Yemekteyiz - Show Tv

kızlar kemal beyin menüsü hakkında tahminler varmı..bence bol etli bol acılı bi yemek masası bekliyor herkesi..

aaaa sende mi katiliyosun??

kiz o kadar seyi eve nasi tasicaksin tasiyabilceni aklin kesiyosa bol bol al artani sana kalir belki kaydirigubbakcemile3

sms attım ama daha arayan yok..yani ararlarsa..................kaydirigubbakcemile3
götürürüm gtürürm..market eve yakın....ya servisine binerim yada taksi durağı var dibinde..taksiye binerim....5 lira tutar fazla tutmazkaydirigubbakcemile3

Bana verseler bir gecelik mutfak masrafı için 400 ytl ,herşeyin en iyisinden almaya çalışırdım..

:roflol::roflol:

kızlar ben döverim bu kemali ne getirdi o hediye olarak alessandro ya.takma pala bıyık :roflol:

dimi ya badem öle olmalı zaten.
ama bakıyom bazılarına azcucuk para harcıyolar üstü cebe mi kalıyo ki nedir

:roflol::roflol:

kızlar ben döverim bu kemali ne getirdi o hediye olarak alessandro ya.takma pala bıyık :roflol:

takma pala bıyık mıııkafamçokkarıştı
birde baştan alex ben çiğ bişi yemem falan diyordu ..kemalde türk mutfağında yeri var ya çiğ köfte..onu yerdirmek isteyecek ama başarısız olacak bence:)

ne o öyle ya! bugünkü gacu mutfaktayken sırf ekşındı yani.......Çok üzgünüm çoook
şangur şungur düz gitti........kaydirigubbakcemile3

alex'tende korktum ben bu akşam pisikopat gibi, konuşurken göslerini aça aça....:1shok:
geceyarısı sohbet edemez insan bunla :1shok:

bu arada masadaki abim, harrrbi türk erkeği polat alemdarmıydı....sengözlerimebaksanab
bilemedimde...bu abimin evindeki sofrada insan yorum yapmaya korkar ha!
valla topuktan vuracak potansiyel, mevcut kendilerinde.....:jeyyar:

dipnot:umarım herkeşler seyretmiştir bu akşam cokacimcoook

kızlar hop diye dalıyorum buraya rada bir bugün dikkatinizi çektimi hiçdurmadan yasu içtiler yada kola valla içleri dışları içecek oldu gibime geliyo

hehe polat alemdar dicektim ben de valla. aman dedim vardır fanları manları döverler valla sustum.
aynen polat emmikaydirigubbakcemile2

ben ismini bilmiyorum yabancı olan bayanı begendim bugunkü bayanın yemekleri güzel gözükmüyodu ama ilk günkü bayanda cok nazik hoşuma gitti hak eden kazanır umarım

kızlar kemal beyin menüsü hakkında tahminler varmı..bence bol etli bol acılı bi yemek masası bekliyor herkesi..

alisanin sundugu programda biraz göstermisti evet cogunlukla et var sanirim

bide cig köfteyi hazir aliyo sonra kendim yaptim diyo bide nasi yaptigini tarif ediyo hay allam ya :roflol:

ama farkediyolar sonra hazir alindigini

haha Allah seni :roflol:

ya ama sanmiyorum kalaninin onlara kaldigini herhalde 400 ytl yi sinir olarak koyuyolar 400 ytl ye kadar harciyabilirsin biz ödicez diyolar ama o parayi yarismacilara verdiklerini sanmiyorum

Kemal de Alessandro'ya taktı kafayı... Halbuki Alessandro ne kadar kibar davrandı bu akşam Merve'ye karşı. Sırf Merve'nin morali bozuldu diye sevmediği halde böreği yedi... Merve'ye çiçek hediye etti falan... Hoş; yarın da Kemal Alessandro'ya çiçek alıp geliyo da...

Merve = Tipik asık yüzlü meymenetsiz "bir an önce yesinde gitsinler" zihniyetine sahip bir evsahibesi idi.Nursuzdu.Çiçeği suya koymamak gibi bir kabalık yaptı gerçekten.Hadi bunu heyecanına verelim.İnsan masaya bi bakar unuttuğum birşey var mı diye yahu.Hiç unutulur mu böyle bir yarışmada çatal??Sanırım bir önceki yarışmada kalmış aklı.Orda da saklamışlardı ya :jeyyar:

Kemal = Delikanlı olacam halkın sevgisini kazanacam diye uğraşan, ama delikanlılık yerine kabalığı ilke edinen bir adam.Yok fırlatırmış tabağı evde olsaymış lülülülülülü Hem Alex takar hızma bundan kime ne yani sana ne!!

Sera = İlk gün ve bugünki izlenimlerim onunla alakalı iyi yönde.Dün akşam baklavayı herkes beğenince bunun da bir beğenmeyeceği tuttu anlamış değilim.Ama genel olarak Kemal ve Merve'ye kıyasla daha iyi.

Avcı Hanım = Avcı hanım diyorum bu yönüne gıcık olduğum için.Bir insanın hobisi bir hayvan vurmak olmamalı yaa kınıyorum...Kazanırsa bu parayı av yapmak için kullanacakmış!! Kesinlikle kazanmasını istemiyorum.Sırf bu sebepten...Yoksa sofrası yemek yapımı mükemmeldi.Ama ana yemekte de börek abest kaçmıştı.Kıssadan hisseee kazanamaz inşallah da hayvancıklar rahat rahat yaşarlar..Yoksa panter Emel aplamızı üstüne salmak zorunda kalacaz Çok üzgünüm çoooksırnaşık şey

Veeee ALEXXX = İlk gördüğümde inanılmaz itici buldum.Ama bugün de izleyince.O insanları kırmak istememesi, o gözlerini pörtleterek konuşması...Keşke yakınlarımda böylesine samimi, sıcak ve esprili bir dostum oluverseydi dedim.Ben istiyorum ki Alex kazansın.Diğerlerinin de ağzı açık kalsın.Özellikle Kemal'in.Yarın akşamda çocuğun giydiğiyle alay ediyor dengesiz :mymeka:

ya o alexin böregi yemeside tuhaf geldi bana

güya kibarlik adi altinda yedi ama ne malum?

belki gercekten begenip yemistir ama puan vermemek icin kibarlik adina yedim dedi

Nurten hanimin kazanmasini istemedigini okuyunca güldüm canim cünkü annemde aynisi dedi a.s
Italyanlari cok seven birisi olarak bende Alessandroyu sevdim yerimseniben

Ay onun tam adı Alessandro mu -tatlicadiarzu- Ya evde 2 gündür ben diyom alexandır, annem dior aleksantıroy ( aynen böle dedi kaydirigubbakcemile3) şükür öğrendim saolun :jeyyar:

yemek tam anlamıyla fıyaskoydu ama yarın merveyı görün nası eleştirir cok ıyı seyler yapmıs gibi-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…