Yemekteyiz - Show Tv

dikkat ettiyseniz gerçekten de paçangaları sararken birisine pastırma koymadı
ayrıca o göğüsleri de her an yerinden fışkıracak gibiydi..mutfaktada bulaşık makinesine eğilirken de pek de iç açıcı bir görüntü oluşmamıştı....kısacası giydiği giysi çok kötüydü
nurte hanım için saç çıktı saç çıktı dedi durdu kendisi daha beter rezil oldu:))

merveye kazulet gibi durduğu yetmiyor
soğuk ,ağır, yavaş, bön bön bakıyordu kanım dondu bugün

ama bak allahın işine hem catal yok hemde pastırmasız pacanga böreği geldi nurten hanıma
çok bilmiş merva ya cadı vallhiiiiibence nurten çok hanım o alsın parayıbende nurtene 10 vallahiiii

bazıları giyinmeyi soyunmak olarak algılıyor,
bence tek kelimeyle iğrençti,
yarısı meydanda nerdeyse,
tövbe yarabbim beni günaha sokacak akşam akşam,
limonları tezgahın üstünde kesti...

Alessandro ilk geldiginde Merveyi begenmisti ya.
Orda bir laf söylemisti ama tam aklimda degil.
"Merve cok tatliydi bugün. Tadi güzeldi" yani buna benzer birsey demisti :roflol:

ayy o karides değil mi?
ya aslında pekte bilmem ben isimleri belki de yanlış.))
neyse
belki trinyonlar verirlerse yerim ama 10 000 lira için yemem...

ya arkadaşlar ben bu yarışmaya katıldığğımda o 400 liranın tamamını harcasam yani 100 gr kaşar yerine koca 1 kg luk buton alsam , yada yarım kilo kıyma yerine 4 kilo alsam , içeceklerden 10-15 tane alsam umarım bana görgüsüz demezsiniz ve bir kocaman ohaa çekmezsiniz.)) sonrasına tonla laf işiteceğim onun için yaniiii.......

16 puan aldı merve...
sera hanım düz az puan verdiği için pişman olmuş sanırım..
yarın gecede yılbaşı çekimi var çok eğlenceliye benziyor..
kema bey bana biraz maçoluk oynuyor gibi geldi...
madem o kadar maçosun yemek programında ne işin var..sen demekki evdede yemek yapıyorsun..

aaaa sende mi katiliyosun??

kiz o kadar seyi eve nasi tasicaksin tasiyabilceni aklin kesiyosa bol bol al artani sana kalir belki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…