sabah kahvaltıyı hazırlarken dikkat ettimde..farketmeden yemekteyizden örnek almışım..bardaklar sağa,bıçak sola,çatal sağa,eskiden herşeyi langur lungur koyardım kendimize hazırladığımız sofraya...
Ben hep doğru koyuyordum zaten..cokacimcoook
afferün o zaman sana...valla yalan söylemeyim misafir sofram hariç kendi soframa canım istdiği zaman özen gösteriyorudm..ama bundan sonra bende dikkat edicem..benim neyim eksük dimi o yemekteyiz deki hatunlardan..
Orada söylenmek istenilen bir erkeğin her buluşmada direk başka bir erkeğe çiçek alması değil anladığım kadarıyla..:1closedeyes:
Bu bir yarışma programı ve insan ilk defa misafir olarak gittiği bir eve giderken cinsiyetine bakılmaksızın çiçek,pasta,tatlı vs götürmesi şık olur..İlk defa gidilen bir eve eli boş gidilmez..Görgü kuralları bunu gerektirir...a.s
Canım bu sadece ilgi meselesi..Ben de özenirim yemekli misafir sofrasına genelde..
Ama kendi aramızda çok acelemiz olduğunda ,öylesine bir sofrada gazete açıp üstüne öylesine bir sofra hazırlasam bile bardakları ,kaşığı,çatalı ,bıçağı hep doğru yöne koyarım..İnsan yıllarca buna kendini alıştırınca şartlanıyor ve çok özel bir şey yapıyormuş gibi hissetmiyorsun bir zaman sonra...a.s
e canim iyide misafir olarak gitsen bile erkege bence tatli veya pasta alinir cicek alinmasi benimde tuhafima giderdi erkegin erkege cicek vermesi :)
yemek yarismasindada giderken tatli veya pasta alinmaz tabi belki bi cikolata alabilirdi ama cicek yani sanmiyorum türk erkeklerinin böyle bise yapicani :)
Sevda'nın eşi mütahit canım..a.s.
e canim iyide misafir olarak gitsen bile erkege bence tatli veya pasta alinir cicek alinmasi benimde tuhafima giderdi erkegin erkege cicek vermesi :)
yemek yarismasindada giderken tatli veya pasta alinmaz tabi belki bi cikolata alabilirdi ama cicek yani sanmiyorum türk erkeklerinin böyle bise yapicani :)
yavv bizim türk erkekleri karısına çiçek almıyorki elin adamlarına alsın..
bizde nerde o incelik...
ama kemal beye ters bi durumsa tatlı felanda götürebilir...
yaaa alexin sogan yemiyorum demesi tamamen bi sacmalikti
kokusundan rahatsiz olan biri nasi sirf aglamak icin oturup sogan kesebilir ya?
kesip aglarken rahatsiz olmuyoda önünde dururken mi rahatsiz oluyo nasi bi manyaklik bu alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?