Arkadaşım uzun boylu olan herkese zürafa deme..Ben de uzun boylu bir insanım.Zürafa da değilim...Seçtiğimiz kelimelere özen gösterelim...
Yarın kimin evinde toplanıcaklar acaba?:jeyyar:
alex kaç puan aldı kızlar
kızlar söylesenize bende izliyemedim
kız öyle deme ya ben severim kemal gibi tiplerievet tartışma yok gerçekten ama,bence birazda aleksin hoşgörüsü bunda önemli etken.çünkü ben kemalin bazen aleksin çok üzerine gittiğini düşünüyorum.
kız öyle deme ya ben severim kemal gibi tiplerikaydirigubbakcemile3
allah iyiliğini versin emi:1hug:ya kemale tek kızgınlığım aleksin bir italyan olduğunu kabullenmemesi.yoksa tabiiki bencede aleks ideal türk erkeği tipine uymuyo.ama kemal gibi sürekli erkekliğini ispatlamaya çalışan adamlarda bana komik geliyo yani o bakımdan canııııımyerimseniben
çooohh çapkunum bugünlerde kanımca :jeyyar: yerimseniben
şaka bi yana da benim uyuz olduğum şu. tam bilmiyorum ama bu aleks de eşcinselse, yarışmada izlediğim kadarıyla gördüğüm 3. tip. eskiden böyle kişileri taşlarlardı değil mi, şimdi ortalıkta kol geziyorlar. böyle şarkıcılar var, daha da artıyor, bu kadar izlenen bi yarışmaya bari almasalar ya böyle tipleri. bazılarına göre tercih, bana göre sapkınlık olan bu olay günden güne medyayla normalleştiriliyor. bundan bi 20 sene sonrasını düşünemiyorum bile. Allah korusun.
bu arada yarın kemal beyin evindeler..sofra şık göründü gözüme benim..yine merveden kıl çıktı..bu ne ya..adamın kafada saç yok nerden gelir bu kıllar dimi..
delikafadulden laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- hepside değişik tipler her milletten var alexin evi hiç güzel değildi içim sıkıldı ama kendisi çok hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?