- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Ya hala su kemal beyin birinciligini hasmedemiyorum.Nurten hanim veya Alex olmaliydi.Birde tipik delikanli türk erkegiymis.Hadiya:dilcikar: Alexten ögrensin delikanli olmayi.
ya bide anlamadigim bu yarisma canli diil yani yilbasinda cekilmedi
adamlar yilbasi taklidi yapiyo
bende bi yorumda bulunmak istiyorumm
bu kemal bey hani karımı çok seviyorum filan dedi ya baya bi aşık adam rolü kesti tv de, sonra birinin evinde ''şu yemek bizim evde gelse camda aşağı fırlatır atardım'' dedi farkettinizmi bilmiyorum demek evinde böle sert tepkiler veren bi adam ki bunu hayal edebildi. biras olduğundan farklı göstermeye çalışıyodu kendini sanki
bi de şey dedi: "dansöz vardı, çok eğlendik, dansöze para taktım, çok güzeldi" filan.
bu nasıl sevgi öküz.kötükedihüso
Benim kocam dansöze para takacak !klava: klava: :tomato:
solag olanlara bisey demiyorum ama bize muslumanlikta sol elle yemek yenilmaz diye ogretildi ben su bile icmam sol elde, sol elde catal sag elde bicakla yerim ben. ona alistirdim kendimi
ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi
ama ben bu catal solda bicak sagda meselesini basindan berri sacma buluyorum ya
sonucta cogu kisi solak degil neden catal ve bicak kullanirken catalin yerini degistiriyolar ki?
ben hep solda bicak sagda catal yerim ve o sekilde de cok rahat yemek yeniliyo neden isin icine bicak girince el degisiyo anlamadim hala :)
bi de şey dedi: "dansöz vardı, çok eğlendik, dansöze para taktım, çok güzeldi" filan.
bu nasıl sevgi öküz.kötükedihüso
Benim kocam dansöze para takacak !klava: klava: :tomato:
ben bu kemal beyi çok homofobik buldum.türk erkeği türk erkeği fatih ürek ,kuşum aydın ne erkeği acep anlamadımCADIARZU
ya arklar nasıl ki ciğköfteyi ben yaptım diye inandırdı bu şekilde de eşine karşı hissettiklerindede rol yapıyo tıpkı maçolugundada olduğu gibi ii profesyonelleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?