• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz - Show Tv

1gl2ws6.gif

hepinize mutlu yıllar arkadaslar
ne yazıkki bu akşam alexi izleyemicem
artık havadisleri sizden alırım :1hug:

Ben 1 ay boyunca italyada yanlız kaldım..Yemeklerini hiç beğenmedim.Domuz eti çok kullanıyorlar..Hep aç kaldım..o da leş gibi kokuyor zaten..Türk yemeklerine ,Türk lezzetine hasret kaldım...Arada bulduğum bir kaç Arap büfesi sayesinde karnımı doyurdum..Şu var ben aile yanında değil,hep dışarda yemek durumundaydım...Türkiye ye gelince yemek yemeyi,demli çay içmeyi ,iyi pişirilmiş bir et yemeği yemeği ne kadar özlediğimi farkettim...Türkiye cennet cennet...:asigim:

Abla ben bir aileyin yaninda kaldigim icin yemekler cok güzeldi.
Ben domuz yemiyorum diye domuz eti almadilar ve yapmadilar.
Müslüman oldugumu daha önce gitmeden önce bildikleri icin hep bana göre hazirlik yaptilar...

yemekteyiz topiğinin güzel hatunları
bu yıl en çok biz zorlandık
çok yorum yaptık yeri geldi çok sinirlendik yeri geldi çok güldük ama dilerim 2009 herkesin yılı olur
yemekteyiz programıda daha seviyeli ve saygılı geçer

herkesin yeni yılı kutlu olsun bnde çam ağcı getridm size 10 üzerinden kaç puan veriyosunuz söleyin bakalım:jeyyar:

prod63230317bd6.gif

Bende yeni bir yılın kavgasız gürültüsüz sağlık mutluluk içinde geçmesini diliyorum
azracım ağacına kusur bulmaya çalışıyorum ama bulamıyorum puanı nerden kırsam acaba

heh kemal taşlı kravat takmış sormazlar mı şimdi adama" neden taşlı kravat taktın" diye
nerde kaldı senin" vurdum mu oturturum" tavrın heeeeeeeeeeeeee cevap ver bakim bana

Alessandroya helal olsun demek istiyorum..:asigim:Türk olup ta Atatürkümüzden bihaber olanlar varken kendi evinde güzel bir Atatürk köşesi yapmış..Bir de Mevlananın güzel sözlerinden oluşan bir köşe yapmış...Bravo doğrusu...:lepi:

Alessandroya helal olsun demek istiyorum..:asigim:Türk olup ta Atatürkümüzden bihaber olanlar varken kendi evinde güzel bir Atatürk köşesi yapmış..Bir de Mevlananın güzel sözlerinden oluşan bir köşe yapmış...Bravo doğrusu...:lepi:

valla mı ya dışardaydım görmedim ben. helal olsun ki sonuna kadar hem dea.s.a.s.

DOSTLARIMA YENİ YIL DİLEKLERİM;
Dilerim ki yeni gelen yılda Allah hepinize;
Gününüzü aydınlatacak;ARZU,
Arzularınızı güçlendirecek;KUVVET,
Kuvvetinizi yaratacak;PARA,
Parayı kazandıracak;FIRSAT,
Fırsatları değerlendirecek;AKIL
Aklınızı koruyacak;SAĞLIK,
Sağlığınızı sürdürecek;MUTLULUK,
Mutluluğu getirecek;SEVGİ versin...

Son düzenleme:
Back