Yemekteyiz - Show Tv

Siz börek falan yerken yemekteyizde oldugu gibi catal bicakla mi yiyorsunuz yada bizim yaptigimiz gibi mi? Yani elle?

İYİ YAPILIRSA ÇOK GÜZEL Bİ TATLIDIR..
GENELLİKLE BALIKÇILARDA OLUR...
BALIGIN ARKASINDAN BU TATLI YENİR....
OLSADA YESEMMMMMdelikafadulden

Siz börek falan yerken yemekteyizde oldugu gibi catal bicakla mi yiyorsunuz yada bizim yaptigimiz gibi mi? Yani elle?

valla nerde yemek yedigine bagli canim aile icinde veya samimi oldugumuz insanlar gelince elle yiyoruz börek sonucta nolcak

ama böyle disarda yedigimizde veya tanimadigim kisilerin yaninda catal bicakla yiyorum :)

onlarda format geregi öyle yapiyolar herhalde kibarlik olsun diye

Evde nasıl yiyorsam dışarda da öyle yerim..Format gereği yapmacıklık söz konusu değil...Tek başımayken de böreği çatal bıçakla yiyorum...

Genelleme yapmasak daha iyi...a.s.

Evet bu günkü makyajı güzel değildi..Zaten yapsada ne fayda...Yüzü güzel olsa memişlerini açmaya gerek duymazdı...:jeyyar:

:roflol:aman goz altı mor zaten onundelikafadulden
kapatmak ıcın vaktı olmadı kusurlarınıdelikafadulden

:roflol:
bence su yurt dısındakı benı bastan yarat programlarına basvursun:jeyyar:delikafadulden

Bir de anne babasının lokantasında bir süre çalışsın..Yemek yapmayı öğrensin,garsonluk yapsın servis yapmayı öğrensin..Hijyen öğrensin lavaboyu elle açmaktan başka yöntemler olduğunu öğrensin..
Ha bir de sofraya oturmayı öğrensin..:jeyyar:

ayrıca nerde ne gıymesı konusunda az bıraz egıtılse super olur..
dekolte de bır yere kadar..:mymeka:
oturup kalkmasını frıkık nerde nasıl verılırse uygun duser onu (hanı nasılsa frıkık verıcek nıhayetınde dıe dusunuldugu ıcınkaydirigubbakcemile3)
ben fıtım fızıgımı ona buna borcluyum demenın kendısını baskalarının da guzel gordugunuun belırtısı olmadıgını da algılasa super olur kanımca.:dilcikar:.cunku yolda mıss model ıcın podyumda gıbı yuruyor..delikafadulden

one öyle şekerim.heryer meydanda.bu kız yemeklerini ve sofra adıbını deelde kendi göstermeye girmiş bu yarışmaya.....her bir yerini gördümm.

Son düzenleme:
one öyle şekerim.heryer meydanda.bu kız yemkelrini ve sofra adımını deelde kendi göstermeye girmiş bu yarışmaya.....her bir yerini gördümm.

hemen pesın hukumlu olmayalım..-tatlicadiarzu-
belkı gerı kalan gormedıgımız yerlerı de ılerkı gunlerde goruruz:roflol::lepi:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ben şuu kelee gıcıkk oldumm yaa
türk erkeklerininn yüz karasıı bence şakkıdı

Ama kendini Türk erkeklerinin temsilcisi sanıyor galiba..kaydirigubbakcemile3
Tutturmuş Alessandro ya, bu hızma Türk erkeğine yakışmıyor diyor..
Eeee adam zaten italyan..
Sana ne elin italyanının taktığı hızmadan küpeden..
Hoş Türk olsa da sana ne ki..Sen bak yaptığı yemeğe,sofra sunumuna vs...
Gereksiz işlerle uğraşan boş kafalının teki bence....:dilcikar:

senle benı dıs ses yapmaları lazım..kaydirigubbakcemile3
harcanıyoruz..:dilcikar:
reytıng rekorlarında tarıh yazılırdı..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…