Yemekteyiz - Show Tv

arzu-ela kullanıcısından alıntı
mervede italyan oglana yazılıyor gibi

ay yazılsa ne olacak...her tarafı oynuyor onun dansöz gibi
nonoş galiba

Evet yine aynı muhabetler sevmiyorum,bunu şunu sevmiyorum sohbeti pehh
:1shok:Ay Nurten hiç zeytin yememiş sevmiyormuş
Ay zeytin yenmezmi beee:dance:

Çok ilginç aslında çünkü bugün Nurten hanım konuştukça sanki biz konuşuyormuşuz gibi geldi.
Çünkü bende çocukluğumdan bu yana hiç zeytin yemedim, aynı derecede rahatsız oluyorum.
Annem hep derdi evlenince bak nasıl alışırsın diye. Bu kadar mı olur eşimde hayatında hiç
yememiş ve ben kadar rahatsız oluyor. Kayınvalidemde ancak milyonda karşılaşırdı sizin gibisi
diyor :roflol:evet gerçekten olmayınca olmuyor onu dinlerken çok kendimi buldum bu yüzden.
Bende aslen Manisalıyım ve ailelerimizde ikimiz dışında herkes yiyor birde şimdi çocuklarımız.
a.s

alex'e koptum bu akşam
diyorki,a-a siz erkek arkadaşınıza yada erkeğe çiçek vermiyomusunuz....:1shok:
yafrum akdeniz ülkesi olabiliriz,bizim erkeklerde siz italyanlar kibin zeytin yağ-sarımsak-makarna hastası olabilir amma........:jeyyar:
sen bizim türk erkeğine çiçek verdinmiydi....:uhm:
%80'i "ne o lan ben ...bne miyim" diye yedirir o çiçeği sana.....Çok üzgünüm çoook
yaaaaaaa............
bizim erkeğimiz suvan kokusundan tiskinmez aksine bayılır...:lepi:
bilgine canım......buyur benden a.s. :roflol:sırnaşık şey:roflol:

aman acil not düşeyimde yanlış anlaşılmasın....
Alex erkek erkeğe çiçek alışverişinden bahsetti benim yorumum bunadır..........a.s

Son düzenleme:
Gelelim bugüne; Nurten hanımı çok beğendim gerçekten emek verdi.
Misafirperverliği de çok iyiydi. Merve bana biraz itici geldi bilmem
sonra nasıl olur. Aleks her hafta çıkan gruplarda bir sivri tip oluyor
bu haftaki de o gibi geldi bana. Diğer bey ise baya maço tavırlı,
sera hanım ise çok sempatik geldi en azından önceki haftalardaki
yarışmacılar gibi kaba değildi belki de ilk gün olduğu içindir.
Yemekleri beğenselerde pek puan vermeyi sevmiyorlar yarışmacılar.

hepsı oyun oynuyo onların.artık sadece degısık cesıtler ogremeyım dıye bakıyorum.oynadıkları okadar ortadakı.yıne yenı bolum.secmece secmısler tıplerı.

Ben eşime çıkma yıldönümüzde iş yerine çiçek yollamıştım..Eşim de aynı gün bana çiçek yollamıştı...:asigim: ...bne kelimesi herkese yakıştırılmamalı....

Burdakii konu erkeğin erkeğeee çiçek almasııı ,bayanın eşine alması değill

bende bugünkü bayana hayran kaldımm helal olsun diyorumm birgünde okadar zor şeyler yaptıkiiiiii,

baklavanın arkasındann börek yaptııı

herhalde ben olsam ayakları tavana dikerdimmm

bu arada baklava limonla nasıl olur acaba denicem

sarı yabancı bayana,ev sahibine bayıldımm

Ben eşime çıkma yıldönümüzde iş yerine çiçek yollamıştım..Eşim de aynı gün bana çiçek yollamıştı...:asigim: ...bne kelimesi herkese yakıştırılmamalı....

adı üzerinde sen eşine çiçek almışsın
ben erkek erkeğe çicek hediye edilmesinden bahsettim masadaki mevzu buydu ve üstelik yinede tüm demedim yüzde sekseni dedim....
kullandığım ifadeye gelincede tamamen mizahidir...hatta tanındık mizah dergilerindeki karikatürlerde çok daha sertleri kullanılıyor...bu topikte hepimizin son derece komik nokta işaretli yorumlarıda var üstelik...elbette katılıp katılmamakta haklısın canım....
kişisel onaylamadığınlada bunu göstermişsin zaten.......
canın sağolsun,buyur buda benden sana olsun a.s.

Son düzenleme:
nurten hanımı bugün çok begendim. baklava börek az zamanda hepsini başardı. puanı da güzeldi.....mutfakta tupperware malzemeleri çok hoşdu.... temiz düzenli ve misafir perverdi.... ne diyiiim ellerine sağlık nurten hanım..........

:lepi: seyretmeyenleride hesaba katmak gerektiğini öğrenmiş oldum yerimseniben

inşallah nurten hanım hep böyle devam eder

Bugün diğer günlere göre ortamı fazla gerecek tavır sergilemediler.En azından ağızlarından güzel olmuş,beğendim lafı çıktı.Diğer günler allah kerim.Nurten hanım gerçekten marifetini gösterdi.Alex'i çok merak ediyorum.Ama çıkıntılık yapacak gibi.Güzel oynuyor.Diğerleri o kadar değil oyunculuk konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…