Yemekteyiz - Show Tv

Bence herkes birbirine çamur atıp az puan verme çabasında bu yarışmada. Jüride yarışmacıda aynı kişiler olursa olucağıda budur. Ne diye biri diğerine fazla puan versinki maksat kazanmaksa beğenmedim kıl çıktı tüy çıktı, mercimekden sıkıldım, etin pişmemiş, bardakda iz var vs.. gibi sebepler öne sürüp puan kırıyorlar. Vede çok kırıcılar... Adil bir yarışma olduğunu düşünmüyorum ve insanların emeklerine yazık oluyo. Sadece izlerken komedi gibi geliyoo bizlere diye düşünüyorum.

bildiğim kadarıyla adana bu gruptan sonra başlıycak. çünkü oradaki seçmeler ancak tamamlanmıştır. bu hafta onların çekimi yeni yapılıyo olabilir.

dün için yorumumu yapmamıştım şimdi yapayım
dün resmen salih show izledik adam programlanmış da gelmiş
cır cır cır hiç susmadı
ama olan sevdaya olduu
ii sabretti walla
ben bu durumda kalakar her birine ayrı ayrı çakardım
çook sinirlendiim bn dün akşma
birnci olan mirsadı da sevmedim zaten ama en azından mükkerrm olcağına o oldu
kötünün iyiyisi bnm için
banu duruma çoook şaşırdı
ama mükerrm en başta insan olsaydı birinci o olurdu
ohh ii oldu

haftaya adana değil 2 arkadş yabancı olan bi grup
biri italyan onu anladıım
inşallah ondan sonraki haftada adana da olurlar

arkadaşlar acaba uzayda iş mi var
iş varsa ben oaraya gitmek istiyorum
namusumla çalışayım uzayda...
dünkü kafasına birşey bağlıyan kadın
yardımcı tuttuğuna göre
uzayda iyi para kazanıyorlar galiba
bende gideyim uzaya orda mı çalışıyor bu türler
bu parayı nasıl kazanıyorlar
her hafta sinemaya gitmeler
yok uzayda iş varsa ben rokete binip
gideyim diyorum...CADIARZU

Salih beyin üşenmeyip taaa mutfağa kadar elinde 2 bardakla gidip sular konmamış demesi çok ayıptı...Sema hanımın gelmesini bekleyip söyleyebilirdi...

tüm bütün yaşananlar tamamen rezillikti

Kimin nasıl kazandığını bilemeyiz.Şu an durumu iyi olan illa namussuzca kazanıyor demek değildir..Sonuçta çok genç işe yeni başlamış bir insanla işinde yılların tecrubesi ile dirsek çürütmüş bir insanın kazancı pek aynı olmuyor...Kariyermiş ,iyi maaşmış falan filan bunları da insan ancak yıllar sonra elde edebilir..Eğer dedesinden babasından kalan bir tepeden inme büyük mevkisi yoksa...

yaaa dün pek seyredemedim misafirim vardı
en çokta sevda hanımı seyretmeyi istiyordum
özellikle yemek yaparken
tekrarını nasıl seyredebilirimki

ben sana katılıyorumama bu sevda hanımla yada atıyorum diğer hanımlarla alakalı birşey değil..
adil gelir dağılımının göstergesi
ekonominin ne kadar suyunun çıktığının resmi
bir ülkede sevda hanımlar olmalı elbet,ama açlıktan öle yada evlenmek üç parça eşyanın peşine düşüp kendini harab eden insanlar olmamalı..
kimsenin, başkasının malında gözü yok
yanlış anlaşılmasın
yanlızca
çalıştığımız para yediğimiz yemeğe giderken hadi kendinizi sıkarak bir ev alın
üstüne birde araba
ama bu kadar birikim yapmakta biraz soru işaretli bir durum..
(bunu genel anlamda gördüğüm herkes adına söylüyorum)

ayrıca kardeşimizin böyle birşeyi bize hatırlatmasıda çok hoşuma gitti..a.s.

Haklısınız ama bu birikimin ne kadar zamanda yapıldığı da önemli..10-15 yılda mı yoksa 1-2 yılda mı...Ailelerinden beri durumları iyi mi? Yoksa sonradan mı elde edildi...Ki Sevda hanımın durumundan çok çok daha iyi durumda olanlar var...

ahh arkadaşlar ahh bizim oralarda bir laf vardır :
zenginin parası , züğürdün çenesini yorarmış diye ..
boşverin yaa ülkemizde hep böyle diilmi durumlar eşitsizlik diz boyu kiminde çok, kiminde yok, ortasını bulabilenlerde şanslı

kızlar dün sevda hanım güzel hazırlanmıştı ama diğer yarışmacıların hepsi kendilerini doldurup geldikleri için kadının akşamını rezil ettiler. özellikle salih denen kişilikle mükerrem çok kaba görgüsüz tiplerdi klava: kadın ii dayandı yaptıklarına -tatlicadiarzu- ben de banu ya da sevda hanımın kazanmasını isterdim ama malesef haftaya izleyeceklerimiz de çok değişik tipler bakalım neler olacak CADIARZUkaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

Bence bu program turk sofra adabini, misafir perverligini hic iyi yansitmiyor

haklısın canım bu programı izleyen yabancılar hakkımızda yanlış fikir sahibi olacaklar
yemek yarışması değil kim daha çok eleştirir yarışması olduklava:

haklısın canım bu programı izleyen yabancılar hakkımızda yanlış fikir sahibi olacaklar
yemek yarışması değil kim daha çok eleştirir yarışması olduklava:

Aynen oyle valla. Hollanda da yasiyorum ben. Ayni program burdada var. O kadar seviyeli ki anlatamam.

zaten türkiyede hangi yarisma yapilirsa yapilsin hicbirseyi tadinda birakmiyorlar
sonucta bu yarisma biraz rekabet olacak elbette ama bunlar daha baslamadan birbirlerine giriyorlar
yarisma olmaktan cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…