Yemekteyiz - Show Tv

bu topiği şimdi gördm arkadaşlar.. bedne bu programın fanatiklerindenim.. bundan sonra düşüncelerimi yazarım artık.. gelelim dünkü final bölümüne .. kemal bey olmamalıydı bencede..nurten hanımın hakkıydı diyorum ben.. ama işte ilk yarışmacı olmanında dez avantajı bu olsa gerek..

birde cigkofteyi kakalamis terbiyesiz bence yarisma kurali olmaliydi programi yapanlar mudahale de etmedi cok ilginc dunyadaki ayni yarisma formatlarinda bu kesinlikle yok hatta dondurmayi bile el yapimi yapiyorlar birincilik guler yuzuyle sevimliligi ile Alexin olmaliydi .............merak ediyorum kemal bey yarismadan sonra yalanciligini ogrenen arkadaslariyla nasil gorusecek acaba Nurten ablaya tatli yemeye gidicekmis utanmada yok

ben çok sinir oldum haksız yere aldı yapmaddğı yemekiçin yaptımdedi birde marifet gibi anlattı yalancı

kemal kesinlikle hak etmedi. alexi çok sevmiştim o kazansaydı ii olurdu ya da nurten hanım hak etmişti. merve zaten başlı başına gıcık bir tipti

bende bi yorumda bulunmak istiyorumm
bu kemal bey hani karımı çok seviyorum filan dedi ya baya bi aşık adam rolü kesti tv de, sonra birinin evinde ''şu yemek bizim evde gelse camda aşağı fırlatır atardım'' dedi farkettinizmi bilmiyorum demek evinde böle sert tepkiler veren bi adam ki bunu hayal edebildi. biras olduğundan farklı göstermeye çalışıyodu kendini sanki

bi de şey dedi: "dansöz vardı, çok eğlendik, dansöze para taktım, çok güzeldi" filan.
bu nasıl sevgi öküz.kötükedihüso
Benim kocam dansöze para takacak !klava: klava: :tomato:

bi de şey dedi: "dansöz vardı, çok eğlendik, dansöze para taktım, çok güzeldi" filan.

ya arklar nasıl ki ciğköfteyi ben yaptım diye inandırdı bu şekilde de eşine karşı hissettiklerindede rol yapıyo tıpkı maçolugundada olduğu gibi ii profesyonelleşmiş

solag olanlara bisey demiyorum ama bize muslumanlikta sol elle yemek yenilmaz diye ogretildi ben su bile icmam sol elde, sol elde catal sag elde bicakla yerim ben. ona alistirdim kendimi

ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi

Müslüman çoğunluk olan ülkelerde taharet çeşmesi genelde sağ tarafta olduğu için sağ elle çeşme açılır,sol elle wc ihtiyacı sonrası malum bölge yıkanır..Sonra ellerimizi sabunlu suyla tezenfekte ederiz..Mikrop kapmaması ve sağlık açısından bu böyledir..Bu yüzden sağ elle yeme meselesi var..Müslüman çoğunluk olmayan ülke tuvaletlerinde taharet çeşmesi diye bir şey yoktur..Çok açık yazdım,kusura bakmayın..delikafadulden
Ama ben böyle şeylere takılmayı saçma buluyorum..Çünkü biz ellerimizle değil çatal,bıçak,kaşık kullanarak yiyoruz günümüzde..Arap kökenli arkadaşlar varsa kusura bakmasın ama bizler ellerimizle yemiyoruz...Eski zamanlarda belki geçerli olabilirdi bu..Şimdi İsteyen sağ elle, isteyen sol elle yer ve sakıncası da yoktur bence...:1closedeyes:

ama ben bu catal solda bicak sagda meselesini basindan berri sacma buluyorum ya

sonucta cogu kisi solak degil neden catal ve bicak kullanirken catalin yerini degistiriyolar ki?

ben hep solda bicak sagda catal yerim ve o sekilde de cok rahat yemek yeniliyo neden isin icine bicak girince el degisiyo anlamadim hala :)

avrupaya uyduk böyle olduk kaydirigubbakcemile3
ne farkediyorsa saçmalık işte..eskiden vardı sanki böyle şeyler.anaları babaları tahta kaşıklarla aynı tencereden yemek yiyen insanların evlatları şimdi çatal bıçak doğru yerdemi derdine düşüyorlar.maksat yemek yemek değil sanki.yok bıçağın keskin tarafı içe dönük olacakmış bilmem neÇok üzgünüm çoook
bende çok kızıyorum

herkez aynı şeyi düşünüyor bende çok sinir oldum kemale birde konuşmalarda dikkat ettinizmi parayı eşime vericem neyaparsa yapsın gönlünce harcasın diyor düzenbaz millet 10 milyariçin kaç ay çalışıyo sanki azpara gibi bari bırak hakeden kazansın

Mutfakta kullanilan aletlerin neden türkce ismini kullanmiyorlar ya?
Sanki türkcesi yokmus gibi ingilizcesini söylüyorlar.
Ben Almanyada oldugum halde su kaynaticisina su kaynaticisi diyorum ama onlar ingilizcesini diyorlar kötükedihüso

Dansöze para takarken bende sastim ve dikkatli baktim.
Aslinda parayi alnina yapistirmak istedi ama dansöz o sekilde istemedi Kemal beye isaret yapti neresine taksin diye...

şimdiye kadarki en hanım yarışmacı nurten hanımdı onunda hakkı yendi

bencede nurten hanımdı.kemal olmamalıydı ihtiyacıda yok ihtiyacı olanlar girseye illa sosyete yemeklerimi yapılcak yöresel hazırlanır olur biter

ben bu kemal beyi çok homofobik buldum.türk erkeği türk erkeği fatih ürek ,kuşum aydın ne erkeği acep anlamadımCADIARZU

ben bu kemal beyi çok homofobik buldum.türk erkeği türk erkeği fatih ürek ,kuşum aydın ne erkeği acep anlamadımCADIARZU

kemal ile ilgili bu cümlenize ve diger arkadaşlarımın tüm yorumlarına katılıyoruöm...
Kendini oldugundan farklı göstermeye çalıştı...

Romantik aşık P: dansöze para taktı
Maçooo ( dövmeleri görünce şaşakaldım onlar neydi anacım
Türk erkeği , Çig köfteyi o yaptıııı ); şöle böle diede anlattı puan almak için....

Aleksocum parayı alsaymıi kimsesiz çocuklara bağışlayacakmış
ne güsel bir düşünce
KIZLAR BEN PEK ANLAYAMADIM MİSAFİR VARDI EVDE
son gün serra 1.yi söylemeden aleks kemal e sen kazanırsan vercen mi 5 bin ini çocuklara dedi o da evet vercem dedi
dimi ben mi yanlış anladım
sonrada kemal
ben kazandım benim hakkım nie vereyim
dedi dimi yanlış anlamadım dimi

ya arklar nasıl ki ciğköfteyi ben yaptım diye inandırdı bu şekilde de eşine karşı hissettiklerindede rol yapıyo tıpkı maçolugundada olduğu gibi ii profesyonelleşmiş

O maçoluk altında bastırılmış bi homoseksüellik bile olabilir:1ninca:
Sanki böyle eçcinsellere aşırı tepki gösteren tiplerin asıl kendilerinde bi ayarsızlık oluyo yaw. (amerikan güzeli filmini izleyenler hatırlar. orda da böyle aşırı eşcinsel karşıtı bi adam vardı. Adam kendisi homoydu):1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…