Yemekteyiz - Show Tv

demekki birinci olmak için ne yapmalıymış. bir lokantaya gidip ora nın en güzel yaptığı yemeği satın alıp, sofraya koyup, ben yaptım diyerek yalan söylemek, lazımmış. bunu da öğrwenmiş oldum. insanlar boşuna uğraşmış yemek yapmakla. ne gereği var uğraşmanın ki

sonuclar aciklanirken sera önce alexe soruyo sence kimdir diye alex kemal diyo sonra tam merve kendi fikrini söylemek icin konusmaya basliyo sera da nurten hanim sizce diye mervenin sözünü kesti resmen sen sus der gibi :roflol:

Nurten Hanim: ben gönüllerinin birincisiyim herzaman beklerim kemalde hak ettigi parayi gönlünce harcasin insallah

helal valla basindan sonuna kadar hanimefendiligini korudu :)

mustafa kemal delikanlıydı madem,delikanlılığın kitabına yalancılığı ve kandırmayı da soktu...

onun gibi bir adamın 75 milyonun gözü önünde çiğ köfteyi nasıl yaptığını ballandıra ballandıra anlatmasını hayretler içerisinde izledim ki orada iki yabancı uyruklu yarışmacılara binaen bizi temsil ediyordu....

o adam o parayı nasıl aldı ve alexle paylaşmam diyerek....

yarışmacıların,çiğ köfteyi hazır aldığını öğrendikleri anki yüzlerini merak ediyorum.....

bence diskalifiye edilmeli idi..hile yaptı ve formattan hile yapmayı çıkartmaları lazım program yöneticilerinin.

esasında oradakiler çiğ köftenin hazır olabileceğini sezdiler ama kemale çok güvendikleri için ona kondurmadılar....

cig köfteyi hazir almasi ve yalan söylemesi dogru diildi benimde tuhafima gitti ama diskalifiye edilmesi icin bi sebeb diil

cünkü cig köfte menüde yoktu onu extradan koydu masaya

yani masada cig köfte olsada olurdu olmasada olurdu o yüzden programin kurallarina aykiri bise yok bu yarismacilarin kendi kisiligine kalmis

eger menüde gecen bi yemegi hazir alsa kesin programi yöneten kisilerde bunun yasak oldugunu söyler ve engellerlerdi

ah ulen o kemal yok mu kemal, hem sera ya dio parmaklariyla falan filan servis yapiyor diye, bi de kendi unuttu herhalde eldivenleriyle cope ellerini soktugunu, esim bile kizdi vallaha kemal'e dedi sen kendini bi halt saniyorsun senin yaptigin sanki cok temizdi diye, manyak ha vallahi hele pilavi neydi oyle ama iyiki soyledi, hem puresi hazir pudradan sadece sut koydu bi de karistirdi cok yorulmus yazik, sera'nin yaptigini onun 4 kati yorgunluk bence,
hem esim de dio masallah kadina ne guzel de yapti yoruldu falan kemale cok kizdik, hele su merve kenini ne sandi padisahin kizi mi ne oh kil gelmis yemegine :))
sanki mahsuz kendi yapmis gibi:roflol:
ama neyse hele su cig kofte hazir almasi kemalin bi de demesi yok mu itekledim falandiye sinir oldm resmen yerimde ya,
aman onlarin misafiri asla olmak istemezdim
birinciligi nurten yada alessandro hak ediyordu, ama her neyse seranin tatlisina bagildim canim cekti ha :))

Yine hakeden kazanamadı...
Adam hazır aldığı çiğ köfte ve lapa pilavla birinci oldu...
NUrten hanımın hakkıydı ama haftanın ilk yarışmacısı olma dezavantajıyla kaybetti..

Nurten Hanim: ben gönüllerinin birincisiyim herzaman beklerim kemalde hak ettigi parayi gönlünce harcasin insallah

helal valla basindan sonuna kadar hanimefendiligini korudu :)

bu laf beylik de çiğ köfteyi bilmeden önceki sözleri idi.bir de şimdi duymak lazım...

ama 75 milyona yine de hanımlığını sürdürür

Çakma delikanlı ali cengiz oyunuyla hepsini hakkından geldi :1ninca: ..İnsanlar bunu izlediğinde hiç yüzü kızarmadı mı çok merak ediyorum..Karısına vercekmişte zart zurt ..Ne demek yani zafere giden yolda herşey mübahtır mı demek istiyor -tatlicadiarzu-.Benim kocam tüm Türkiye önünde böyle dolap çevirse kapıya koyarım onu.. o paradan hayır mı gelir ..

Türk delikanlısı hızmayı, dantelli kazağı kendine yakıştıramıyor ama yalancılığı rahatça yakıştırıyor...Çok yazık
Kazanmak için her yol mübah mı? Para ahlaktan üstün mü? Para harcanıp bitirildiğinde, elde kalan yalancılık taşınamayacak bir yük değil mi? Yemekler bir yana, hepimiz kendimizin ve toplumumuzun geldiği durumu bir düşünsek mi acaba?

sera nın 52 yaşında olmasına çok şaaşırdım.:1shok:.. yaşını hiç göstermiyor... nurten 51 yaşındaymış ama sanki sera dan 10 yaş ...buyuk duruyordu........:uhm:.......

herseye ragmen cok guzel bır haftaydı,kavga gurultu sevıyesızlıkler yasanmadı en azından..umarım bundan sonra da boyle keyıflı yarısmacıları ızleriz...

bu haftaki yarışma çok güzeldi ama kemal'in yaptığı olmadı yaaa resmen haksızlık oldu. herşeyi hazır kullandı parayı kaptı.
demekki bu yarışmada kural yok eğer kural olsaydı kemal diskalifiye olurdu.
neyse artık napalım haftaya bakalım neler olacak?

bencde haksızlık oldu
yarışmayı anlayamırum yani istediğiniz dolabı cevirin yutturabilirseniz kazanın yarışması mı
neden belli standartla yokki
dışardan almak ,yarım almak bunlar yasak olmalı

nurteninhakkını yediler
yazık kemal eyede birde delikanlıyım diye geçiniyo
italyan ondan daha delikanlıdır

Bana artık program eskisi kadar çekici gelmiyor arkadaşlar
Ekran başında sinirleniyorum artık resmenÇok üzgünüm çoook
Hiç birisi samimi gelmiyor bana :1no2:
Gelen kişileri enayi yerine koymalar,haksız kazançlarklava:
Program formatının kesinlikle çok acil değişmesi lazımşutarafagitti
Puanlamalar adil değil:1no2:
Eleştiriler çok acımasız ve zaten her gelen ön yargıyla gelmiş HAYIR BEĞENMİCEMMM
Yeme o zaman yiyorlar içiyorlar birde terbiyesizlik yapıyorlar ki zaten bu yarışmacılar resmen oynuyor gibi geliyor bana bilmiyorum ama burada izlerken yorumları paylaşmak sizinle hoşuma gidiyor eskiden gözümü ayırmadan izlediğim program artık denk gelirse izlemeye başladım...
Ama yorumlarınızı merak edip takip ediyorum programı izlesemde izlemesem de
Bilmiyorum yaa saygıyı yitiriyorlar gibi geliyor artık bana...​

ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi

ben her zaman ilk once masadakilar yemegi hangi elde yediklerini dikkat ederim, sol elde yiyenleri hic sevmem. yemek sag elde yenilmeli bence. bu hafta benim gordugum kadariyla sadece alex italyan olsa da sag elde yedi

o ne demek şimdi. ben solağım ve sol elle çatalımı kullanırım ve sağ ellede bıçağımı. nereden çıktı bu.....zaten yerkende öyle olmalı. görgüdede sol elle çatal sağ elle bıçak.... sevmemekte bir garip. siz insanları kullandığı ele göremi değerlendiriyorsunuz... çok yanlış çok.

su kemali varya neyse ben şimdi birsey derdim! türk delikanlısıymıs,tespihmiş,kupeymiş!! abi sen kimsin de neye gore genelleme yapıyorsun?erkeğin de delikanlısı kadının da delikanlısı olur..delikanlılık elindeki kola bardagını viski içercesine tutmak değil,karım boyle yapsa tabagı fırlatırım demek değil,kupe takmamak,tespih cekmek hiç değil!! delikanlılık dürüstlüktür ve adil davranmaktır,kibar olmaktır!! sen kimsin de 28 yasında kime racon kesiyosun küçük polat alemdarcık!!!! neyazıkki avrupalılar bize çok ovundugumuz sıcakkanlılık ve misafirperverlik hakkında ders vermişlerdir!fransız kadın sahurda pastırma yerim,soğana bayılırım diyerek,alessandro örfü adetiyle mervenin yaptıgı boregi begenmediği halde kız uzuldu diye ikinci parcayı yemiştir.1 hafta boyunca da çok daha dürüst davranmıslardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…