• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz - Show Tv

tatlı sadece helva
salata sadece havuç ve turp güya mevsim salata
ana yemek kötü
bu kızın amacı başka anam başka

merve tambi rezaletti ne yemek yaapbildi nede menüsü iyyidi herşey çok basitti çatalları unuttu sonra da adım gibi eminim dedi hiç beyenmedim bu kızı buakşm kimde acaba

sıra alex de bugün
dün izlemedim onun için yorum yaapamıyacağım
ama annm dedi eli çok yavaş die bekleriim merve den

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!

herkesin yeni yılı kutlu olsun
sağlıklı,mutlu,huzurlu,bol kazançlı bir yıl geçirmeniz dileğiyle

MUTLU YILLAR......a.s.a.s.a.s.

Siz börek falan yerken yemekteyizde oldugu gibi catal bicakla mi yiyorsunuz yada bizim yaptigimiz gibi mi? Yani elle?

elimle yerim..ne bıçakla falan uğraşacam...çatal kullanabilirim bazen ama bıçak aslaaaaa...evde de kendimöi kasamam...tat alamıyorum canımmmmmm yoksaaaa

344y4p3.jpg

Şeniz

merve hanım dikkatleri firikileriyle çekti yemekleri vasattı hele o iki sat servis bekletmesi yokmu birde iki metre uzaktan servis yaptı zira masus gibiydi o zamanda göğüs şov yaptı oda nil gibi yarışmadan sonra ne yapar bilemiyorum nil yine keman çalıyor mervenin ne yeteneği var anlayamadım dış sestende beklerdim firikikleri söylemesini:roflol::roflol::roflol:

bugun Alex deyız..
dansozumuz bıle var Alex le karsılıklı dokturuyorlar..:sm_cool:
aksam olsada baslasa :icecream:

saglık,mutluluk,huzur,para ve BARIŞ dolu bır yıl bızımle olsun..:Saruboceq:
tum keskelerınız gercek olsun..a.s.

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

Alessandroyun yapacagi yemekleri cok merak ediyorum.
Italyan yemekleri yaparsa güzel olacagindan eminim cünkü ben 10 gün boyunca Italyada bir aileyin yaninda kaldim ve yemekleri gercekten güzeldi cokacimcoook

Alessandroyun yapacagi yemekleri cok merak ediyorum.
Italyan yemekleri yaparsa güzel olacagindan eminim cünkü ben 10 gün boyunca Italyada bir aileyin yaninda kaldim ve yemekleri gercekten güzeldi cokacimcoook

Ben 1 ay boyunca italyada yanlız kaldım..Yemeklerini hiç beğenmedim.Domuz eti çok kullanıyorlar..Hep aç kaldım..o da leş gibi kokuyor zaten..Türk yemeklerine ,Türk lezzetine hasret kaldım...Arada bulduğum bir kaç Arap büfesi sayesinde karnımı doyurdum..Şu var ben aile yanında değil,hep dışarda yemek durumundaydım...Türkiye ye gelince yemek yemeyi,demli çay içmeyi ,iyi pişirilmiş bir et yemeği yemeği ne kadar özlediğimi farkettim...Türkiye cennet cennet...:asigim:

Back
X