Yemekteyiz - Show Tv

Bakin internette ne buldum:

Mustafa Kemal Fırıncı:
- 28 yaşında
- Evli
- Yapı kimyasalları firmasında çalışıyor.
- Aslen Balıkesir'li
- Yarışmaya, eşinin isteği üzerine katılmış.
- Kazanacağı büyük ödülü, eşine hediye etmeyi planlıyor.
- Et yemeklerini çok sevdiğini belirtiyor.

Alessandro Grieco:
- 33 yaşında
- Bekar
- İtalyan vatandaşı
- 4 yıldır Beyoğlu'nda yaşıyor.
- Özel bir şirkette müşteri temsilcisi olarak çalışıyor.
- İtalyanca öğretmenliği de yapıyor.

Nurten Kök:
- 51 yaşında
- Evli
- 1 çocuk annesi
- Bostancı'da oturuyor.
- Ev hanımı
- Aslen Malatya'lı
- Hobileri: Antika koleksiyonculuğu, şapka koleksiyonculuğu, avcılık, çiçek bakımı, doğa yürüyüşleri, yüzme, binicilik.
- Zeytin yemiyor; tadını bile bilmediğini ifade ediyor.
- Kazanacağı büyük ödül ile İspanya'da bir avcılık faaliyetine katılmak istiyor.

Sera Aied:
- 52 yaşında
- 21 yıldır İstanbul'da yaşıyor. (Şu anda Sarıyer'de oturmakta.)
- 1 çocuk annesi
- Bekar
- Fransız/Cezayir asıllı
- Fransızca öğretmenliği yapıyor.
- Koleksiyonculuk ile ilgileniyor.
- Fransız mutfağında iddialı olduğunu belirtiyor.

ahu tuğba olayı ne kızlar ya kemalle ahu tuğbanın ne alakası var?

bildiğim kadarıyla ahu tuğba meriç dönemi aydının programına ahu tuğbaya aşık olanlar geliyordu bu keltoş onlardan biriydi
sözde ahuuuya aşıktı:roflol:

bildiğim kadarıyla ahu tuğba meriç dönemi aydının programına ahu tuğbaya aşık olanlar geliyordu bu keltoş onlardan biriydi

aaaaaaaaaa :1shok::1shok: şaştım kaldım desene bu şöhret peşinde..........

bu merveye manken gibi kızsın tv çıkta nasıl olursa olsun demişler galiba
içeriye bir girişi vardı kadıncağızı görmedi kazulet gibi gitti sonra farketti mübarek podyuma gelmiş gibi
i masada oturuşuda bi tuhaftı
bugun yemekler beğenilmiyor kel kemal bana eşim yapsa bu yemeği fırlatır atarım diyor bugün gerçek yüzleri görünüyor

ay süpersin meldam ya kzulet ha:roflol::roflol::roflol:

ay evet yaaaaa.kadını görmedi...yürüdü,girdi içeri,sonra ahenkli bir şekilde saçlarını savurarak döndü kadına,tokalaştı...çok şaşırdım yaa..ilk gittiğin yere öyle girilirmi
eşimde çok güldü o olayahihoyyyt

Son düzenleme:

Eeneeee ciddenmi kız.
Bende diyom elin dekorasyoncusunu nerden tanıcam.
Demek ki oralardan gözüm kıtlıyomuş.
Iyy bak bi antipati oluştu şimcikk.

Arkadaşlar bir çoğunuz Fransız kadın yaşından genç duruyor demiş..Doğru mu okudum,şaka mı?
Neresi genç duruyor canım?
Saçını fil dişi rengine boyayıp sofistike giyinmekle,şapka takmakla mı genç duruyor? Hem ne kadar genç duruyor ki? 35-40 ya da 45 mi gösteriyor? Besbelli bence 50 yaş civarında olduğu..Yüzünden de belli yaşı bence...Vücudundan da belli..Kolları langır langır olmuş sarmış artık..Dalga geçiyorum falan diye düşünülmesin sakın da sadece yaşını gösterdiğini söylemek istiyorum.Yılların etkisi ile yerçekimine engel olamıyor insan ve sarkmalar başlıyor..Şu baklava muhabbeti hariç ben beğendim kişilik olarak aslında kendisini..Diğer yarışmacıların burnu havada demelerine rağmen bir çoğundan hakikatli ve mütevazi bir insan imajı yarattı bende...Tabi ilk günden iyidir deyip yanıldıklarımız oldu..Bakalım bu akşam neler olucak...:jeyyar:

sabah kahvaltıyı hazırlarken dikkat ettimde..farketmeden yemekteyizden örnek almışım..bardaklar sağa,bıçak sola,çatal sağa,eskiden herşeyi langur lungur koyardım kendimize hazırladığımız sofraya...

aleks te çok ilginç soğan kokusu sevmiyor ama canı sıkıldıkça soğan doğruyor

işte programın kazandırdıklarıcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…