Yemekteyiz - Show Tv

millet bomba gibi sevda ya patladı
yazık oldu kıza
ama çok da güzel değildi ama içlerinde en iyisi gibiydi
ama mirsat beyde hakeetti
erkek olmasına reğmen güzel şeyler yaptıı..
Bence mükerrem yada karı kılıklı salih almadı ya yeter..
Ama banu hanım ın sonuç açıklanırkenki şekerliğine hayran kaldım..
çok harika bir hanımdı tamamen..
Süper bir kadın,valla arkadaşım olsun bile isterdim..

salihte bu gece gerçek yüzünü gösterdi

mükerrem çirkeflik yapmasaydı belki onu seçerlerdi ihtiyacıda var diye ama seçmediler aman iyide oldu.sevda'nın ihtiyacı yok bence mirsat'ı bilmiyorum durumu nasıl

Zaten bugün yarışma yemek yarışması olmaktan çıktı bence.
Herkes son kozlarını oynadı olanda Sevda hanıma oldu

ya evet cok haksızlık yaptılar bugünki tatlı kadına
o iki pokemonn kılıklı salih ve mürekkep birlik oldular gıcıklıklarını tek catı altında toplayıp kıza yönelttiler
bencce en güzel sofra bugünkiydi
ama sevda belliki zengin o yüzden mirsad ın kazanması iyi oldu
banunun sonuncu olmasına da cok gıcık oldum salih ve mükremin! hanım sonuncu olmalıydı

Ben Banu hanim ve Mirsad beyin yaptiklari yemegi görmedim ama Mükerrem hanim kesinlikle haketmiyordu kazanmayi. Ve iyi ki kazanmadi...

Buraya yazarken kendimi dış ses gibi hissediyorum..Mirsat beycimm tebrik ederiz efendim:hooray:

Gelelim bugüne sevda hanımcım becerikli hatundu maşallahAma ortam bozuktu bugün sağolsun Salih beycimiz ve Mükerrem hanımcığımın agresifliğine Banu hanımcığımın şen kahkahaları bile yetmedi..Olanda Sevdaya oldusüprizzzzz

Olsun Gönüllerin birincileri Sevda hanımcığımla efendim Banu hanımcım o ne şirinlikti öyle yine bu kadar tatlı konuşup bukadar inci dokundurmakta bir sanat yerimseniben:hooray:

Sevda Hanım Sevda Hanımmdelikafadulden

Sakın üzülme şekercim mükemmel bir sofra hazırladınızhihoyyyt

Öpüyorum kızlar siziiia.s.

Ben Banu hanimin yemeklerini göremedim ama cok merak ediyorum. Tekrari falan var mi yada o bölüme bakabilmem icin baska bir imkan var mi?

ben bu hafta izlemedim ama gördüğüm kadarıyla bu akşam sevda hanım temiz bir şekilde yapmış yemeklerini evi çok düzenliydi mutfağı falan giyim tarzı falan çok güzell yaa

Elbette öyle ama hani Adana elemelerini falan göztermişti ya onu kastederek sordum.
Yoksa bencede daha renkli olabilri bu şekilde yarışma.

Adana'da yıllardır yaşayan bir Rus olabilir,yöresel Adana yemeklerini öğrenmiştir.Hem Adana yemeklerinden hem de kendi ülkesinin mutfağından değişik lezzetleri gayet güzel yapıyor olabilir...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…