• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz - Show Tv

senle benı dıs ses yapmaları lazım..kaydirigubbakcemile3
harcanıyoruz..:dilcikar:
reytıng rekorlarında tarıh yazılırdı..delikafadulden

Dış ses olarak böyle konuşursak anında şutlanırız yanlız...kaydirigubbakcemile3
Fazla açık sözlülüktendelikafadulden

Dış ses olarak böyle konuşursak anında şutlanırız yanlız...kaydirigubbakcemile3
Fazla açık sözlülüktendelikafadulden

ınsanları cezbeden de o olurdu..yerimseniben
dıs ses gogus show dan hıc bahsetmedı mesela..
hıc de objektıf degıl..-tatlicadiarzu-
en ıyısı bı basvuralım bız buna..kaydirigubbakcemile5

ınsanları cezbeden de o olurdu..yerimseniben
dıs ses gogus show dan hıc bahsetmedı mesela..
hıc de objektıf degıl..-tatlicadiarzu-
en ıyısı bı basvuralım bız buna..kaydirigubbakcemile5

Merve hanımın can alıcı göğüs ziyafetinden sonra gelelim puanlamalara gibisinden mi:utangac:kaydirigubbakcemile3

Merve hanımın can alıcı göğüs ziyafetinden sonra gelelim puanlamalara gibisinden mi:utangac:kaydirigubbakcemile3

aynen..delikafadulden
Merve hanım ıstersenız alısverıs posetlerını yerden kaldırın zıra her egılıp kalkısınızda kameramanımızın kalp rıtımlerı artıyoo:jeyyar: yayında aksaklık olmasınsırnaşık şey

aynen..delikafadulden
Merve hanım ıstersenız alısverıs posetlerını yerden kaldırın zıra her egılıp kalkısınızda kameramanımızın kalp rıtımlerı artıyoo:jeyyar: yayında aksaklık olmasınsırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:reyting rekorları daha da katlanır sayemizde o zaman

Evde nasıl yiyorsam dışarda da öyle yerim..Format gereği yapmacıklık söz konusu değil...Tek başımayken de böreği çatal bıçakla yiyorum...

Genelleme yapmasak daha iyi...a.s.

genelleme yapmadim canim kendi davranisimi yazdim

programdakiler icinde öyle yapiyolardir herhalde dedim yani bi tahmindi genelleme diil

Bende böreği elimle yerim.eger biz restorantta isem o ortama ayak uydurakak çatal bıçak kullanırım.neysem oyum olmaz.görgü kuralı vardır..

simdi tekrarini seyrediyorumda yemek yaparken ki kiyafeti dikkatimi cekmemisti yemeklere dikkat ettigim icin

allam ya posetlere bi egildi affedersiniz ama nerdeyse g... tü gözükecekti beli cok aciliyo :mymeka:

buarada ben mervenin masada bilerek öyle kambur oturdugunu yazmistim ama simdi dikkat ettim gercekten ayaktaykende kambur gibi duruyo rahatsizlik herhalde :S

kizlar kusura bakmayin gene ben ama izledikce yazasim geliyo :roflol:

pastirma koymadigi böregi bi tam sariyodu geri acti sonra geri sardi ve bunu 2-3 kere yapti genede farketmedi

sanki kameraya göstermek amacli yapilmis gibiydi ya aciyo bakin pastirma yok diip geri sariyo sanki :roflol:

Mervenin eline hiç yakışmıyordu yemek yapmak ve eli çok ağırdı.
Tatlıyı merak ettim izleyemedim beğendiler mi? İlk defa görüyorum öyle bir tatlı, helva zaten başlı başına bir tatlıdır.
Nedense ben bu yarışmacılardan hiç hoşlanmadım, banu, mükerrem grubu çok iyiydi ama yeni yarışmacılardan hiç zevk almadım.

dün işten geç çıktım ve izleyemedim ne yazıkkı
inşallah bugün özetine yetişebilirim
çok şey kaçırdımmı??

zavallıcıkar ac kaldı akşam,
merve cin olmadan adam carpmaya baslamıs bu yaşta
yemek yaparken hep tarif kağıdı elindeydi
hiç birşey yapmasını bilmiyor
mevsim salata kötüydü havuç ve turptan ibaret
tatlı cok basit o kadar basit kii
pacanga zaten geleneksel oldu al hazır yufka koy pastırmayı tamam bu kadar
hiç bi emek tok
kağıtta hamside ona kezaa cok basit yapımı
yemekler zaten güzel gözükmüyordu
ayy nurten hanımın tırnağı bile olamaz :dilcikar:

catal koymayı unuttu nerseyse dövcekti alexle nurteni ne ayıpp
göğüsler ortada bel acık
bi onda var zaten
amacı yemek yapmak değil kendini göstermek
sanırım manken falan olmak istiyii bu hatun kaydirigubbakcemile3

dünkü yorumumda yazmayı unuttuğum bir noktada evdeki köpek. evinde köpek besleyebilirsin ama onu n mutfakta ne işi var. yemek hazırlığında hep ordaydı. ıyy kılları falan dökülse, iğrençççç. ama şuda dikkatimi çekti, misafirler varken köpeği hiç çıkarmadı. neden aceba ?

jjuliettcim sana katılıyorum canım ya hatun programı güzellik yarışması sandı bide gözlerinin altı mor mor ben bu kızı beğenmedim ayrıca yemekleri çok kötüydü bende olsm aç kalırdım zaten çeşit yoktu olanlrda berbattı

Back
X