Yemekteyiz - Show Tv

haksızlık oldu ya sevda hanım kazansaydı keşke çok sevmiştim bende onu
salih beyde amma show yaptı he
aman mükerrem 1. olmadı ya buda ii bişey:)

Dünya mutfağından lezzetlere de izin olduğuna göre başka milletlerden insanların katılmasında sakınca olmamalı...

bence bu hafta hıc adıl degıldı ve cogu ozellıkle banu cok ıkı yuzlu ıdı
cok guzel olmus deyıp sonrasında hıc begenmedım dıyordu sevda yı koruyormus gıbı yapıp dusuk puan verdı zaten artık bu yarısmada yemeklere oy verılmıyor hepsı kısısel davranıyor
yenı yarısmacılarda bırbırınden garıp tıpler bakalım nasıl gececek

Hangisi iki yüzlü değildi ki....

aslında bunlara sözleşme imzalatacaklar adam gibi eleştirin diye programın kalitesini düşürüyorlar saçma sapan eleştirilerle yoksa içeriği çok güzel programın

evet ya masada bırbırlerıne demedık laf bırakmadılar,yemek bıtıncede kalkıp sırıta sırıta horon teptıler..10 mılyar nelere kadırmıs de haberımız yokmus walla...

bu hafta çok aksiyonlu geçti bakalım haftaya neler göreceğiz mükerrem hanıma sen iyiydin diyen varmıdır acaba

aslında bunlara sözleşme imzalatacaklar adam gibi eleştirin diye programın kalitesini düşürüyorlar saçma sapan eleştirilerle yoksa içeriği çok güzel programın

bunu yapmazlar seviyeli bi programın izlnme oranı düşer..reyting i yüksek tutan zaten bu tartışmalar ve seviyesizlik...
bence yöneticiler özellikle böyle davranmalarını istiyor yarışmacıların...

bir bakıma haklılar bizler bile KK da kaç sayfa doldurmşuz farkındamısınız

arkadaşlar bence mirsat bey haketmişti ve kazandı ..
aslında ihitiyac açısından mükerrem hanım gibi görünüyordu ama o kendi tavırlarıyla haketti bu sonu , bi oyun oynadı ama başaramadı :lepi: final sonu konuşmasında hali neydi öyle resmen yolmuştu kendini kaydirigubbakcemile3

bugeceki yemege cok şaşırdım dogrusu hepsinde bir agresiflik tamda sevda hanımda patladı hepsi aslında okimeyi kırmamıştı ama asallah hepsi cok üztüne geldiler.
birde sevda hanım susdukca dahada arttı eleştiriler hele mükerrem hanım cok sinir oldum dogrusu.
hiç hakeden kazanmadı bence mirsat beyde cok sinsi biri hiçistemedigim 2 kişi birinci olmuş ya çok sinirbir finaldi dogrusu

oh beee mükerrem kazanmadı .ya bu akşam her zamankinden daha seviyesizdi yarışmacılar eleştirmenin de bir adabı olduğu öğretilse ya bunlara inanamadım bu seviyesizce eleştirileri açıksözlülük falan mı sanıyorlar .yarışmanın kuralları arasına bir de eleştiri adabı şartını koysunlar izlerken fenalık geliyor bana çok saygısızlar yaaa.koca koca insanlar çocuk gibi didişip durdular saygısızca.

Elbette öyle ama hani Adana elemelerini falan göztermişti ya onu kastederek sordum.
Yoksa bencede daha renkli olabilri bu şekilde yarışma.

bencede svda hanıma yazık oldu o hakketmişti bence
mükerrem hanımda cok el emegi vardı o da hakketi neyse
hayırlı olsun onun da ihtiyacı vardı calışmıyormuş bey efendi işisiz işine yarar

sevda hanımın kazanmadığına şu açıdan üzülmedim
kadının durumu mükemmel alcağı parayı bile kendi çocukları için diil yiğenlerinin eğitimi için kullancağını söyledi demekki kadında çocukları için gelecek kaygısı yok..yoksa herşeyi dörtdörtlük bir hanfendiydi ve mutfaktada çok başarılıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…