eve ilk defa gelecek birine kuru fasulye olmaz bence.
islim kebabı güzel olur ama oda ertesi güne kötü olur.
tatil gününe alsan olmazmı arkadaşım, ben tatil gününde bile stres oluyorum beceriirsen bravo valla.
tatlı olarak revaniye bişey olmuyor çok güzel olur ertesi güne.
Kızlar bakın anlatayım yaptıklarımı.
Dün akşam buzluk böreği sardım.Derindondurucuya attım. Akşam eve gelince hoooppp fırına.
Dün gene burda öğrendiğim etimekli prefiterol tatlısını yaptım. Bu tatlı durdukça daha bi güzel oluyor.Onuda güzelce streçleyip dolaba koydum.
Bu akşam birşey yapamam dışardayım
Yarın yani perşembe günü kremalı tavuk çorbamı yapacağım. Sonra fırında karışık kızartmamı yapacağım. Zaten soğuk olacağı için birşey olmaz. Sonra tepside köftemi yoğurup dolaba koyacağım.
Cuma sabahı pilavımı yapacağım. Ayrıca sabahtan kırmızı biber salatamı da haırlayacağım. Salatamın yeşilliklerini doğrayıp soslamayacağım. Offff....Tabi masamı vs. de hazırlayacağım. Cuma akşamı 19:30 evde olsam yarım saatte pişer sanırım. Eşime patatesleri soymasını ve doğramasını söyleyeceğim ben gelene kadar bu arada.
Yani menümü sayayım :
Kremalı tavuk çorbası
Buzluk böreği
Yeşil salata
Karışık kızartma
Zeytinyağlı sarma
Kırmızı biber salatası
Tepside köfte (sini kebabı)
Domatesli pilav
Fırında üzeri kaşarlı patates
Etimekli prefiterol
Bu kadaaaarrrrrrrr =P
Bu arada sarmayı benim için annem saracak =)
Kremalı tavuk çorbası
Amanın maşallah bu ne menü böyle,kaç kişi ağırlayacaksın canım yaaa?
Kızlar bakın anlatayım yaptıklarımı.
Dün akşam buzluk böreği sardım.Derindondurucuya attım. Akşam eve gelince hoooppp fırına.
Dün gene burda öğrendiğim etimekli prefiterol tatlısını yaptım. Bu tatlı durdukça daha bi güzel oluyor.Onuda güzelce streçleyip dolaba koydum.
Bu akşam birşey yapamam dışardayım
Yarın yani perşembe günü kremalı tavuk çorbamı yapacağım. Sonra fırında karışık kızartmamı yapacağım. Zaten soğuk olacağı için birşey olmaz. Sonra tepside köftemi yoğurup dolaba koyacağım.
Cuma sabahı pilavımı yapacağım. Ayrıca sabahtan kırmızı biber salatamı da haırlayacağım. Salatamın yeşilliklerini doğrayıp soslamayacağım. Offff....Tabi masamı vs. de hazırlayacağım. Cuma akşamı 19:30 evde olsam yarım saatte pişer sanırım. Eşime patatesleri soymasını ve doğramasını söyleyeceğim ben gelene kadar bu arada.
Yani menümü sayayım :
Kremalı tavuk çorbası
Buzluk böreği
Yeşil salata
Karışık kızartma
Zeytinyağlı sarma
Kırmızı biber salatası
Tepside köfte (sini kebabı)
Domatesli pilav
Fırında üzeri kaşarlı patates
Etimekli prefiterol
Bu kadaaaarrrrrrrr =P
Bu arada sarmayı benim için annem saracak =)
Kremalı tavuk çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?