de lavaboya koşardım, en tiksindiğim şeydir.

Dusen saclar sizin mi onun mu anlayamadim?
Eger sizden dusuyorsa yemek yaparken bir esarp baglayin bari.
Ben de hic hoslanmam ve aninda istahim kacar.

Tabi onun yaptigi da gorgusuzluk o ayri.

istediğin kadar saçını topla oluyo illa ki. misafirliğe giittiğimiz evde karşılaştığım olursa çaktırmamaya çalışırım. ayıptır, terbiyesizliktir. sizin yerinizde olsam "o zaman bi daha bende yemek yeme canım zorla değil ya" derim. ayıpsa ayıp o ayıbı biliyor mu

oylesine cıkar ye bisi olmaz derim bizde karsılasıyoruz boyle durumlarla kostura kostura lavaboya gitmeler bagırarak millete duyurmalar ne demekdir ayıp yahu..gorsem alırım ustunden bir kac kasık yer valla tıkandım bitiremiycem derim karsıdakinide uzmemis olurum kimse alıp sacını atmıyor heralde terbiyesizlik etmis

Son düzenleme:
sacına bone tak
yada sıkıca topuz yap
bıde ustune vc de sılkele omuzlarını kollarını falan
salkım sacak yemeklerle ılgılennce muhakkak dusuyor
halada cıkarsa bak ben bone taktım senın ısın bu öggg ben yemem buu dersın

Son düzenleyen: Moderatör:
zaten özelliklede misafirlerim gelecekse yemek yaparken üsütümü değiştririm saç felan kalmıştır diye saçımı topla eşarplada sıkı sıkı bağladım tezgaha doğru fazla eğilmem bile. nedense bu kız varken denk geliyo . tamam bende iğrenirim ama kimseye söylemem de. hangimizin saçı olduğu belli diil ki işkimizn saçıda hemen hemen aynı tonlarda((

Hep o geldiği zaman oluyorsa bence onu daha dikkatli izleyin. Siz de saçlarınızın düşmediğinden emin olun. Başınıza bandana, kep, eşarp takabilirsiniz.

Yemekte saç, kıl hoşlanılacak bir şey değildir. Görürse insan böğürmek yerine kibarca izin alır lavaboya gider. O yemeği yemek zorunda da değil yemez olur biter.

maşallah arkadaş hatrı diyede bişey var ne öylee çocuk gibi ben okurken şüphelendim valla acaba omuu atıyor diyee ama tamam kötüü bişey bende sinir oluyorum ama öylee herkesin içindeyse çaktırmam arkadşımı kırmamak için doydum falan denir öylede yapılmazkii benm nişanlım acayip takıntılıı bukonudaa bi iki defa böylee oldu onun ama gerçkten midesi rahatsız bende üzülyüroum sonuçta okadar emek harcamışım dikkat ediyorum şimdilerde allahtan hele bidefa içlii köfte yapmıştım binbir emek ogünün utancından sonra eşarpla yada iyice bakıyorum napiim

saçın düşüyor olması anormal değil
yemek yaparken saçını topla nebiliyim bi yemeni falan bağla
ayrıca giysinin üstünde saç var mı ona da dikkat et saçların kısa bi de heralde
uzun olsa daha çabuk farkedersin

ben de misafirliğe gittiğimde hep saç çıkar sarı marı ... Ama asla ve asla "saç çıktı ıyyy" demem aksine alırım gizlice belli etmem yada saçı tabakta bırakır kalkarım. Çnkü bazııların gözü bende oluyor saçı oradan alırsam anlarlar utanırlar diye :2:

Benim de midem bulanır hani normal birsey de degil yani, ama siz' den düstügü kesin mi? Kendi sacı toplu mu veya örtülü mü?
Direkt baskasın ısuclamak veya sebep göstermek ne derece dogru? bana' da tuhaf geldi vallahi..

saolun yazmışsınız arkadaşlarda ben 2. sayfaya tıklayınca açılmıyor sadece ilk sayfadakileri görüyorum neden acaba ki

o öyle yapınca bende hep sen varken oluyo dedim o susmayınca '' tamam ama abartma ne bağırıyosun tamam '' diye sesimi yükselterek birazda gergin tavırlarla tepkimi gösterince kaşlarını kaldıra kaldıra tavır takındı nedenide şu; ben onun halasını gelini oluyorum dört eltiyiz en küçük benim diğer eltilerime hep laf söylermiş küçük düşürürmüş onlarda hen bu kız küçük diye hemde çekindikleri için ses çıkarmazlarmış ben tepki gösterince kaynanasının yeğeniyim bana böyle davranamaz gelinleri moduna giriyormuş hep. kendini benim kaynannm sanıyor küçük hanım. yani anlayacağınız dün kendi evimde onu bozdum istemeden..

ben de çok tiksinirim kıldan tüyden
hatta kendi saçım çıksa ondan bile midem bulanır
ama kimseyi de bu kadar rencide edemem
adabı muaşeret denen birşey var
midesi bulanıyosa insan gibi gitsin banyoya
ortalığı ayağa kaldırmak ne oluyor
çok rahatsız oluyorsa da evinizde gelip yemek yemesin saygısız
takmayın kafanıza..

hayatta en korktuğum şeydir, yaptığım bir yemekten hele misafir varken saç çıkması :18:
şu ana kadar açıkçası ben yaptığım hiçbir yemekten saç çıktığını görmedim, gelen misafirlerde ya görmedi yada görüp bana farkettirmediler
öncelikle mutfağa saçlarımı sıkı sıkıya topuz yapıp girerim ve gözüm sürekli yemeklerin üzerindedir, birşey varmı vs. diye
saçları toplayıp, tülbentlede iyice bağlarsan zaten saç düşmesi imkansız olur
yemeği insan pişirdiğine göre, yemekten saç çıktığında ilk kez görüyormuşcasına tepki vermek ne kadar gereksiz
açıkçası ben arkadaşınızı görgüsüzün önde gideni ilan ediyorum
düzgün bir görgüye, terbiyeye, kültüre sahip olan insan yediği yemekten birşey çıktıysa ev sahibine ve etrafındakilere farkettirmemek için çaba sarfeder, ha yemeye devam edip etmeme konusunda fikir söyleyemem ama öyle öğürmeler, bağırmalar yapan insanı da ben zaten bir daha soframa oturtmam
terbiyesiz ya çok sinirlendim

Bence o akraba geldiği zaman onu mutfağa sokma sakın!!! seni kıskanıyor olabilir saç çıktı, tüy çıktı diyerek kocanın akrabalarına karşı egoyist liğini tatmin ediyor olabilir bir daha der se şayet kıl çıktı diye hemen lafını yapıştır sert bir şekilde kendini de hasta etme derim:::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…