Yemekteyiz - Show Tv

Arkadaşım uzun boylu olan herkese zürafa deme..Ben de uzun boylu bir insanım.Zürafa da değilim...Seçtiğimiz kelimelere özen gösterelim...

Arkadaşım sana ulaşmaya çalıştım ama olmuyor. Rica etsem ziyaretçi mesajı yada özel mesajını açabilirmisin.
Teşekkür ederim.

yemekteyizin izlediğim en eğlenceli bölümüydü.
kemal çok yakışıklıymış ha Allah sahibine bağışlasın
evdeki o beyaz çarşafı anlayamadım neydi ki?
kemalle aralarındaki espirilere hele ki tesbih ve transparan olayına çok güldüm, kemalde tam bi adana erkeği tipi var. en tartışmayan sinir bozmayan ekip bu bence. hepsini sevdim.

Allah iyiliğinizi versin kızlar,yerimseniben
yemekteyiz deki tartışmalar bakıyorum azda olsa burda da var.
Biz de izle izle izle etkileniyoruz farketmeden.
kaydirigubbakcemile3

Alex, 23 puan aldı canım.....
Şu anda 1. sırada...

evet tartışma yok gerçekten ama,bence birazda aleksin hoşgörüsü bunda önemli etken.çünkü ben kemalin bazen aleksin çok üzerine gittiğini düşünüyorum.

kız öyle deme ya ben severim kemal gibi tipleri kaydirigubbakcemile3

allah iyiliğini versin emi:1hug:ya kemale tek kızgınlığım aleksin bir italyan olduğunu kabullenmemesi.yoksa tabiiki bencede aleks ideal türk erkeği tipine uymuyo.ama kemal gibi sürekli erkekliğini ispatlamaya çalışan adamlarda bana komik geliyo yani o bakımdan canııııımyerimseniben

çooohh çapkunum bugünlerde kanımca :jeyyar: yerimseniben

şaka bi yana da benim uyuz olduğum şu. tam bilmiyorum ama bu aleks de eşcinselse, yarışmada izlediğim kadarıyla gördüğüm 3. tip. eskiden böyle kişileri taşlarlardı değil mi, şimdi ortalıkta kol geziyorlar. böyle şarkıcılar var, daha da artıyor, bu kadar izlenen bi yarışmaya bari almasalar ya böyle tipleri. bazılarına göre tercih, bana göre sapkınlık olan bu olay günden güne medyayla normalleştiriliyor. bundan bi 20 sene sonrasını düşünemiyorum bile. Allah korusun.

ben yemek telaşından pek bakamadım bugün ama sanırın eğlenceli geçmiş..şu an önde olan alex dimi?
kemal beyin hareketleri çok itici bence..
sera hanımında bluzu çok tuhaftı ya...

evet kemal bey bencede alexin bir italyan olduğunu unutuyor..kendiyle alexi kıyaslıyor gibime geldi..ben delikanlıyım bak o deil..alex esprili bi tip olduğu için ortam yumuşak oluyor..yoksa kemal bey alexi çok iğneliyor bence..

bu arada yarın kemal beyin evindeler..sofra şık göründü gözüme benim..yine merveden kıl çıktı..bu ne ya..adamın kafada saç yok nerden gelir bu kıllar dimi..

bak bu dediklerine gerçekten katılıyorum. herşeyin normalmiş gibi gösterilmesine mesela.
evet bencede eşcinsellik tercih değil sapkınlıktır.sadece erkeklerin kendini ispatlama yarışına girmeleri bana göre yanlış.kadın kadındır,erkekte erkek.bu bence kompleks göstergesidir derim ben:içelim:

ya ben alexin konusmasina bayiliyorum

sera da fransiz aksanli konusuyo ama alexin ki daha seker

"benim hizmam varmis ne alakasi var. ben size diyormuyum siz kel oldugunuzu" :roflol:

"o cicegi merveye vermek istedim. canimdan cikti." :roflol:

"catal calmak. cebine koymak. ne alakasi var" :roflol:

delikafadulden laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- hepside değişik tipler her milletten var alexin evi hiç güzel değildi içim sıkıldı ama kendisi çok hareketli

Evet güzel değildi..Ama bekar evi..Bence iyide yapıyor boşa masraf..Biriktirip evlenince evleneceği kızın zevkine göre döşerler belki ilerde...Daha akıllıca olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…