Yemekteyiz - Show Tv

uzun vadeli izleyemedim ama Kemal bey hızmaya laf ediyor ;yok bize ters yok aileden böyle görmedik ;yok erkeğe çiçek alınmaz die (!) kaşlarını ne demeye aldın o zaman ..erkek adam kaşta almaz :mymeka: favorim yok ; malesef takip edemiorum :sm_confused:

bence alex bugün çok tatlıydı
ve yemekleride çok hoştu (gzüküyordu)
titizde davrandı
hatta kemalin ayıklılkarına ragemn çok sabırlı bir ev sahibi oldu
erkekliği 'elde tesbih zannenedenlere' kapak olmuştur umarım..
ayrıca italya da tiramisu nun orjinali buarada kedi dili dediğimiz biskuvi ile yapılır
kedi dili biskuviyide evlerinde yaptıkları için kuarbiye formundadır
bence oda harikaydı

ayrıca alexin biraz maddi durumuda bozuk gibi,ailesinide görememiş sanırım
onun olur umarım
-gerçi diğerlerinede bakmak gerek ama-
şimdilik alesss diyorum:)

bu arada tüm arkadaşlarıma güzel yıllar diliyorum..
hayat bize hep güzel şeyer getirsin:)

ilk yarışan hanım çok kibar gözüküyor hem çok uğraştı yemek yaparken hemde eleştiri yaparken seviyeli bence tabi değişmezse :uhm:

evet ya.o kadının hakkını yediler bence.sonrada keşke daha fazla puan verseydik diye pişman oldular.kadın baklava yaptı bir tepsi ya o dar vakitte.ayrıca onun yaptığı bulgar böreğini bugün annemle yaptık harika oldu valla:)

ay öyle deme yazık yaaaaaaaaa

ama öyle ya.yaptığı yemekleri çocuk bile yapardı yani.o güzelim hamsiyi mahvetti yani:mymeka:
helva desen hiç söylemeyim :) hazır helvayı ezdi üstüne biraz süt hoppp fırına.hesapta tatlı yaptı.yenirmi o ya bayar insanı acaip tatlı.
birde çatal olayı.üstüne basa basa iddia ediyo çatal koydum masaya diye.şaşkın kız yakaydirigubbakcemile3

ya bügün Alex şarkı söylerken ilk gün ev sahibi olan kadının oturmasına dikkat ettiniz mi?Alexe karşı mini eteğiyle bacaklarını açarak oturdu eğer dikkat etmediyseniz yarın özetini izleyin lütfen
Ablamda farketmiş

yokkkk artıkkkkkkkşakkıdı

elbette kı karsısında Alex var dıe o sekılde oturmamıstır kadın..:1closedeyes:
ama oturusu benım de dıkkatımı cektı cok uygunsuzcu bencede..:1no2:

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!

bence bu puanlama sistemi yanlis

haftanin sonunda tüm yemekleri ve ev sahiplerini gördükten sonra toptan puan vermeleri gerek bence o zaman daha adil bi yarisma olur

yoksa iste aynen nurtende oldugu gibi sonradan pisman olurlar

pisman olan alex ve sera hanim herhalde diger yarismacilarin daha iyi yemek yapicaklarini düsündügü icin nurtene o kadar az verdiler ama puanlama haftanin sonunda yapilsaydi böyle bise olmazdi

kizlar ben bugün tavuk gögsü yaptim bise sormak istiyorum

son yarismada bosnali yarismaci tavuk gögsünü keserek servis etmisti onunkine cok kati olmus dediler salih beyinkinede civik olmus dediler sanirim dimi?

benim bugün yaptigim kesilcek kadar kati diildi yani kestim ama cikartmak isterken cok dagildi yani fazla kati diildi öyle dagitmadan cikartcak kadar ama kasiga alinca ters ceviriyodum düsmüyodu

simdi bu kivam iyi mi yoksa biraz daha mi koyu/civik olmasi gerekiyo :uhm:

ben bugunu o kadar merak edıyodum ama ızleyemedım allahtan yorumlarınızı okudum .. yarında ozetı ızledım mı tamamdır..

ben bu italyanınn dansınaa bittimm bakk didim dimii frikikk istiyom die adamm transparann giydii
rebbimm nee temizz birr kalbimm varr

inanmıyorum yaa. biri daha gecenin bi yarısı seyrediyor.. :)) neyiz bizz.. gerçi italyan yemekleri var diye açtım. Bayılırım italyan mutfağına.. tek geçerim..

ben bu italyanınn dansınaa bittimm bakk didim dimii frikikk istiyom die adamm transparann giydii
rebbimm nee temizz birr kalbimm varr

daha baska frıkıklerde vardı..:1ninca:
ıstem dısı olusandelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…