Yemekteyiz - Show Tv

ugün gerçekten çok eğlenceliydi. Ama hemşerim gördüğüm (Manisalıyım)Banu hanıma bir yerde sinir oldum gavurdağı salatasından bahsedilirken herkes şakalaşıyordu gavurmuyuz falan diye o da ;
gavur ben oluyorum İzmirli olduğum için dedi.
Yakışmadı bence...
:jeyyar:

Kendisine laf çarptıldığını düşündüğü için ironi yapmaya çalışmıştır..

salih beyin evinde yemek güzeldi
kıl çıksada
mükerremle atışmaları çok hoştu
ama kadın çok gıcık o da ayrı tabi

salih beyede ayrıca güldğm
.. yapmak istiyorum

.. istiyorum
deyip durdu
yap kardeşim tutan mı var seniiii

banu çok gaf yaptı bu programda restağrant işletmecileriyle
çorba benzetmesi nedeniyle
izmirlileri kızdırdı bence
lafın ucu nereye gidiyo hiç düşünmeden konuşuyolar

Mukerrem Hanım hıc de sempatık gelmıyor bana..:dilcikar:
gerek tavırları gerek konusmaları cok ıtıcı..
Mırsat Bey asıl yuzunu sımdılerde gostermeye basladı oysa kı yarısmanın baslarında ne kadar da sessız beyfendı tavırlarındaydı..sengözlerimebaksanab
Banu Hanım ı cok begenıyorum acıkcası ıclerınde en objektıf de onu goruyorum..guleryuzu ve sempatık olusu da artı katıyor ona..kaydirigubbakcemile5
Sevda Hanım cok hanım hanımcık kendı halınde gorunuyor umarım oda yarın baska bırıne burunmez..:sm_confused:

tırınınııımmm.. bu haftaki yarışmacılardan mirsat beyin bir forumda yazısını buldum (tamam o formu da başka bir sitenin yazısında buldum, meslek değiştirecem ben). Tahmin ettiğim (ettiğimiz) gibi bir sürü alavere dalavere. Aman sanki bilmiyorduk diyorsunuz, biliyorum. haklısınız.. bu arada boşnaklar fena sinirlenmiş :) güzelim etlere yemeklere laf edildi diye (ki bence haklılar, kendi yemekleri sonuçta. hiç tatmadığım halde tütsülenmiş etin güzel olabileceğini ben bile kestirebiliyorum)

editim..bu anlam veremediğim yarışmadan tek öğrendiğim boşnak mutfağının olduğu ve oldukça da değişik olduğu. Çevremde bildiğim ettiğim hiç göçmen kökenli kimse yok. O yüzden de Mirsat'ın sunduğu yemekler gerçekten bilgilendirici oldu (benim açımdan). Bu nedenle de bence Mirsat misyonunu güzel yerine getirdi. Ben de bir göçmen arkadaş edinip yöresel yemeklerini tatma, deneme duygusu uyandırdı..Olsa da yesek oldum valla :))

Son düzenleme:
salih beyin yemekleri ve tertip düzeni mükerreme 10 basar
mükerremde dedi zaten mutfağı tertemiz görünce çok şaşırdı
birde salih bey çemene beyaz peynir koydumu tam izleyemedim yemek yaparken
bende yapıyorum aynısını içine beyaz peynirde katıyorum çok güzel oluyor
çemen çok ağır kokuyor bu o kadar ağır değil
banunun yalancı tavuk göğsüne
bıktık bu yalancılardan bugünkü resmen dolandırıcıydı demesine çok güldüm

dolandırıcı:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok güseldii
dolandırıcı tavuk göğsüü
bide dondurma koymuş üstünee delikafadulden

bende çok merak ediyorum dogrusu birde dün bugunun özetini vermedilermi sonunda yada benmi kaçırdım.
illaki merak ettirecekler

anlamıyorum bu insanları birbirlerinin arkalarından atıp tutuyorlar..hatta mutfakta konuşulanları bile duyuyorlar..ama ne hikmetse hiç bi şey olmamış gibi son ayar yağ çekiyolar birbirlerine..biri beni öyle ağır eleştirecek..kafasında kırarım tabağı..parada umrumda olmaz..insan gibi yapın eleştirinizi...

bende çok merak ediyorum dogrusu birde dün bugunun özetini vermedilermi sonunda yada benmi kaçırdım.
illaki merak ettirecekler

gece verdiler siyaset meydanından önce 15dkbiözet geçtiler onun sonunda verdiler tereddüte düştümsevdabirinci olacak gibi gelmiştiama yemeklerini çok eleştirmişler bakalım bugün görücez

cnm işte bu tür hareketlerde bu yarışmanın bir oyun olduğunun ispatıdır bence ..
gerçek hayatla alakası yok

Kızlar sonuca çok şaşırıyorlar sevda da düşük puan alıp 2 kişimi birinci oluyor acaba ,hatırlarsanız mirsad bey birinci diyen vardı,yeniden mi oyladılar acaba???????????

ben sormuştum kim diye, kk dan gözüm ısırıyor demiştim. bişey sorcam sevda hanımın evindeki fotoyu koyan arkadaş, netten mi buldun bunu? yoksa sen sevda mısınkaydirigubbakcemile3

hayır canım sevda değilim.facebook,ta yemekteyizle ilgili bir sürü resimler var.bu resmide mirsat bey eklemiş.girince görürsün zaten...

bu yarisma daha önce almanyada 'da vardi, fakat almanlar elestirileri asla bu kadar sert yapmadi.. kimsenin hakkini yemediler, puanlar hep üst seviyede, en kötüsü 5. ama bizimkiler masallah bi 3 bi 4 bi 5.. hic mi emege saygi yok, hic mi birseyi begenmezsiniz siz.. önünüze koyulan camur degil (mükerrem hanima burdan selamlar) bir nimetdir.. cok kiziyorum ya cok..
hele bide mükerrem hanim gibi 2gün cok fena elestirenlere ve sira kendilerine gelincede hic bir seyi beceremeyenlere daha cok kiziyorum...
Biraz insanca yorum yapmalari gerek, bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…