Yemekteyiz - Show Tv

evet arkadaşlar türk erkeğinin genel olarak odun olduğunun bir kanıtı daha...
KEMAL BEY...
biz erkeklere çiçek vermeyiz..ne yani şimdi bu evine gittiğin insan erkek kadın ne farkeder nezakettir bu...

ahhhh ahhhh arar mısın şimdi salih i naniknanik herkese saksıda pembe çiçek götürdüydü a.s.

arkadaslar su yemeklerden cikan sac konusu var ya bence onu birileri kastten yapiyo. mesala bugun yemekleri getirirken mutfakda kalanlarina caktirmadan koydular mi acaba

ya bu haftakiler baya ilginç tiplerlülülülülülü
ama merveye ilk dakkadan gıcık oldumklava:
ama dikkat ettinizmi yabancılar ne kadar dürüst ben ilk defa bu kadar içten beğendim diyenler gördüm:roflol:

saçmı tüymü..bende onu anlayamıyorum..ikisi arasında çok fark var bence...saç kılı olsa insan iğrenir hiç bişeyi yiyemez..misal ben..tüy desen heryerden bulaşabilir..

çok tuhaf bir programdı
fransız kadını çok dedikoducu buldum
alex tatlı .. hani kafasına vurunca devamlı oynayan biblolar varya onlara benziyor..
kemal bey biraz sinirli bir tip gibi
gamze miydi kızın adı neydi hatırlamıyorum ama
o kız biraz itici gibi
yinede türkün türke yaptığını kimse kimseye yapmıyor
yabancılar ne kadar kibar davrandı
bizimkiler saygısızdı bence
baklavaya limon sıkılma muhabbetide baydı beni
sana öyle yedirmişler,sen neden aslı oymuş gibi söyleyip hanımı zor durumda bırakıyorsunki..
benim de bildiğim yunanistanda falan öyle yenir
balık arkası kendi tatlılarıdır...

şu Kemal de yarın Alex in hızmasına takmış.sana ne kardeşim takar takar adam senin ne üstüne vazife elalemin hızması bileziği

artistlik yapıyo Kemal de

aynen sanane adamın hızmasından bende senin kelliğini soruyormuyum sana diyor ee haklı gerçi alex uyuz bir herif ama bu konuda haklı, bugun yemekleri yapan kadını beğendim görgülü çok becerikli ve helal olsun hem boreği hemde baklavayı kısa zamanda elden açtı yaptı...

hızmayı bilemem ama küpe de bazı erkelere çok yakışıyor..eşime yakışıyor ama takmıyor..burada çevresi pek hoş karşılamıyor(

hepsi neysede kızlar bunlar yemek yaptıkca bende aş eriyom ne olcak bu durum bilmiyorum valla.eşim yasak koyuyo bakma diye ama ne edelım bakcak bişide yokki ya evlenecez ya yemek yiyip göbek edecez.malum iki kişilik göbüşüüm oldugundan bebişiminde canı cekıyo.aş eriyoz biz mutluyuzda zavallı babamız arıyo sona fellık fellık marketleri:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar o böreğin tarifini göremedim,aranızda aklında tutan varmı.
onlar yerken canım cekti vallahi.

bugün kü bayanı çok çok beğendim hm insanlık bakımından hym marifetli kadın
hatta şimdiye kadar izledğim en marifetli bayandı
sofrada o gıcık italyan direk soğana laf atınca ne güzel bi misileme yaptı hmn tebrik ederim
diğerlerine gelince o küçük kız beter bişey gözüm tutmadı
o fransız kadını hiç sevmedim herşeyi bn biilirim havasında nerdeyse bizim yemkelri bize tanıtacak
italyan çocuğu da o soğan hareketinden sonra hoşlaşmadıım
kel ise altuğ muharrem tipinde bişey gbii
inşallah bugün kü kadaın kazanır tabii hanımefendiğini korursa
22 puan da eh işte fena değil

bugün ki ev sahibi olan nurten hanım güler yüzlü ve sıcak bir bayana benziyordu. sera şimdilik iyi diyorum. italyan olanda değişik bir tip fakat diğer o genç bayana adını hatırlıyamadım hiç beğenmedim aksi ve sinir bir tipe benziyor.

fransız kadın baklava çok güzel filan deyince herkes kıskandımı ne bugünkü bayanı.siz asıl baklavayı yemediniz filan dedi bu ne ki gibilerinden laf etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…