- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
-
ay o kadın seni kıskanıyo beli
sen biraz uzak dur
böyle tiplere sinir olurum kendi yaptıkları bi şeye benzemez
temiz çekemediklerinede çamur atarlar takma
bişey daha dedi ona bu kadar sinirlenmemde onunda etkisi var sanırım. biz 3 yıldır evliyiz 6 aydırda bebek istiyoruz . bunlarda ailece biliyolar.hergün bebek sordukları için . salonda oturuken laptop ı kucağına aldı anneside dediki ' kucağına alma radyasyon yayıyor'' dedi bende eşimde hep kucağına alıyor kızıyorum zararlı anlamıyor dedim. '' çok zararlı kısır yaparmış'' dedi. bu küçük hanımda aaa demekki abim ondan kısııııııırr dedi gülerek bende dedim ne diyosun sen saçmalama çok şükür sağlıklıyız dedim. keike deseydim kısır bile olsa gülünüp dalga geçilecek bi durum değil deseydim ama çok kırıldım eşime de söyleyemedim. acaba arkamızdan kısır diye konuşuyolarsa çok üzülürm milletin yüzüne bakmaya utanırım ben yaa
öylemi diyosun . kendisi evlenir evlenmez çocuk yaptı ben 3 yıllık evliyim eşimle hep dışarı çıkarız tatil sinema oyun vs. takılırız oda biliyo bunu. o ise eşiyle bi kere bile sosyal hayatı olmamış bi kız. hep yakınır. ama banada derki çocuk yap akşamakadar ohh gel keyfim gel yatıyosun valla diyo.
bak demedimmi sen uzak dur arkadaim sen en iyisi yüz verme boş ver sakın yüzüne yok yemekte saç var yok çoçuk yap yok laptop kısır yapar
ayyyyyyy ben bu kadar lafı kaldıramam sen a kıza sır felan verme sakın
lütfen bu konudaki tüm yorumlarınızı esirgemeyin.
eşimizn benden 6 yaş küçük evli kuzeni var. sık sık görüşüyoruz arkadaş çevresi olmadığı içinevde çocuk bakmaktan sıkılıp bana sarıyor hep. neyse bende arkadaşlık yapıyorum arada ben giderim arada o gelir. ona her gittiğimde mutfakta beraber bişeyler hazırlarken yemekten saç kıl çıkar oda bana ayyyy nesnes saçın düşmüş yemeğee der öğürür lavaboya koşar. bi gün onlardayaken kayınvalidem ve k.validemin ablası da vardı sofrada ayyyy salatada saç var nesnes saçın düşmüş salataya dedi ben kıpkırmızı oldum. salatayaı beraber yaptık belki senin saçındır dedim o sırada lavaboya gitti. fazla şımarık yetişmiş bi kız herkesi tersliyo ve herkes alışmış onlara normla geliyo bu davranışları benim saçım düşmüşde olsa öyle söylenmez beni rencide ediyor hep. dün bize geldi annesiyle. patates salatası hazırlamıştım onlar gelince tuzunu yağını koyuyordum yanımdaydı oda tabaklara aktarırken saç gördük yine bu tabi lavaboya koştu hep saçların düşüyo seninde yüksek sesle ööğğğ ben yemem felan demeler beni yerin dibine soktu. bende dedimki ya anlıyorum seni düşmüş olabilir ama böyle söylenmez bende heryerde karşılaşıyorum bu durumla ama söylemiyorum ayıp çünkü dedim. ama bi yandan da çok utandım normalde hiç saç kıl çıkmaz ama hep o varken çıkıypr benim üsütüme kalıyor . dünün utancıyla gece uyuyamadım sabah ezanından beri ayaktayım çok utandım hakkımda ne düşüncekler diye. ya birdaha çıkarsa adım pasaklıya çıkar diye üzülüyorum
walla bende kaldıramıyorum ama eşimin ailesi bulunduğumuz şehirde değiller. akraba olarakta bunlar var işte bi kaç aile var yani. eşimin tarafında herks çok içli dışlı birbiriyle bunlarda haliyle ayrı gayrı bilmezler sık sık ya biz gitcez ya onlar gelcek beni severler aslında ama patavatsızlıklarına sinir oluyorum onun dışında pek fazla zararları yok bana. iki ters cümle söylesem ben tüm aileye kötü eder demediğimi dedi der. yada demişimdir bişey onları söyler bire bin katarak. kız kendini benim yakın arkadşım felan sanıyor bende bozmuyorum günde 3 defa arar öylesine beni .
Bu kadar tesadüf olamaz.
Yani saçı görüyormusun gözünle ?
Ruh hali düzgün değilse o yüzden yapıyor olabilir.
İlgi çekmek için.
Ama sende dikkatsiz bir tipsen cidden çıkıyorda olabilir.
Bilemiyorum yani sen bilirsin bu iki durumun ayrımını.
dedigin gibiyse
eger o varken cikiyorsa sadece saclar
mahsus yapiyordur cunku bu kadar tesaduf olamaz
hep sen varken sac cikiyor deseydin ustune basa basa
ve mesafeni kesinlikle koy
bugun bunu yapan yarin baska bir sey cikartir
kocanada soyle yaptigi densizligi (kisir konusunda)
esinde anlasin ne oldugunu
ama sen saclarin daginik yemek yapiyorsan
arkadaslarin dedigi gibi basini ortup yada toplaman gerekiyor
kısırlık mevzusunu eşime söyleyemem üzülür zaten kaç aydır bebk isitiyoruz hala olmadı onlarda bu nedenle demişlerdir bilemiyorum eşim zaten onların densiz olduğunu çokk ii bilir banda der hep çok görüşmem şunlarla diye.
valla ne diyeyim
saç çıkıyorsada
size niye komplo yapsın ki çıkıyor diye söylemiş
sizde dikkat edin
1 değil 2 değil 5kere demişsiniz demkki dikkat etmiyorsunuz
kimsenin böyle bişey yapacağını sanmıyorum
ha abartıp
bağırmam
saç görsem istifra etmeyede gitmem
yemem saç çıkan yemekten olur biter
abartmış ona bişey diyemicem ama 5 kere çıkması düşünün bence
zaten özelliklede misafirlerim gelecekse yemek yaparken üsütümü değiştririm saç felan kalmıştır diye saçımı topla eşarplada sıkı sıkı bağladım tezgaha doğru fazla eğilmem bile. nedense bu kız varken denk geliyo . tamam bende iğrenirim ama kimseye söylemem de. hangimizin saçı olduğu belli diil ki işkimizn saçıda hemen hemen aynı tonlarda((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?