dikkat ettinizmi merve dünle bugün çok farklı makyaj yapmaya fırsatı olmadı çünki
Siz börek falan yerken yemekteyizde oldugu gibi catal bicakla mi yiyorsunuz yada bizim yaptigimiz gibi mi? Yani elle?
Siz börek falan yerken yemekteyizde oldugu gibi catal bicakla mi yiyorsunuz yada bizim yaptigimiz gibi mi? Yani elle?
valla nerde yemek yedigine bagli canim aile icinde veya samimi oldugumuz insanlar gelince elle yiyoruz börek sonucta nolcak
ama böyle disarda yedigimizde veya tanimadigim kisilerin yaninda catal bicakla yiyorum :)
onlarda format geregi öyle yapiyolar herhalde kibarlik olsun diye
Evet bu günkü makyajı güzel değildi..Zaten yapsada ne fayda...Yüzü güzel olsa memişlerini açmaya gerek duymazdı...:jeyyar:
:roflol:aman goz altı mor zaten onundelikafadulden
kapatmak ıcın vaktı olmadı kusurlarınıdelikafadulden
Bir çene cerrahisi uzmanına görünmesinde fayda var...
Alt çenesi çıkık gibi geldi bana...
:roflol:
bence su yurt dısındakı benı bastan yarat programlarına basvursun:jeyyar:delikafadulden
Bir de anne babasının lokantasında bir süre çalışsın..Yemek yapmayı öğrensin,garsonluk yapsın servis yapmayı öğrensin..Hijyen öğrensin lavaboyu elle açmaktan başka yöntemler olduğunu öğrensin..
Ha bir de sofraya oturmayı öğrensin..:jeyyar:
one öyle şekerim.heryer meydanda.bu kız yemkelrini ve sofra adımını deelde kendi göstermeye girmiş bu yarışmaya.....her bir yerini gördümm.
bana nee benn erkeklerindee frikikk vermesinii istiyomm
:roflol:
Bir de anne babasının lokantasında bir süre çalışsın..Yemek yapmayı öğrensin,garsonluk yapsın servis yapmayı öğrensin..Hijyen öğrensin lavaboyu elle açmaktan başka yöntemler olduğunu öğrensin..
Ha bir de sofraya oturmayı öğrensin..:jeyyar:
ben şuu kelee gıcıkk oldumm yaa
türk erkeklerininn yüz karasıı bence şakkıdı
Ama kendini Türk erkeklerinin temsilcisi sanıyor galiba..kaydirigubbakcemile3
Tutturmuş Alessandro ya, bu hızma Türk erkeğine yakışmıyor diyor..
Eeee adam zaten italyan..
Sana ne elin italyanının taktığı hızmadan küpeden..
Hoş Türk olsa da sana ne ki..Sen bak yaptığı yemeğe,sofra sunumuna vs...
Gereksiz işlerle uğraşan boş kafalının teki bence....:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?