kaydirigubbakcemile5işte buayyyyy yarın olsada konu değişse :1no2:
gelsin yeni yarışmacılar cokacimcoook
gelsin eğlenceli yorumlar :teytey::teytey::dance::dance:
Merhaba beni merak edenler olmuş, sevdayı ben şahsen tanımıyorum ama benim en yakın dostumun eltisidir kendisi, bana anlattığı kadarıyla tanıyorum mesela o mutfağı 30 milyara yaptırdı geçen baharda...Yada ne bileyim evde 3 tane yardımcısı var, biri gece bebeklere bakıyor, biri gündüz ev işlerine bakıyor diğeride gündüz bebeklerine bakıyor. Ben uzaktan tanıyorum ama tvden gördüğüm kadarıyla oldukça olgun birisi. Eltisi, yani benim kankamın halt yemesi, bana onu kötüleyip durmuştu... Gayet hoş bir bayan bence. Benim şahsi kanaatim bu yönde...
Haa birde minübüsle geziyor, yani minübüsü var ee 4 çocuk 3 bakıcı, bide kendi anca sığarlar anacım..
Valla helal olsun 4 çocuk yapmak ve bakmak zor iş...
Bu arada sevda "ben karadenizliyim rizeliyim" dedi anlam veremedim kendisi sivaslıdır, hatta orada bir kadın ben sivaslıyım dedi de hiç renk vermedi. Hayret bişey hemen kocam köylü olmuş...Çok benimsemiş demek ki...
Merhaba beni merak edenler olmuş, sevdayı ben şahsen tanımıyorum ama benim en yakın dostumun eltisidir kendisi, bana anlattığı kadarıyla tanıyorum mesela o mutfağı 30 milyara yaptırdı geçen baharda...Yada ne bileyim evde 3 tane yardımcısı var, biri gece bebeklere bakıyor, biri gündüz ev işlerine bakıyor diğeride gündüz bebeklerine bakıyor. Ben uzaktan tanıyorum ama tvden gördüğüm kadarıyla oldukça olgun birisi. Eltisi, yani benim kankamın halt yemesi, bana onu kötüleyip durmuştu... Gayet hoş bir bayan bence. Benim şahsi kanaatim bu yönde...
Haa birde minübüsle geziyor, yani minübüsü var ee 4 çocuk 3 bakıcı, bide kendi anca sığarlar anacım..
Valla helal olsun 4 çocuk yapmak ve bakmak zor iş...
keşke yazmasaydın..kadının 1 yardımcısı var diye millet demediğini bırakmadı..şimdi 3 yardımcı,minibüs, ee birde 30 milyarlık mutfaktan sonra ne olsur bilmiyorum
(bu arada 30 milyar biraz abartılı geldi bana ,neyse)
cnm olablir çünkü heryer granitti beyaz eşya daha doğrusu gri idi
o da içindeyse
bnce süper bi mutfaktı tuatr o kadar
a dan z ye herşey 4/4 lüktü
valla bilemeyecem..bizim paramız olmadığı için öyle zengin eşyalara bakamıyoruz.))
doğrudur.))
gorende yarismacilari unlu birer gurme sanar hayatlarinda biberle tuzu ayiramayan tipler birde yemek elestirisi yapiyor[/QUOTE
kesınlıkle katılıyorum... :roflol:
ya ben sevda hanimin birinci olmasini cok istiyodum :1no2:
ne kadar hanimefendi biri ya valla helal olsun begenmedigi yemekler hakkinda yorum yapti ama hic öyle berbat su bu gibi diil seviyeli bi sekilde elestirdi begenmediginide yemedi birakti bazilari gibi yok yiyemedim yok yutamadim diye geri cikarmadida
mükerrem yemegi cikardigindada sevda hanim "bizde agiza alinan yemek yutulur ve en kötü ihtimal devamini yemezsin" demisti cok hakli valla o mükerremin yaptigina deli oldum
ya yemek yarsmasina katilan bi insan nasi olurda yutulamicak kadar kötü bi yemek yapabilir ki mantikli mi bu?
ki mükerrem her yemek icin ay yiyemedim ay berbatti yutamadim devam edemedim diyo hic inandirici diildi.. sonucta kendilerine güvendikleri icin o yarismaya katildilar yani asla okadar kötü yemek yapamazlar bence
gercekten en hanimefendi ve seviyeli olani sevda hanimdi kazanamadigina cok üzüldüm :çok üzgünüm:
buarada bu program tam olarak hangi günler ve saat kacta oynuyo ben bi türlü anliyamadim her seferinde ayri saatte cikiyo bazen kaciriyodum o yüzden
yeni yarisma ne zaman baslicak pazartesi günü mü?
buarada bu program tam olarak hangi günler ve saat kacta oynuyo ben bi türlü anliyamadim her seferinde ayri saatte cikiyo bazen kaciriyodum o yüzden
yeni yarisma ne zaman baslicak pazartesi günü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?