yemeklerimden çıkan saçlarr

bişey daha dedi ona bu kadar sinirlenmemde onunda etkisi var sanırım. biz 3 yıldır evliyiz 6 aydırda bebek istiyoruz . bunlarda ailece biliyolar.hergün bebek sordukları için . salonda oturuken laptop ı kucağına aldı anneside dediki ' kucağına alma radyasyon yayıyor'' dedi bende eşimde hep kucağına alıyor kızıyorum zararlı anlamıyor dedim. '' çok zararlı kısır yaparmış'' dedi. bu küçük hanımda aaa demekki abim ondan kısııııııırr dedi gülerek bende dedim ne diyosun sen saçmalama çok şükür sağlıklıyız dedim. keike deseydim kısır bile olsa gülünüp dalga geçilecek bi durum değil deseydim ama çok kırıldım eşime de söyleyemedim. acaba arkamızdan kısır diye konuşuyolarsa çok üzülürm milletin yüzüne bakmaya utanırım ben yaa

O yokken yemeklerinden kıl cıkmıyorsa sorun kücük hanımdadır ama bu durum hep varsa dikkaet edersin olur biter canım bas örtüsü bone vs böyle seviyesiz insanların diline dolanmazsın

evlılıgımın ılk gunlerınde esımde sac buluodu esım bu komplo kurcak degıl 1-2-3 -5 artık canıma tak dedı bırsey almak ıcın bıle olsa mutfaga gırerken mutlaka esarbımı takarım ve o gun bugun rastlaamadım

ay o kadın seni kıskanıyo beli
sen biraz uzak dur
böyle tiplere sinir olurum kendi yaptıkları bi şeye benzemez
temiz çekemediklerinede çamur atarlar takma

ay o kadın seni kıskanıyo beli
sen biraz uzak dur
böyle tiplere sinir olurum kendi yaptıkları bi şeye benzemez
temiz çekemediklerinede çamur atarlar takma

öylemi diyosun . kendisi evlenir evlenmez çocuk yaptı ben 3 yıllık evliyim eşimle hep dışarı çıkarız tatil sinema oyun vs. takılırız oda biliyo bunu. o ise eşiyle bi kere bile sosyal hayatı olmamış bi kız. hep yakınır. ama banada derki çocuk yap akşamakadar ohh gel keyfim gel yatıyosun valla diyo.

saygısız ya..

ben olsam böyle bir tiple samimi ve yakın bir ilişki kurmam asla.
düğündü bayramdı dernekti görürüm sadece, hal hatır sormak ötesine geçirmem ilişiğimi

bak demedimmi sen uzak dur arkadaim sen en iyisi yüz verme boş ver sakın yüzüne yok yemekte saç var yok çoçuk yap yok laptop kısır yapar
ayyyyyyy ben bu kadar lafı kaldıramam sen a kıza sır felan verme sakın

walla bende kaldıramıyorum ama eşimin ailesi bulunduğumuz şehirde değiller. akraba olarakta bunlar var işte bi kaç aile var yani. eşimin tarafında herks çok içli dışlı birbiriyle bunlarda haliyle ayrı gayrı bilmezler sık sık ya biz gitcez ya onlar gelcek beni severler aslında ama patavatsızlıklarına sinir oluyorum onun dışında pek fazla zararları yok bana. iki ters cümle söylesem ben tüm aileye kötü eder demediğimi dedi der. yada demişimdir bişey onları söyler bire bin katarak. kız kendini benim yakın arkadşım felan sanıyor bende bozmuyorum günde 3 defa arar öylesine beni .

bence bu işte bi iş var...şüpheci olmamak elde değil normalde hiç saç çıkmazken o gelince çıkıyor ve yüksek sesle bangır bangır ilan ediyor rencide tmeye çalışıyor...benim arkadaşımda öyle bişey olsa bile kimseye çaktırmam alır atarım...eğer göründüyse de olabilir hiç üzülme derim... saç bu düşebilir arkadaş... sakındıkça girier içine..ben başörtülüyüm ama benimde düşüyo bazen...üzerimize yapışan falan...giriyor olabilir ayıp etmek ne gerek...

bi daha o geldiğinde beraber yemek yaparsanız saçına tülbent,bant bişey tak bakalım kimin saçı çıkıyomuş,yemesin o zaman heyy allahım ya :100: hem senin saçında düşse onunkide düşse milletin içinde sölenmezki,banada kaç kere oldu diil millet içinde yemeği yapan kişi yalnızken bile sölemedim olabilir insanlık hali..saçınızın rengi aynımı?

sen geri dur ve başka bişy yapma benim anlamadım nokta hep kıl tüğ bunamı geliyo

Bu kadar tesadüf olamaz.
Yani saçı görüyormusun gözünle ?
Ruh hali düzgün değilse o yüzden yapıyor olabilir.
İlgi çekmek için.
Ama sende dikkatsiz bir tipsen cidden çıkıyorda olabilir.
Bilemiyorum yani sen bilirsin bu iki durumun ayrımını.

şimdiye kadar 5 defa oldu bu durum. evet saçı gösteriyor elinde ama hangimiz saçı belli deil. kasıtlı yapıyormu bilmiyorum mesela dün sabah 9 da uyandım saat 2 ye kadar evi bal dök yala yaptım zaten temizdi ama misafir gelicek diye tekrar süpürdüm sildim toz aldım düzenledim banyo tuvalet mutfak pırıl pırıl yaptım. bebği emekliyordu beyaz çorabına bakarak dediki ''aaaa yengemizin evide ne temzimiş çorabımızın haline bak'' dedi güya espri yaptı. öorap öyle kirli filan değildi ama beyaz çorap giymiş saaatlerce yerde sürünen bebeğe göre tertemiz bile sayılırdı halı tüylerini saymazsak. insanlık yapıyorum muameleye bak yaaa

dedigin gibiyse
eger o varken cikiyorsa sadece saclar
mahsus yapiyordur cunku bu kadar tesaduf olamaz
hep sen varken sac cikiyor deseydin ustune basa basa
ve mesafeni kesinlikle koy
bugun bunu yapan yarin baska bir sey cikartir
kocanada soyle yaptigi densizligi (kisir konusunda)
esinde anlasin ne oldugunu

ama sen saclarin daginik yemek yapiyorsan
arkadaslarin dedigi gibi basini ortup yada toplaman gerekiyor

kısırlık mevzusunu eşime söyleyemem üzülür zaten kaç aydır bebk isitiyoruz hala olmadı onlarda bu nedenle demişlerdir bilemiyorum eşim zaten onların densiz olduğunu çokk ii bilir banda der hep çok görüşmem şunlarla diye.

o geldiğinde mutfağa girmesine izin vermeseniz yani tabiki girme diyemezsiniz ama herşeyi hazırlayın onunda servise bile yardım etmesine fırsat vermeyin en azından yemeklerinizle yanlız kalmasın saçları o atıyorsa bile bunu yapmaya fırsatı olmasın

Esin bile gorusme derken sen ne diye gorusuyosunki. Tuhaff. Asla isim olmaz aninda cikaririm hayatimdan bu tip insanlari. Kim olursa olsun yuz goz olmaya luzum yokk. Yuz goz oldunmu tepene cikarlar gorusmeyi kes. Arti sac kil en sevmedigim seydir. Onada bi cozum bul cnm.

valla ne diyeyim
saç çıkıyorsada
size niye komplo yapsın ki çıkıyor diye söylemiş
sizde dikkat edin
1 değil 2 değil 5kere demişsiniz demkki dikkat etmiyorsunuz
kimsenin böyle bişey yapacağını sanmıyorum
ha abartıp
bağırmam
saç görsem istifra etmeyede gitmem
yemem saç çıkan yemekten olur biter
abartmış ona bişey diyemicem ama 5 kere çıkması düşünün bence

ben konuyu açarken o yapmıştır diye düşünmedim ama hep ona denk geldi oda bağıra bağıra söyledi beni utandırdı çok mahçup oluyorum her defasında. çok titiz ve dikkatliyimdir şimdiye kadar o kadar misafir ağırladım hiç başıma gelmiyor onunla aynı mutfaktayken oluyor hep. bu kız benide diğer eltimler gibi sanıyor onlara davrandığı gibi ezebileceğini sanıyor benim tavrımı görüncede susmuyor illaki ben diğer eltimler gibi olmalıymışım ona karşı bunu hissettiriyor kaynanmla arası çok iyidir. kaynanama yaptıımız ilgiyi muameleyi bekliyor benden de.

bence acık acık koploya kurban gidiyorsunz canım o geldiginde sacını bagla ve ört bişilerle sac boyunuz damı aynı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…