Yemekteyiz - Show Tv

canım baklavayı kendı actıgı yufka ıle yaptı
kendı yaptı yanı
sogan konusuna gelınce arnavut cıgerının usulu odur
koymasa cok daha fena olurdu cigerın vazgecılmezıdır sogan :1hug:

alexander diye biri var hobileri arasında sogan kesmek varmış :)) yemiyomuş ama
canı sıkılınca sogan kesip aglıyomuş daaa a.s
enteresann geldi

göz göre göre şike yapılıyo ya hepsi ağzı birliği etmiş elde açması önemli değil baklavayı açmasına puan vermeyiz diyolarkötükedihüso

bu italyan oğlan herşeye bişey buluyo. bundan çekecekleri var yarışmacıların. merveyide sevmedim gibi sanki hııııhhhh dıhkandım haaaa:)))

şu Kemal de yarın Alex in hızmasına takmış.sana ne kardeşim takar takar adam senin ne üstüne vazife elalemin hızması bileziği

artistlik yapıyo Kemal de

fransız kadın çok sinsi..fısır fısır hemen yetiştiriyor lafları..
nurten hanımı çok tuttum,önyargısız sabırla yaptı yemekleri.ayrıca baba gibi baklava da yaptı ayılar bayıla bayıla yediler puan da vermediler

kemal bey çok kaba biri..sera'yı sevdim şimdilik.italyanda epey enteresan..soğan doğrayıp ağlıyomuş yaa:)ev sahibi hanım baklavayı bence güzel yaptı görünümü iyiydi..ama merveydi adı sanırım hiç hoşlanmadığım tiplerden.yabacıların olması bu hafta renk katıcak neler yapıcaklar merak ediyorum...

helal olsun nurten hanıma baklavayı da böreğide kendi açtı ikisi de süper gözüküyordu olsa da yesek cokacimcoook ayrıca çok hanımefendiydi :1closedeyes: merve bana itici geldi nedendir bilinmez:jeyyar: bakalım önüzmüzdeki günlerde neler olucak :jeyyar:

bu haftakı yarısmacılar genel olarak hos gıbı..gayet sevıyelı gorunuyorlar ama daha haftanın bası bellıde olmaz..merve ve kemal ıtıcı ben sevmedım..faforım ev sahıbı yada sera hanım... kaydirigubbakcemile3

ya o alex de nasıl biri öyle...her tarafı oynuyor..ayy ben sinir olurum eli kolu oynayana
bügünkü bayan güzel ve şirindi..sevdim onu
sara a iyi birisi galiba..seviyeli
merveyi sevmedim..konuşurken gözü hep sola bakıyor
o kel adam da kaba bişi gibi..yarınki programda ben böyle yemeği fırlatırım falan dedi....aman dikkat et..o yemek bumerang gibi önüne yine gelebilir

evet arkadaşlar türk erkeğinin genel olarak odun olduğunun bir kanıtı daha...
KEMAL BEY...
biz erkeklere çiçek vermeyiz..ne yani şimdi bu evine gittiğin insan erkek kadın ne farkeder nezakettir bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…