Yemekteyiz - Show Tv

En komiği burada Mervenin hala 1.olabilceğine inanması..Bir insan bu kadar mı farketmez artık kaybettiğini...-tatlicadiarzu-
Belkide sondan 1.olacağını demeye getirmiştir...delikafadulden

En komiği burada Mervenin hala 1.olabilceğine inanması..Bir insan bu kadar mı farketmez artık kaybettiğini...-tatlicadiarzu-

Bende snein gibi düsünüyorum abla.
Tek rakip olarak Alessandroyu görüyormus yani...

evet ya şaka gibi o kız kaydirigubbakcemile3
hiçbirşey yapmadı halen rakipten bahsediyor.

merve çok yapmacık yemekleri çok kötüydü sadece kendini sergiledi yapacak hiç bir şeyi yok başka kemalde çok kaba evde kedi gibidir bu tipler hep öyle olur :uhm:klava:

Evet o çok saçmalıyor,kompleksli..Sana ne hızması,gömleğinden ..Elin italyanını Türk yapacakmış..Çok saçma...:dilcikar:
Sanki bütün Türk erkekleri kendisi gibi bir hava yaratmaya çalışıyor..Sergilediği tavırlar sadece odun,kaba bir erkeğin tavırları...

hakkaten bu kemal denen adam ne taktı bu kadar elin italyanınaklava:
bence onun üzerinden kendi erkekliğini yüceltmek istiyo yok ben türk erkeğiyim,yok ben şöyleyim,iyide o bir italyan kemal bey:mymeka:

aman elin italyanını türk yapmasın...adam zaten nonoş...türk erkeklerinin adını çıkaracak yaaaaaa:))

Bana nonoş gibi gelmedi pek..Evet transparan giymiş ama içine gömlek giymişti..Vücudu falan belli olmuyordu..Kemal beye de gıcıklık olsun diye bunu yağmur altında giyin gibilerden konuştu..Ayrıca Kemal beyin kendisine yaptığı gizli yakıştırmaları farketti,zeki adam.O da Kemal beye iade etti ve dalgasını geçti Kemal beyle...kaydirigubbakcemile3

Ben italyada vitrinlerde bir kaç kez bu tarz gömlekler gördüm gibi hatırlıyorum.Nonoşların daha farklı olur giyim tarzları bence....

ay bu yabancıların konuşmasına bayılıyorum yarım türkçe valla sırf bu hafta bunlar yüzünden izliyorum aleks bizim zürafadan daha iyi yemek yaptı ve misafir ağırladı dün bi dövmediği kaldı merve hanımın misafirleri

Arkadaşım uzun boylu olan herkese zürafa deme..Ben de uzun boylu bir insanım.Zürafa da değilim...Seçtiğimiz kelimelere özen gösterelim...

canım bende uzunum dün akşam daha fraklı bisürü şey söylendi ben alınmadım sen onları okumadınmı uzun var uzun var tipsizdi işte hem ben sanamı dedm

Ben de kısa boylu arkadaşlar için bir hayvan ismi yakıştırması yapsam hiç hoş olmaz değil mi....:1closedeyes:

canım bende uzunum dün akşam daha fraklı bisürü şey söylendi ben alınmadım sen onları okumadınmı uzun var uzun var tipsizdi işte hem ben sanamı dedm

En başından beri okuyorum dün akşam da yazanlardanım..tamam bişeyler yazıyoruz hepimiz ama bazı yakıştırmalar hoş olmuyor....Kalp kırmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…