Yemekteyiz - Show Tv

ben sormuştum kim diye, kk dan gözüm ısırıyor demiştim. bişey sorcam sevda hanımın evindeki fotoyu koyan arkadaş, netten mi buldun bunu? yoksa sen sevda mısınkaydirigubbakcemile3

bende merak ettim:asigim:

Nihayet salih beyde sırasını savdı,bu gece çok eğlendiler ,gülmekten yerlerdeydim.. :roflol:bakalım yarın sevda hanımın evinde ne olcak .özellikle sonuçlar açıklanınca Mükerremin yüzünü çok merak ediyorum..:roflol:

ben sormuştum kim diye, kk dan gözüm ısırıyor demiştim. bişey sorcam sevda hanımın evindeki fotoyu koyan arkadaş, netten mi buldun bunu? yoksa sen sevda mısınkaydirigubbakcemile3

aynı şeyi bende sordum egem'e bilemiyorum artık:uhm:kız sensen söyle:roflol:CADIARZU

yaww mükerrem hanıma ne diyosunuz kızLarr,bu kadın adamı deLi eder yaa ne gıcık bişii yaa hofff delikafadulden
mirsat La mükerrem aynı puanda kaLıvermişLer,noLcak acabaa merak ediorumm kaydirigubbakcemile3
ayhhh içim şiştii :))))))

salih beyin yemek yaparken o terini silip durduğu havluyu ikide bir tezgahın olur olmaz yerlerine koyması ıyyyyyyyy:bbo:

açıklıyorum sevda benim delikafadulden:1shok:
ama hormonlu ve beyaz olanı:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Kızlarr sakin olun,sevda benim diyenler,söyleyin bakayım yarınki yarışmada menu nedirrr,hah işte gerçek sevdayı bulmanın en güzel yolu..
nerden biliyorsunuz benim Sevda olmadığımı ,örneğin yarın hamsi böreği yapacagum daaa uşaklarrrr:roflol::roflol:

hayır hayır benim benimmmmmmm

açıklıyorum sevda benim delikafadulden:1shok:
ama hormonlu ve beyaz olanı:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

hani hababam sınıfında bi sahne var ya ona benzedi.
--sevda benim!!
--hayır benim!!
--benim!!
kaydirigubbakcemile3

oo kımlıkler acıklanmaya baslanmıs..madem oyle bende asıl bombayı patlatıyım .....

programdakı dış sesde benım :roflol: :roflol:

kaç puan aaldı salih arkadaşlarrr ben seyretmedim de yemekleri nasıl yaptı?
hijyen kurallarına dikkat ettimi yemekleri beyennildimi bakim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…