Yemekteyiz - Show Tv

Ay merveye asiri gicik oldum ya salak birde emin konusuyoki catal koydum diye dengesizmidir sizofrenmidir nedir hayal goruyo birde inat la koydum diyo.Utanmasa misafirler caldi diyecek aslinda onu bile demeye kalkti ya neyse.Tam bir odun o kiz birde nisanliymis pehh kim ne yapsin seni alip tobe tobe ya aksam aksam izledim betim benzim attiklava:kötükedihüso

Bu kaçıncı paçanga böreği oldu arkadaşlar ya yarışma başladığından beri.. Gelen paçanga böreği yapıyo giden paçanga böreği yapıyo. Aylardır paçanga yiyo gibi hissediyorum kendimi yaaa ..Biri de başka bi börek yapsın da gözümüz gönlümüz açılsın...

Valla doğru dedin öğğğh geldi o börekten.Nilden yadigar kaldı -tatlicadiarzu-

bugünkü yarışmacı merve hanım hiç uğraşmadı doğrusu yemek yaparken sofraya çatlları eksik koydu salata baştan savmaydı hangi mevsimin salatasıysa mısır zamanıda değilki konserve mevsimi galiba salata vasattı sebze çorbası italyan çorbası oldu italyanlarında haberi yok ama neyse tatlı çok kolaydı börek paçangada moda oldu burhan beyin paçangasının üstüne börek tanımam avrupa yakasındaki burhan bey çok güzel yapıyo paçangayı vede iki metreden servis yapıyo dekoltesini tüm türkiye gördü seneye görüşmek üzere arkadaşlar hepinize mutlu sağlıklı yıllar dilerim allah sevdiklerinizden ayırmasın sevenler kavuşsun.

bu akşamki menüye hiç şaşırmadım. mervedende bu beklenirdi. evindeki lavaboya bir pompa alır insan yaf. hadi şimdiye kadar almadın şimdiki yaptığın alışverişte bari alsaydında beleşe getirirdin hemde :roflol: o lavaboya elini soktukça midem kalktı yaa, her ne kadar elini yıkasada hiç hoş bi görüntü olmadı :1no2: masa berbat, servis berbat, yemekleri tadmadım ama tadanlar berbat buldu, görgü, ikram yok. 4 puan vermelerine şaşırdım valla.
Kemal laf olsun programda azıcık ilgi çekim diye fevri davranıyor.
Nurten hanım, Sera hanım ve Alexandro karşısındaki insanı kırmamaya özen gösteriyorlar. bu tavırları hoşuma gitti. her ne kadar beğenmeselerde emeğe saygı gösterdiler. tebrik ettim valla.
en sonda Sera hanım salata için servis istediğinde sadece ona getirdi. diğerlerine sormadı. Serada siz almıyomusunuz dediğinde zavallıların hiç birinden ses çıkmadı, nasıl alsınlarki servis gelmediki :roflol:
erkeklere çiçek götürülmez muhabbetide saçma bir konu. sen o çiçeği o kişinin şahsına götürmüyorsunki. bir erkekle lokantada buluşsan götürmeyebilirsin ama sen o kişinin evine gidiyosun, bir nevi ev hediyesi, ziyaret hediyesi olarak götürülebilir bence. Kemalde zaten erkeğe götürülmez diye demedi bence, ilk gün eli boş gidince sera hanımda getirince mahcup oldu, ne diyeceğini şaşırdı, attı kafadan öylesine. madem erkeğe gitmez Alexandroya ne diye götürüyor, millete inat yapar gibi. :dilcikar:

bugün yemek yapan kız, kız değil devedikeniydi..
mübarek tek bir işide pratik yap
tek bir şeyide güzel yap
sofrasıda çirkindi yahu..
böyle hanımkızlarımızın, ahmet beyden olsun,salih beyden olsun ve dahi naim hanımdan pardonnn beyden olsun ders almasını şiddetle tavsiye ederim..
dengesiz cadının bir milleti dövmediği kaldı..
arz ederim
saygılarımla...

Oh, hele şükür çiçek konusuna hem fikir olduğum biri...:1hug:a.s.Şeniz

merve çok suratsız ya hiç sevmedim.
kemalle alex yiyecek birbirini. yrnı merak ediyorum bakalım alexin evinde neler olucak
poşetin içinde kek mi pasta mı ne salladı sonrada açtı yediler o neydi yaa :))

bu yarışmada nurten ve sera hanımın kazanmasını istiyorum digerleri yapmacık sanki arkadaşların dedigi gibi bir paçanga böregi gidiyo bakalım hayırlısı

Merve cok suratsizdi, fena gicik kaptim kizdan...
bide bi elbise giymis... asagi egilse cümle alem gögüslerini,
otursa baska yerini görüyodu... acaip cok frikik verdi ya, dogru düzgün bisey giyseymis bari...
cok acemiceydi bence, neyine güvenerek yarismaya katildi anlayamadim...

kızlar dünki yemekte yapılan bulgurlu salata vardı yarın ondan yapcam bende ..izleyememiştim yapılışını iri bulgurdu sanırsam sıcak suylamı ıslatıldı normal kısır yapımı gibi ???

Anne ve babasinin asci olduguna güvenip katilmis :roflol:

bende merveyi sevmedim hiç sanki evine zorla gitmişlergibi davrandı sanki yemekte misafir agırlamıyoda zoraki karın doyuruyo hç hoşlanmadım yemekleride geçtim hiç güleryüzlü degil

merve kendini kasıyo o yüzden bu kdr itici görünüyo
alex çiçek verdiğinde bile kastı kendini ya yazık ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…