Yemekteyiz - Show Tv

Ben hep doğru koyuyordum zaten..cokacimcoook

nurten hanımı beğendim inşallah yanıltmaz

afferün o zaman sana...valla yalan söylemeyim misafir sofram hariç kendi soframa canım istdiği zaman özen gösteriyorudm..ama bundan sonra bende dikkat edicem..benim neyim eksük dimi o yemekteyiz deki hatunlardan..

Canım bu sadece ilgi meselesi..Ben de özenirim yemekli misafir sofrasına genelde..
Ama kendi aramızda çok acelemiz olduğunda ,öylesine bir sofrada gazete açıp üstüne öylesine bir sofra hazırlasam bile bardakları ,kaşığı,çatalı ,bıçağı hep doğru yöne koyarım..İnsan yıllarca buna kendini alıştırınca şartlanıyor ve çok özel bir şey yapıyormuş gibi hissetmiyorsun bir zaman sonra...a.s

hayır o değil o kibar bi çocuktu

e canim iyide misafir olarak gitsen bile erkege bence tatli veya pasta alinir cicek alinmasi benimde tuhafima giderdi erkegin erkege cicek vermesi :)

yemek yarismasindada giderken tatli veya pasta alinmaz tabi belki bi cikolata alabilirdi ama cicek yani sanmiyorum türk erkeklerinin böyle bise yapicani :)

valla benim herüf sinir oluyor yarışmaya ama ordan öğrendiğim bi kaç yemeği yapınca hoşuna gitmeye başladı..akşam yemeklerinde hiç kullanmadıım yemek takımımı bile çıkardım.sen düşün halimi..ama iyi oldu insanın boğazından önce gözüde açılıyor sofra şıklığında...

yavv bizim türk erkekleri karısına çiçek almıyorki elin adamlarına alsın..
bizde nerde o incelik...
ama kemal beye ters bi durumsa tatlı felanda götürebilir...

Bence bu haftanın sivrileri Merve ve Kemal....Merve ve Kemalin eline su dökemez Alessandro..gamyoncuiremsu

yaaa alexin sogan yemiyorum demesi tamamen bi sacmalikti

kokusundan rahatsiz olan biri nasi sirf aglamak icin oturup sogan kesebilir ya?

kesip aglarken rahatsiz olmuyoda önünde dururken mi rahatsiz oluyo nasi bi manyaklik bu alla alla

Ben Seraya kızdım dün herşeye güzel güzel dedi masada bende 8 falan verir diyordum puanlamada 5 verdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı:)

Kemal cinsiyeti bilmiyorduk bu yüzden bişey almadık dedi..Bilmem bence garip bir durum değil..Eşim beni ameliyat eden doktora çiçek yolladı..ben istemiştim..Doktorum erkekti..Bunda garip bir durum göremiyorum yine de...

Genede türkler yüksek puan verdi

yavv bizim türk erkekleri karısına çiçek almıyorki elin adamlarına alsın..
bizde nerde o incelik...
ama kemal beye ters bi durumsa tatlı felanda götürebilir...

Neden almasınlar canım..İlk başta nasıl alıştırırsanız öyle devam eder..Çiçek isterim deyin.İsteyenin bir yüzü,almayanın iki yüzü kara..Ben eşime kızınca çiçek almadan gelme dediğim çok olmuştur..Arada ben söylemeden yapınca hoşuma gidiyor tabi...:asigim: Bazı şeyleri kendiliğinden akıl edebilen erkek çok azdır....

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa alexin sogan yemiyorum demesi tamamen bi sacmalikti

kokusundan rahatsiz olan biri nasi sirf aglamak icin oturup sogan kesebilir ya?

kesip aglarken rahatsiz olmuyoda önünde dururken mi rahatsiz oluyo nasi bi manyaklik bu alla alla

evet orada fazlasıyla saçmaladı..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…