Bu kaçıncı paçanga böreği oldu arkadaşlar ya yarışma başladığından beri.. Gelen paçanga böreği yapıyo giden paçanga böreği yapıyo. Aylardır paçanga yiyo gibi hissediyorum kendimi yaaa ..Biri de başka bi börek yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın...
:roflol::roflol::roflol:ya ben bu kizin nisanli olduguna inanamadim valla
kaynanasi bugünkü programi izlediyse gözü korkmustur :roflol:
bu akşamki menüye hiç şaşırmadım. mervedende bu beklenirdi. evindeki lavaboya bir pompa alır insan yaf. hadi şimdiye kadar almadın şimdiki yaptığın alışverişte bari alsaydında beleşe getirirdin hemde :roflol: o lavaboya elini soktukça midem kalktı yaa, her ne kadar elini yıkasada hiç hoş bi görüntü olmadı :1no2: masa berbat, servis berbat, yemekleri tadmadım ama tadanlar berbat buldu, görgü, ikram yok. 4 puan vermelerine şaşırdım valla.
Kemal laf olsun programda azıcık ilgi çekim diye fevri davranıyor.
Nurten hanım, Sera hanım ve Alexandro karşısındaki insanı kırmamaya özen gösteriyorlar. bu tavırları hoşuma gitti. her ne kadar beğenmeselerde emeğe saygı gösterdiler. tebrik ettim valla.
en sonda Sera hanım salata için servis istediğinde sadece ona getirdi. diğerlerine sormadı. Serada siz almıyomusunuz dediğinde zavallıların hiç birinden ses çıkmadı, nasıl alsınlarki servis gelmediki :roflol:
erkeklere çiçek götürülmez muhabbetide saçma bir konu. sen o çiçeği o kişinin şahsına götürmüyorsunki. bir erkekle lokantada buluşsan götürmeyebilirsin ama sen o kişinin evine gidiyosun, bir nevi ev hediyesi, ziyaret hediyesi olarak götürülebilir bence. Kemalde zaten erkeğe götürülmez diye demedi bence, ilk gün eli boş gidince sera hanımda getirince mahcup oldu, ne diyeceğini şaşırdı, attı kafadan öylesine. madem erkeğe gitmez Alexandroya ne diye götürüyor, millete inat yapar gibi. :dilcikar:
Oh, hele şükür çiçek konusuna hem fikir olduğum biri...:1hug:a.s.Şeniz
Merve cok suratsizdi, fena gicik kaptim kizdan...
bide bi elbise giymis... asagi egilse cümle alem gögüslerini,
otursa baska yerini görüyodu... acaip cok frikik verdi ya, dogru düzgün bisey giyseymis bari...
cok acemiceydi bence, neyine güvenerek yarismaya katildi anlayamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?