Yemekteyiz - Show Tv

Ya bu yarışmada herkes paçanga böreği yapıyor.Ben de bu yarışmada öğrendim bir ara yapıcam.Yöresel bir yemek sanırım...:1rolleyes:

Bişey diyeyim mi bence o alessandro burda ,yani Türkiyede yediği yemekleri öpüp başına koysun..italyadaki yemekler hiç bu kadar bol kepçe değildir..Türkiye yiyecek içecek açısından cennet gibi bir ülke onlara göre..Bir italyan kahvaltısı 2 dakika sürer.Bir bardak kahve ve bir kurovasandan ibarettir..Bizim kahvaltılarımız gibi zeytini peyniri,reçeli balı olmaz onlarda...Yemek kültürümüz çok benziyor dedi de hahaha çok güldüm..kaydirigubbakcemile3 3 dakka pişirdikleri o yarı ham pişmemiş lezzetsiz makarnaları ile mi benziyor anlamadım valla..Sadece yaptıkları sosla lezzet vermeye çalışıyorlar...Dana eti isteseniz onu da pişirmezler yarı çiğdir..kanlı kanlı..İğrenç yani..Zaten her yemeklerinde domuz eti var onların.O da leş gibi kokar zaten...Bizim yemeklerimiz onlar için süperdir bence...

anam hatunun heryerini gördükkaydirigubbakcemile3
azcık usturuplu giyinseydin ya neysem
ben bu menüyü tutmadım
börektede pastırma olduğu için sınıfta kaldı
damak zevkime uymuyor efem
1 veriyorumkaydirigubbakcemile3

Yaa Merve eliyle açtı tıkanan lavaboyu...kafamçokkarıştı
Ailece lokantacılar bir lavabo pompası alamamışlar mı...:sm_confused:

Bu kız dekolteyi çok seviyor kameramanda çok iyi çekiyor

yemek yapmak ıcın hıc de uygun bır kıyafet degıl dı..
bır de nısanlıymıs pehh :dilcikar:

hem o Italyan corbası nee yaa..
bıldıgın sebze corbası ıste :roflol:

kemal ya ne biçim adamsın be sana ne adamın hızmasından be
alessandro ne güzel söledi"niye takmayayım ben niye kelsin diyor muyum "
darkafa
heh kakalayacaktı italyan çorbası diye fosssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…