Yemekteyiz - Show Tv

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrr klavyem bozuldu
bugün yorumlara katılamıcam aranızda olamicam
ama bu yarışmacılar çok ilginççç

o baklava nasıl kalın açıldı öyle.. benim bildiğim baklava kağıt gibi ince açılır.. ve oklava kullanılır açarken

merdaneyle yapılan bir bakava bu hamurlar küçük olduğu için açılınca ince oluyor pişince kat kat açılıyor

nurten hanım galiba hamur işleri çok değişik geldi bana ama ustalaşmış güzel açıyor kısa zamanda böreği nasıl yaptığını anlamadım bohça gibi kapattı tepsinin altına yağ döktü eliyle hamuru büyütüyor

ilk yarışmacı baya emek harcıyor ama takdir edeceklerini sanmıyorum ben

merdaneyle yapılan bir bakava bu hamurlar küçük olduğu için açılınca ince oluyor pişince kat kat açılıyor

bakın bunu bilmiyordum. ama ince açılmadı ki...kalındı bayağı. demek ki pişince kat kat açılıyorsa,güzel oluyordur belki.

ilk yarışmacılar genelde şanssız oluyorlar az puan alıyorlar

bakın bunu bilmiyordum. ama ince açılmadı ki...kalındı bayağı. demek ki pişince kat kat açılıyorsa,güzel oluyordur belki.

10 hamur üstüste olduğu için kalın gözüküyor yoksa ince açılıyorcokacimcoook

kacırdım yaa
sımdı geldım dısarıdan ..bu hanfendının menusu ne acaba şakkıdı

valla ya kadın açma börek ve baklava yaptı.
çıkmış o fransız da konuşuyo yok baklava kendi de açarmış pabucumun baklavacısı açmadın ya
ne bilecen sen hamur açmayı be.,
nurten hanım faforimdir bugün için:)))))) arz ederim saygılar

nurten hanım muhteşem . umarım yemeklerin görüntüsü kadar lezzeti de iyidir..................

arkadaşlar şu kel kafalı çocuk bir yerlerde çıktı sanki :uhm:tv de gördüm gibi CADIARZU..tanıdık gibi ama nerde çıkaramadım.....yüzü hiç yabancı değilll:uhm:fisfisfis

arkadaşlar şu kel kafalı çocuk bir yerlerde çıktı sanki :uhm:tv de gördüm gibi CADIARZU..tanıdık gibi ama nerde çıkaramadım.....yüzü hiç yabancı değilll:uhm:fisfisfis

evet bana da yabancı gelmedi Kuşum Aydın'ın programlarından birinde görmüştüm sanki
sırnaşık şey
ve sanki Ahu Tuğba'nın aşıklarından biriydi o programda o adama benzettim ama emin değilim.fisfisfis

bu arada Nurten Hanım çok becerikli helal olsun konuşturuyor yemekleri bir tek çorbasını pek tutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…