Yemekteyiz - Show Tv

ya Salih beyın uyhhh deyısıne bayıldım sırf onun ıcın bıle 10 puan verırdım :roflol: birazda fazla elestrıldı yazık ...masada kasıkları saklamalarıda cok komıktı ama adamcagız ıyıce telaslandı...

Adamın hakkı değildi bence...Hakkını yediler...

Ayrıca aklıma bir şey geldi onu söylemeden geçemeyeceğim. 400 Ytllik alışverişi bazı arkadaşlar eleştirmişlerdi. Başta ben garipsiyordum. Ama anladım ki o 400 YTL analarının ak sütü gibi helal. Sen uğraş didin çırpın ama hakkını alama...
Ben katılsam bu yarışmaya alışverişde son kuruşuna kadar harcarım:)
Bunların o kadar ldırdırını eleştirisini dinlemenin hakkı bence:)

ya nasıl bunlar hiçbir yemeği beğenmiolarcokacimcoook
deli olurdum ben herhalde girsem bu yarışmayaadelikafadulden

ya birde aç gidiyorlar güya..hiç birşey yemeyip yemeği tabakta bırakıyorlar.sinir oluyorum..ben herhalde 1 lokmalık falan koyardım:) tadımlık...o kadar yemek atılırmı..günah

salih'te biraz yumuşak gibi geliyo bana, adamın günahını almayayımda.
bana da öyle geldi. böyle tiplere bakıyorum senden benden kadınsı hareket ediyorlar ya. mesela ben hiç ellerimi o şekilde oynatmam, popomu geriye atmam. naniknanik

ayyyy bayılazamm salih öldürdü benüü..
her lafının sonunda inanıyorum istiyorum ayyyy yedin beni evladımmm-tatlicadiarzu-
evet adam konuşmaktan yetiştiremeyecekti az kalsın. istiyorum, inanıyorummmkötükedihüso

evet banu çok güzel ve çok hoşşş..
modacısı varmış o yapıyormuş elbiselerini..

böyleleri neden katılır ki 10000 ytl ye ihtiyacı mı var sanki?

ben yemekleri beğendim ama ya. soğuk meze çok severim belki ondandır. kaşıkları sakladıklarını ben anlayamadım, deliriyorum sandım çok özenli yerleştirmişti gördüm diyorum. kaydirigubbakcemile3 mükerrem beyin de (-tatlicadiarzu-) girişteki suratını görünce eyvah dedim ama pek acımasız davranmadı yinede. o fiyat bantı kopardı beni.

canım dikkat ettiysen her gittikleri yerden özellkle fiş istiyorlar (zaten alınması lazım ama) benim anladığım fişleri kanala verip paralarını alıyorlar bence

sevdayı cansu dereye benzettiler dikkat ettim benziyor valla oda güzel bi kadın yanlız tanıtımlarda izlemiştim evi çok güzel bunların paraya falan ihtiyaçları yok iyi cesaret katılıyorlar okadar eleştiriye maruz kalıyorlar

salih beyin hakkını yediler bnce hepsinden güzel adam yemek hazırladı
hele mükerremden bile mutfağı çok çok temizdi

ama herlafın sonuna ay pardon çok özüzr dilerim herşeye dedi yaa
birde şenlikliydi tamam iğneliyici lafları şakalarla soktular ama bnce bu daha da güzel bn güldüüm bugün çoğu yerde
bide programn sonunu özllkle bekledim sevda dan az da olsa özet geçeceklerdi geçmediler bugün
mükerremde ii dumura uğradı hediyenn üstünde fiyatı çıknca
mirsada gıcık oldum
banuyuda herşeyi bn bilirim bn anlarım havasın da
sevda hanım kazanır inşalah

salih beye bence de haksızlık ettilerklava: bence en azından mükerrem hanımdan daha fazla puan almalıydı. pardon mükerrem bey:jeyyar:
mükerrem denen şahsiyet kendisi çok güzel şeyler yapmış gibi konuşuyor birde utanmadan :tomato:kaydirigubbakcemile3
banunun sesi özgü namala çok mu benziyor bana mı öyle geldi kızlar :bbo:
ben de yarını çok merak ediyorum sevda hanım neler yapıcak bakalım cokacimcoook
inşallah sevda kazanır aralarında en çok onu beğendim :hooray:
çok konuştum ya :dance:

gülüyümmü ağlıyımmı bilemedimm bülent serttaşta latif doğanla aklınca yemekteyiz programı yapmış bu kadar basitlik olamazz..
zaten bülent serttaşı sevmem onu izleyince iyice gıcık oldummm..

bence sevda birinci olacak.
mirsat bey ve mükerrem bügün coştular dogrusu mirsat biraz sinsi geldi bana sırf eleştiri olsun diye konuşuyo sanki mükerremde cok seviyesiz insan biraz mütevazi olur sevda hanım cok hanımefendi kimseyi kırmadan yaptı yorumlarını ama bu yarışmaya katılanlar nedense sivrilmeye calısıyolar kavga ederek veya sürekli eleştirerek

Evet, tıpkısının aynısı..Ben de Banu hanımın sesini Özgü Namal a çok benzetiyorum..

kızlar sitede sevdayı tanıyan vardı kimdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…