• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz - Show Tv

yaaa şu sarışın bayana uyuz oldum heee
dün aç kaldım sadece suyla doyurdum karnımı diyor yaaa.
mis gibi hamsi vardı yiyin işte.ayrıca bayada bişiler yedi.ama aç kaldım diyor.
aslında böyle tabaklarında bırakıyorlar yaa acayip üzülüyorum ben.
yazık onları bulamayan okadar çok vatandaş var ki.

Ben de tam aksine çok beğendim Sera hanımı..Çok hanım ve mütevazi..Mervenin yemeklerinin beğenilcek bir yanı yoktu...:dilcikar:

Hepinizin yeniyılını en içten dileklerimle kutlarım.a.s.
Hepimize sağlıklı, huzurlu, eğlenceli günler diliyorum.
:1hug:

Arkadaslar biliyormusunuz,canim acayip lazanya cekti yaaa
böyle görünce.Allah'tan evde bütün malzemelerim var.Kalktim bende yapiyorum.
Ama benim lazanyam böyle olmuyor.Mozzerallali yapmiyorum ben.Benimki harika oluyor.Hmmm aksam olsada yesek........
Alex'in cok kiymaliydi gercekten bide.

ya mervenin cenesinde falan bi sorun mu var neden konusurken agzini tuhaf tuhaf yamultuyo

bide sanki agzini fazla acmadan konusuyo peltek peltek cikiyo sesi

ya mervenin cenesinde falan bi sorun mu var neden konusurken agzini tuhaf tuhaf yamultuyo

Bir ordotonti problemi var.Normalde üst çene alt çeneyi kapatır..Ama onun alt çenesi ile üst çenesi aynı hizada gibi ,hatta alt çenesi biraz çıkık.Bu yüzden konuşması tuhaf görüntüye sebep oluyor...

arkadaşım ben pc den izlediğim için net değil sadece siluet olarak görüyorum detaylar yok siz nerden izliyorsunuz tv denmi:teytey:

hmm evet aynen cenesinde bi problem var

bende pc den izliyorum suan ama genede belli oluyo ya bende konusma tarzi öyle saniyodum herseye bi kusur buluyo böyle begenmedim havasinda konusuyo

Back
X