Yemekteyiz - Show Tv

buarada bi soru daha sevda hanimin esi ne is yapiyo acaba söyledi mi basta tanitim sirasinda falan?

cünkü 4 cocugu var kendi calismiyodur büyük ihtimal sirf esinin maasiylada harika bi evi vardi dogrusu merak ettim

banu haniminda mutfagini cok begendim salonu falan fazla sadeydi benim tarzim diil ama mutfagi cok hostu :)

yaaa en heyecanlı yerini kaçırdımm kim birinci olduu sevdanın evınde neler yaşandı hiçbirinden haberim olmadıı offf yaaa:1no2:

canım arama 2 birinci cıktı mirsadla,mükerrem yarışmanın formatına gore de tekrar kapalı oylama yaptı diğer 3 kişi salih tek mükerreme verdi kızlar mirsad a verince mirsad aldı 10.000 lirayı...

ohhh sonunda okuya okuya 1.nin kim oldugunu öğrendimm...-tatlicadiarzu-
sırf işsiz oldugu için kazandıgına memnun oldum yoksa ondan iyileride vardıı..
neyse parasını güle güle harcasınn..
izleyemediğim için pek dedikodu yapamadımm yaaa:çok üzgünüm:

bu haftakı yarısmacılardan kemal ı sevmedım
şu bakımdan alex ın kupesını kıyafetıne takmıs
hızma kupe kıyafet bunlar ınsanların kişisel tercihir dile getirmesi bile cok sacma
onu ılgılnendırmez yorum yapmakta kımsenın haddıne degıl dıye dusunuyorum
:mymeka::mymeka:

Sevda hanimin hakkini yediler... O mükerrem cadisina acaaaip sinir oldum, bi insan bu kadar mi kamaraya oynar ya...
Bide kendisi cok iyi is becermis gibi digerlerini cekistirmesi yok mu...

ay şu mükerremin çalıştığı yeri bilse idim de ( aynı şehirde olsaydık) bir gidip 2 çift laf etse idim
umarım kocası biraz azarlamıştır..şahsen ben çok kızardım beni rezil ettin diye
annem böyle bişiler yapsa idi de çok bozulurdum(
hatta belki bir süre bile konuşmazdım

Son düzenleme:
kızlar bu hafta yabancı yarışmacılarda var
fıkra gibi olabilir bir türk bir italyan bir fransınsızzzzzzzz

Ben artik bakmamaya karar verdim gittikce sacma olmaya basladi artik yemek yarismasindan cikti kim en iyi show yapar programina dondu sanki. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…