• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemekteyiz - Show Tv

o nasi tiramisu ya üstünü tam kapatmadi kenarlari hep bos kaldi insallah ortadan ikram eder bari

malzemesini cok az koydu bence

bide benim bildigim tiramisu o bisküvilerle yapilmaz tirmisunun özelligi kekinin böyle sulu olmasi üstündeki kremaninda kalin olmasi diil mi?

o bisküviler cok kuru kalcak bence ben onlarla pudding pastasi yapiyorum kat kat öyle güzel oluyo ama dedigim gibi tiramisuya göre cok kuru bi tatli

Tiramusu normalde bisküvi ile yapılırmış..Yani italyanlar öyle yapıyor...yerimseniben
Lazanya da Tiramusu da İtalyan yemekleridir zaten..

Tiramisusu farklı lazanyası farklı...Bi de pasta mı kek mi bişeyi sallayıp çalkalayıp servis edicek daha... Gariban misafirler bugün kesin aç kaldı kızlar benden söylemesi....

atatrkmvm9.th.jpg

Ben de bebişlerimin odasına bundan asacağım.
Alessandrodan hoşuma gitti...:asigim:

Tiramisusu farklı lazanyası farklı...Bi de pasta mı kek mi bişeyi sallayıp çalkalayıp servis edicek daha... Gariban misafirler bugün kesin aç kaldı kızlar benden söylemesi....

canım benim bildiğim kadar yılbaşında onlar öyle yapıyor ben kurabiye diye biliyoum içinde dilekler yazıyor onu çekiyorlar ama keki de bunda gördüm

anam merve ne dedi öyle

kendime rakip tanimiyodum ama alex olabilir diyo

nurtenden iyi oldugunu düsünüyo yani Allah cizirtini vermesin :roflol:

masallahı var Alex ın elınden cok dılı calısıyor.
her konuda bıtmek bılmeyen cumleler:delphin:

Alessandro ne giymis öyle yaaaaa.Dantelli bir kazak giymis.
Cok kötüüüüü.Esim böyle bisey giymek isterse hayatta izin vermem ben yaaa.iiiiiiiiiiiiii

Back
X